1. خانه
  2. /
  3. کتاب ماجراهای پارکر پاین

کتاب خانه ای در شیراز

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4.5 از 1 رأی

کتاب خانه ای در شیراز

Parker Pyne Investigates
انتشارات: هرمس
٪15
210000
178500
پیشنهاد ویژه
4 از 1 رأی

کتاب ماجراهای پارکر پاین

Parker Pyne investigates
٪25
297000
222750
معرفی کتاب ماجراهای پارکر پاین
کتاب "ماجراهای پارکر پاین" یک مجموعه داستان کوتاه است که توسط آگاتا کریستی نوشته شده و اولین بار توسط ویلیام کالینز و پسران در نوامبر 1934 در انگلستان منتشر شده است.

این مجموعه شامل دوازده داستان است که کاراکتر جیمز پارکر پین را نیز شامل می شود.

این کتاب همچنین شامل اولین حضور شخصیت های Ariadne Oliver و Miss Felicity Lemon است که هر دو در کتاب های بعدی به روابط کاری با هرکول پوآرو ادامه خواهند داد.

جیمز پارکر پین یک کارمند بازنشسته دولت است که خود را "کارآگاه قلب" می داند. او با تبلیغ خدمات خود در ستون "شخصی" تایمز ، در کنار منشی خود خانم لیمون ، پروژه های جدیدی را استارت می زند.

شش داستان اول مربوط به حل پرونده های پین در انگلیس است ، در حالی که شش داستان دوم جزئیات تعطیلات پین را بیان می کند ، جایی که او امیدوار است مجبور به انجام کار کارآگاهی نباشد تا در نهایت به دیگران کمک کند.
درباره آگاتا کریستی
درباره آگاتا کریستی
آگاتا کریستی، زاده ی ۱۵ سپتامبر ۱۸۹۰ و درگذشته ی ۱۲ ژانویه ۱۹۷۶، نویسنده ی انگلیسی داستان های جنایی و ادبیات کارآگاهی بود.آگاتا کریستی با نام اصلی آگاتا مری کلاریسا میلر در شهر تورکی در ناحیه ی دوون انگلستان به دنیا آمد. پدر آمریکایی اش فردریک میلر نام داشت. مادرش کلارا بومر انگلیسی و از خانواده ای اشرافی بود. آگاتا به دلیل آمریکایی بودن پدر می توانست تبعه ی ایالات متحده نیز باشد، ولی هرگز از آن کشور تقاضای تابعیت نکرد. آگاتا دارای یک خواهر و یک برادر بود که هر دوی آن ها از وی بزرگ تر بودند.آگاتا در زمان جنگ جهانی اول در بیمارستان و سپس در داروخانه کار می کرد؛ شغلی که تأثیر زیادی بر نوشته های او داشته است: بسیاری از قتل هایی که در کتاب هایش رخ می دهند از طریق خوراندن سم به مقتولان صورت می گیرند.در هشتم دسامبر ۱۹۲۶ وقتی در سانینگ دیل واقع در برکشر زندگی می کرد به مدت ده روز ناپدید گردید و روزنامه ها در این مورد جاروجنجال فراوانی به پا کردند. اتومبیل او در یک گودال گچ پیدا شد و خود او را نیز نهایتا در هتلی واقع در هروگیت یافتند. آگاتا اتاق هتل را با نام خانمی که اخیرا شوهرش اعتراف کرده بود با وی رابطه عاشقانه دارد، کرایه کرده بود و در توضیح این ماجرا ادعا کرده بود که در اثر ضربه ی روحی ناشی از مرگ مادر و خیانت شوهر دچار فراموشی شده بوده است. آگاتا در سال ۱۹۳۰ با باستان شناسی به نام سر ماکس مالووان که ۱۴ سال از او جوان تر بود، ازدواج کرد و با او به سفرهای فراوانی رفت. رد پای این سفرها و شهرها و کشورهایی که او از آن ها دیدن می کرد را می توان در بیشتر داستان هایش که وقایع آن ها در کشورهای شرقی (خاورمیانه) رخ می دهند، دید. ازدواج او با مالووان در ابتدا ازدواجی موفق و شاد بود. این ازدواج توانست با وجود ماجراجویی های عشقی خارج از ازدواج مالووان، مدتی نسبتا طولانی دوام بیاورد.
قسمت هایی از کتاب ماجراهای پارکر پاین

با رسیدن میوه، یادداشتی هم کنارش گذاشته بودند. او تکانی خورد، اما دستخط با آن یکی که مایه ترسش شده بود تفاوت فاحشی داشت. این بار دستخط زیبا و به سبک انگلیسی بود. او با خونسردی نامه را گشود. محتویات آن بسیار جالب بود: « گرچه در دلفی نمی توان با « اراکل » ( ۱۲) افسانه ای مشاوره داشت، مشورت با آقای « پارکر پاین » ( ۱۳) امکان پذیر است. » بریده ای از روزنامه که در آن یک آگهی تبلیغاتی بود و عکس پاسپورتی دوست کچلش که صبح را با او گذرانده بود، به یادداشت ضمیمه شده بود. خانم ژوپیترز بریده روزنامه را دو بار خواند که در آن نوشته بود: « اگر شاد نیستید، با آقای پارکر پاین مشورت کنید. » خیلی خوشحال شد. خدا جواب دعایش را داده بود. شتابان با دستخطی ناخوانا بر روی تکه ای کاغذ که از کیفش درآورده بود نوشت: « کمکم کنید. می توانید ده دقیقه دیگر بیرون هتل با من ملاقاتی داشته باشید؟ »

