1. خانه
  2. /
  3. کتاب چشم بوف کور

کتاب چشم بوف کور

نویسنده: بزرگ علوی
5 از 1 رأی

کتاب چشم بوف کور

ظرافت های رمان بوف کور صادق هدایت
Boof - e - Koor
انتشارات: جغد
ناموجود
89000
معرفی کتاب چشم بوف کور
" کتاب « چشم بوف کور» نوشته « بزرگ علوی هولیا سی شکرجی » توسط نشر جغد منتشر شده است. بوف کور" یکی از مشهورترین رمان‌های ایرانی است که توسط صادق هدایت نوشته شده است. این رمان تأثیرگذاری گسترده در ادب فارسی دارد و به عنوان یکی از آثار مهم نویسنده و ادبیات ایران معاصر شناخته می‌شود. "بوف کور" داستانی است در مورد دختر جوانی به نام معصومه، که از کودکی نابینا بوده و در یک دنیای تاریک و نادیده گرفته با دشواری‌هایی زندگی می‌کند. معصومه برخلاف انتظارات و اندیشه‌های مختلف، توانسته در دنیایی که برای نابینایان به نظر می‌رسد تا حد زیادی موفق باشد.

صادق هدایت در این رمان مسائلی مهم مثل تبعیض اجتماعی و نابرابری را مطرح کرده و به بررسی مسائل انسانی و اخلاقی پرداخته است. "بوف کور" به عنوان یک آینه‌ای برای نمایش مشکلات اجتماعی و انسانی از یک زاویه گوناگون شناخته می‌شود و توانسته است مخاطبان خود را به تفکر و بررسی عمیق درباره این مسائل ترغیب کند.

صادق هدایت با این اثر برای خود جای ماندگی در ادبیات فارسی و ادبیات جهانی جلب کرده است و "بوف کور" به عنوان یکی از مهم‌ترین آثار ادبی ایران در قرن بیستم شناخته می‌شود.
درباره بزرگ علوی
درباره بزرگ علوی
بزرگ علوی زاده ی 13 بهمن 1282 و درگذشته ی 28 بهمن 1375 شمسی، نویسنده، استاد زبان فارسی و روزنامه نگار ایرانی بود که بیش از چهار دهه از نیمه ی دوم قرن بیستم را در آلمان زندگی کرد و به نوشتن داستان، ترجمه، نقد و فرهنگنامه نویسی پرداخت.بزرگ علوی در تهران متولد شد. او به همراه برادرش مرتضی علوی در سال 1920 به منظور تحصیل به آلمان رفت و دوران دبیرستان را در شهرهای مختلفی گذراند. علوی در دوران اقامت در آلمان چند اثر ادبی آلمانی را به فارسی ترجمه کرد. در سال 1927، پدر او به خاطر یک شکست بزرگ تجاری خودکشی کرد. علوی یک سال پس از این واقعه از دانشگاه مونیخ فارغ التحصیل شد و به ایران بازگشت.علوی با وجود داشتن بورسیه ای تحصیلی از آلمان، در شیراز به عنوان معلم مشغول به کار شد. در این شهر بود که او نخستین کار ادبی خود را با ترجمه ی قطعه ای از آثار شیلر تحت عنوان «دوشیزه اورلئان» آغاز کرد.علوی مدتی پیش از کودتای 28 مرداد در 10 فروردین 1332 در 49 سالگی از ایران به آلمان رفت و تا پیروزی انقلاب 57 در برلین شرقی سکونت داشت. او در سال 1335 ازدواج کرد. علوی در دانشگاه هومبولت به عنوان استادیار مشغول به کار شد و مأموریت یافت در پایه گذاری رشته ی ایران شناسی و زبان فارسی مشارکت داشته باشد. او در سال 1959 کرسی استادی دریافت کرد و تا 65 سالگی در این دانشگاه به تحقیق و تدریس پرداخت. از جمله ثمرات این دوران، تدوین لغت نامه ی فارسی – آلمانی با همکاری پروفسور یونکر بود.
مقالات مرتبط با کتاب چشم بوف کور
مسیر شکل‌گیری ادبیات مدرن ایران
مسیر شکل‌گیری ادبیات مدرن ایران
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب چشم بوف کور" ثبت می‌کند