1. خانه
  2. /
  3. کتاب مرگ فروشنده

کتاب مرگ فروشنده

نویسنده: آرتور میلر
3 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
0.67 از 3 رأی

کتاب مرگ فروشنده

Death of a Salesman
انتشارات: قطره
٪10
130000
117000
پیشنهاد ویژه
1 از 1 رأی

کتاب مرگ فروشنده

Death of a Salesman
٪20
141000
112800
1 از 1 رأی

کتاب مرگ فروشنده

Death of a Salesman
مترجم:
انتشارات: بیدگل
ناموجود
168000
معرفی کتاب مرگ فروشنده
کتاب مرگ فروشنده، نمایشنامه ای است نوشته ی آرتور میلر که از همان بدو انتشار در سال 1949، به یکی از برجسته ترین آثار تئاتر آمریکا تبدیل شد. آرتور میلر با خلق شخصیت ویلی لومان، فروشنده ی دوره گرد سالخورده ای که اکنون به سختی می تواند خرج زندگی اش را درآورد، تعریف جدیدی از قهرمان تراژیک به عنوان انسانی با آرزوهای بی نهایت بزرگ ولی غیرواقع بینانه ارائه کرد. ویلی لومان، سی و چهار سال است که به فروشندگی اشتغال داشته و اکنون در شصت سالگی به خاطر از دست دادن قدرت و سودمندی دوران جوانی به حاشیه رانده شده است. او بدون وجود هیچ افق امیدوارکننده ای از آینده، باید با شکست ها و ناامیدی های گذشته اش رو به رو شود. با گذشت داستان، ویلی دست به اقدام شجاعانه ای می زند اما آیا او یک قهرمان است یا آدم نادانی که فقط خود را فریب داده؟
درباره آرتور میلر
درباره آرتور میلر
آرتور اشر میلر، زاده ی 17 اکتبر 1915 و درگذشته ی 10 فوریه ی 2005، نمایشنامه نویس و مقاله نویس آمریکایی بود.میلر در هارلم نیویورک به دنیا آمد و دومین فرزند از سه فرزند خانواده بود. او به دانشگاه میشیگان رفت و ابتدا در رشته ی روزنامه نگاری مشغول تحصیل شد. میلر در ژورنال دانشگاه، میشیگان دیلی، فعالیت داشت و در همین زمان، اولین نمایشنامه ی خود را نوشت. او سپس رشته ی تحصیلی خود را به زبان انگلیسی تغییر داد و اولین نمایشنامه اش، برنده ی جایزه ی آوری هاپوود شد که او را بیشتر ترغیب کرد تا کار خود را به عنوان نمایشنامه نویسی حرفه ای دنبال کند.میلر در سال 1940 با ماری گریس اسلتری ازدواج کرد و صاحب دو فرزند شد. او در سال 1956 همسرش را ترک کرد و با ستاره ی سینما، مرلین مونرو، ازدواج کرد. آن ها در سال 1951 با هم آشنا شده بودند و پس از رابطه ای مخفیانه سرانجام با هم ازدواج کردند.آرتور میلر سرانجام بر اثر سرطان مثانه و ایست قلبی در خانه اش در کنتیکات چشم از جهان فرو بست.
ویژگی های کتاب مرگ فروشنده
  • برنده ی جایزه ی پولیتزر نمایشنامه سال 1949
  • فیلم هایی بر اساس این کتاب در سال های مختلف ساخته شده است.
  • برنده جایزه ی نمایشنامه ی حلقه ی منتقدین نیویورک سال 1949
نکوداشت های کتاب مرگ فروشنده

این اثر، یکی از بهترین نمایشنامه ها در طول تاریخ تئاتر آمریکا است.

New York Times

شاهکار خارق العاده ی میلر.

Penguin

داستانی مسحورکننده.

Chicago Tribune
قسمت هایی از کتاب مرگ فروشنده

اینجا یک خانه است، یا بهتر بگوییم استخوان بندی خانه ای است که از آن اتاق خواب طبقه ی بالا و در طبقه ی اول آشپزخانه و پهلوی آن، اتاق خواب دیگری، به چشم می خورد. بین اتاق ها دیواری نیست و همه چیز را می توان دید، درست همانطور که در دنیای خاطرات و رویاها، خانه ها و اتاق هایی که در آن ها زندگی می کرده ایم، صحبت ها و فریاد هایی را که دیوار بینشان حایل بود، بدون هیچ دیواری می بینیم و به خاطر می آوریم.

چرا دارم تلاش می کنم تا به چیزی تبدیل شوم که نمی خواهم باشم... در حالی که تمام چیزی که می خواهم، آن بیرون است و انتظار لحظه ای را می کشد که بگویم می دانم چه کسی هستم.

تو در این دنیا فقط صاحب چیزی هستی که می توانی آن را بفروشی.

