نوام چامسکی، زاده ی 7 دسامبر 1928، زبان شناس، فیلسوف آنارشیست و نظریه پرداز آمریکایی است. چامسکی در فیلادلفیا به دنیا آمد. او در دسامبر سال 1949 با کارول چامسکی که خود استاد دانشگاه هاروارد بود، ازدواج کرد. چامسکی در دوران کارشناسی، سخت تحت تأثیر زلیگ هریس، استاد زبان شناسی دانشگاه پنسیلوانیا، قرار گرفت. گرایش چامسکی به دیدگاه های سیاسی هریس، انگیزه ای شد تا او رشته ی زبان شناسی را برای ادامه ی تحصیلات خود انتخاب کند. چامسکی از سال 1955 در موسسه ی تکنولوژی ماساچوست به عنوان استاد زبان شناسی مشغول به تدریس شد و در سال 1976 در این موسسه به مقام استادی رسید. از چامسکی به عنوان پدر زبان شناسی مدرن یاد می شود.
نوام چامسکی به عنوان یک روشنفکر منتقد دولتهای غربی به ویژه آمریکا شناخته شده است. او مخالف دخالت نظامی آمریکا در خاورمیانه و آغاز جنگ در این منطقه بوده است. او مشکل ترورسیم در خاورمیانه را ناشی از عملکرد آمریکا و اسرائیل میداند.پرداختی کاوشگرانه به خطرات ارجح دانستن قدرت نسبت به دموکراسی و حقوق بشر.
این اثر نشان می دهد که چرا چامسکی همچنان در زمره ی خردمندترین اندیشمندان قرار دارد.
برای هر کسی که می خواهد اطلاعات بیشتری از جهان داشته باشد، یک جواب ساده وجود دارد: نوام چامسکی بخوانید.
در طول زمان، که جوامع آزادتر و توسل به خشونت های دولتی محدودتر و مشکل تر می شود، ضرورت ابداع شیوه های پیچیده تر و پیشرفته تر کنترل رفتار و دیدگاه ها بیش از پیش افزایش یافته است. طبیعی است که صنعت عظیم روابط عمومی باید در آزادترین جوامع، ایالات متحده و انگلستان، ابداع شده باشد.
این پرسش که سیاست خارجی چگونه تعیین و تنظیم می شود، پرسشی مهم و حیاتی در امور جهانی است. در این نوشته ها، من تنها چند اشاره می کنم به این که فکر می کنم چگونه می توان موضوع را به شکل سودمندی شکافت، و به چند دلیل گفتار خود را محدود به ایالات متحده نگه می دارم. نخست آن که، ایالات متحده از نظر اهمیت و میزان نفوذ خود بی همتاست؛ دوم آن که، جامعه ای فوق العاده باز است، شاید حتی از این نظر منحصر به فرد است، و این بدان معناست که ما بیش از دیگران درباره ی آن می دانیم، و در نهایت، این باید مهم ترین موضوع برای آمریکایی ها باشد، چرا که می توانند گزینه های سیاست گذاری را در ایالات متحده تحت تأثیر قرار دهند.
با افتخار اعلام می کنم که ایالات متحده در پنج دهه ی گذشته، پشتیبان دموکراسی و حقوق بشر در کوبا بوده است، ما این کار را پیش از هر چیز از طریق منزوی ساختن جزیره و ممانعت از ابتدایی ترین مسافرت ها و تجارت ها به جزیره کوبا، که آمریکایی ها می توانند هر جای دیگر نیز از آن بهر مند شوند، انجام داده ایم.
ترجمه پارسای افتضاحه. نه پا نویسی نه توضیحی و نه حتی جمله بندی صحیحی. من به خاطر قیمت پایینتر گرفتم . شما اشتباه من رو نکنید
ترجمهی جناب کیوکرث پارسا به شدت عالی و قابل فهم اما جنس کاغذ انتشارات تمدن علمی به شدت ضعیف
کدام ترجمه مناسبتر است؟ ممنون میشم راهنمایی فرمایید
قبله عالم چپول ها
کتابی خیلی خواندنی و ارزشمند برای آشنایی با فضای روابط بین الملل... یک ویژگی خوب این کتاب برای ما ایرانی ها، نویسنده غیر ایرانی غیر مسلمان امریکایی آن است که بدون جانبداریهای ایدئولوژیک مسائل را بیان کرده. ویژگی دیگر، مستند بودن آن به منابع صحیح.
در این نوشته از آقای چامسکی ، ما بخوبی شاهد ترسیم هندسه نوینی از قدرت ، مبتنی بر ثروت و لابیگری هستیم و تا جایی که حجم مفید کتاب مذکور اجازه میداده است ، نویسنده نیز سعی در اثبات این موضوع با استناد به دادههای معتبر موجود ، داشته است . تشکر . محمد ماندنی زاده .