خانم ژوپیترز نفس نفس زنان گفت: « بودن شما در اینجا مثل این است که از بهشت هدیه ای دریافت کرده باشم. اما چطور حدس زدید که در مخمصه افتاده ام؟ می خواستم جواب این سوال را بدانم. » آقای پارکر پاین به نرمی گفت: « از چهره تان خانم. بلافاصله تشخیص دادم که اتفاقی افتاده، اما چه اتفاقی افتاده، منتظرم خودتان بگویید. » سیل اشک از چشمان زن سرازیر شد. نامه را به دست آقای پارکر پاین داد و او هم زیر نور چراغ قوه جیبی اش آن را خواند و گفت: « سند مهمی است. خیلی جالب توجه است. در این مدرک یک نکته اصلی وجود دارد... » اما خانم ژوپیترز حال و حوصله این را نداشت که درباره نکته های مهم نامه صحبت کند. فقط به این فکر می کرد که باید برای ویلارد عزیزش چه کار کند. آقای پارکر پاین برای تسلی دادن او شروع به تعریف زندگی راهزنان یونانی کرد و اینکه آن ها باید خیلی مراقب اسیرشان می بودند، چون برای آن ها حکم معدن طلای بالقوه را داشت. بالاخره با این حرف ها به تدریج توانست زن را آرام کند.

آن ها می دانند به محض اینکه ویلارد نجات پیدا کند، هیچ چیز جلودار شما نخواهد بود که کل منطقه را خبردار کنید و همین مسئله باعث می شود آدم حدس بزند که آن ها برای چنین حرکتی خودشان را از قبل مهیا کرده باشند. » - خب، چه کار می خواهید بکنید؟ آقای پارکر پاین لبخندی زد: « تصمیم دارم نقشه ام را پیاده کنم. » او به اطراف سالن غذاخوری نگاهی انداخت. آنجا خالی بود و درهای ورودی نیز بسته بود. - خانم ژوپیترز، جواهرسازی در آتن است که متخصص ساختن جواهرات بدلی است؛ جواهرات بدلی دست اول و حسابی. صدایش به نجوا تبدیل شد: « من تلفنی با او تماس می گیرم. او می تواند امروز عصر خودش را به اینجا برساند و یک کلکسیون از کارهای سنگش را بیاورد که همگی عالی و فاخر هستند. »

مقالات مرتبط با کتاب ماجراهای پارکر پاین
ده کتاب برتر «آگاتا کریستی» به انتخاب «آگاتا کریستی»
ده کتاب برتر «آگاتا کریستی» به انتخاب «آگاتا کریستی»
ادامه مقاله
نگاهی به نویسندگان بزرگ با نام های مستعار
نگاهی به نویسندگان بزرگ با نام های مستعار

برخی از محبوب ترین و پرفروش ترین نویسندگان در دنیای ادبیات، تمام مسیر حرفه ای خود را با به کارگیری هویت هایی جایگزین خلق کرده اند.

آشنایی با عناصر «داستان نوآر»
آشنایی با عناصر «داستان نوآر»

در این مطلب قصد داریم به شکل خلاصه با ویژگی ها و عناصر مهم «داستان نوآر» بیشتر آشنا شویم.

نویسندگان بزرگی که آثارشان توسط ناشرین رد شد
نویسندگان بزرگی که آثارشان توسط ناشرین رد شد

این تجربه به نظر برای بسیاری از نویسندگان پرفروش و موفق اتفاق افتاده است: مواجه شدن با واکنش های منفی، قبل از دستیابی به موفقیت.

برترین نویسندگان در «ادبیات بریتانیا»
برترین نویسندگان در «ادبیات بریتانیا»

در این مطلب به تعدادی از برجسته ترین نویسندگان بریتانیایی می پردازیم که آثارشان، جایگاهی ماندگار را در هنر ادبیات برای آن ها به ارمغان آورده است.

پنج تفاوت اصلی میان روایت در فیلم ها و داستان ها
پنج تفاوت اصلی میان روایت در فیلم ها و داستان ها

فیلم ها و داستان ها دو رسانه ی متفاوت از هم هستند که هر کدام، نقاط قوت و ضعف مختص به خود را در زمینه های مختلف دارند

لذت کشف حقیقت در داستان های جنایی
لذت کشف حقیقت در داستان های جنایی

داستان های جنایی، یکی از قواعد اساسی قصه گویی را به آشکارترین شکل نشان می دهند: «علت و معلول»

ماجرای مرموز ناپدید شدن آگاتا کریستی
ماجرای مرموز ناپدید شدن آگاتا کریستی

آگاتا کریستی، نویسنده ای انگلیسی بود که بیشتر به خاطر داستان های معمایی و جنایی اش شناخته می شود.

داستان های معمایی و تریلر، قلمرو هیجان و تعلیق
داستان های معمایی و تریلر، قلمرو هیجان و تعلیق

این دسته از کتاب ها، ضربان قلب مخاطب را به بازی می گیرند و هیجان و احساس ورود به دنیایی جدید را برای او به ارمغان می آورند.

نظر کاربران در مورد "کتاب ماجراهای پارکر پاین"
3 نظر تا این لحظه ثبت شده است

یعنی عاشق مترجم هرمسم، خانه ای در شیراز؟

1403/08/30 | توسطشمسی طاهرگندم آبادی
0
|

بد نبود، از کاراکتر کارآگاهش خوشم نیومد

1401/06/30 | توسطImfarza
3
|

خانه‌ای در شیراز؟😐😐

1400/08/23 | توسطکاربر سایت
7
|
پاسخ ها

بله ، آگاتا کریستی به ایران هم اومدن

1402/06/08|توسططاهره صدیقی
5