مقالات مرتبط با کتاب مرگ فروشنده
زندگی انسان های عادی به روایت «آرتور میلر»
زندگی انسان های عادی به روایت «آرتور میلر»
ادامه مقاله
نمایشنامه های ضروری برای علاقه مندان به بازیگری
نمایشنامه های ضروری برای علاقه مندان به بازیگری

نمایشنامه های انتخاب شده در این مطلب، بهترین ها برای ورود به این دنیا هستند

برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکا»
برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکا»

در این مطلب به شکل مختصر با برخی از برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکا» آشنا می شویم

مسیر پر فراز و نشیب نمایشنامه ها در قرن بیستم
مسیر پر فراز و نشیب نمایشنامه ها در قرن بیستم

در اوایل قرن بیستم و در اغلب کشورهای اروپایی، تمایزی میان نمایش های ساده و خیابانی با آثار جدی تر به وجود آمد.

نویسنده‌های معروف جا مانده از نوبل ادبیات
نویسنده‌های معروف جا مانده از نوبل ادبیات

در دست گرفتن جایزه نوبل ادبیات برای همه نویسندگان یک آرزو و رویا است. اما این رویا برای همه محقق نشد.

آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر
آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر

وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند

نظر کاربران در مورد "کتاب مرگ فروشنده"
6 نظر تا این لحظه ثبت شده است

در نوع خودش یک شاهکار...

1403/08/09 | توسطپیمان علیزاده
0
|

نمایشنامه ای دو پرده ای از فضای یک خانواده از قشر ضعیف آمریکایی در بحبوحه‌های عقاید نظام سرمایه داری که باعث شده مردمی که فقط برای کسب ثروت بیشتر تلاش‌های طاقت فرسایی می‌کنند ، دچار ناامیدی شدیدی از زندگی بشوند ; چون روز‌های خوب زندگی رو در بدست آوردن زندگی بهتر یا همون خوشبختی از دست داده اند . یکی از ویژگی‌های جذاب نمایشنامه این ست که انواع و اقسام شخصیت‌ها رو درونش میبینیم : مادری دلسوز ، عاشق ، مهربان و از همه مهمتر پشتیبان ، پدری رویاپرداز از نوع پوچ( درگیر رویای آمریکایی) لج باز و ... . در این اثر میلر سعی میکنه واقع گرایانه مردم عصر خودش رو با ذات و مهنای واقعی نظام سرمایه داری آشنا کنه . در این نمایشنامه صحنه‌های زیادی داریم که یک دفعه به گذشته می‌رود و اتفاقات قدیمی رو روایت میکنه پس حواستون باشه گیج نشید . من با ترجمه حسن ملکی خوندم خوب بود ولی عالی نبود ( خودم زیاد از ترجمه راضی نبودم ولی براساس نظر‌ها میگفتن ترجمه بهتریه ) . در کل نمایشنامه خوبیه ( جایزه پولیتزر نمایشنامه گرفته ) ولی به نظرم میتونه برای بعضی‌ها جذاب نباشه (عامه پسند نیست به نظرم ، پس اگه یه راهنمایی بخوام بکنم اینجاست که بیشتر از خود پیش روی داستان به شخصیت پردازی کاراکتر‌ها توجه کنین .

1403/05/27 | توسطامیر م - کاربر سایت
5
|

بخش‌هایی از پرده اول ترجمه‌های آقای نوریان از نشر قطره و آقای ملکی از نشر بیدگل با متن انگلیسی خط به خط مقابله شد. به مراتب ترجمه آقای ملکی بهتر است. متاسفانه در ترجمه آقای نوریان بعضا چنان اشتباهات عجیب و غریبی در برگردان بعضی از جملات ساده وجود دارد که خواننده را حیران می‌گذارد که چرا ناشر همچنان همان ترجمه ۶۰سال پیش را بدون برطرف کردن اشکالات، کمافی‌السابق تجدید چاپ می‌کند. سایت اجازه ارسال دیدگاه به زبان انگلیسی نمی‌دهد وگرنه نمونه‌هایی را قطعا قرار می‌دادم.

1402/01/19 | توسطمحسن جهانگیری
14
|

بی نظیر و جزو آثار برتر تاریخ

1401/02/03 | توسطکامران رحمانی
3
|

نمایشنامه قشنگی بود و ترجمه حسن ملکی هم بسیار روان بود

1399/11/18 | توسطمسعود شکوهی
4
|

گذشته از فیلم فروشنده اقای فرهادی که به نظر من خیلی قشنگ بود و خیلی هوشمندانه یه قسمت هایی ازش انتخاب شده بود به نظر من این نمایش نامه یک هدف و مفهوم خیلی بزرگ و مشهود داست اونم تجدد ستیزی است

1399/05/25 | توسطفاطمه ن
2
|
پاسخ ها

تجدد ستیزی نه بلکه سرمایه داری ستیزی

1401/07/15|توسطکامران سیاحی
8