کتاب سنگی بر گوری

Rock On the Grave
کد کتاب : 8638
شابک : 9782000043881
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 96
سال انتشار شمسی : 1385
سال انتشار میلادی : 1981
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 3
زودترین زمان ارسال : 13 آذر

سنگی بر گوری
Rock On the Grave
کد کتاب : 8636
شابک : 978-9643202668
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 92
سال انتشار شمسی : 1399
سال انتشار میلادی : 1981
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 5
زودترین زمان ارسال : 13 آذر

سنگی بر گوری
Rock On the Grave
کد کتاب : 149573
شابک : ‏‫‭978-6225421714‬‬
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 72
سال انتشار شمسی : 1403
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : ---

معرفی کتاب سنگی بر گوری اثر جلال آل احمد

این کتاب کم حجم به نوشته آل احمد شامل شش فصل است و توصیفی جذاب از ماجرای تک گویی راوی، جلال، و همسرش، سیمین دانشور، درباره عدم توانایی آن‌ها در صاحب فرزند شدن دارد. من با هیجان بسیار برای خواندن این کتاب آماده‌ام، زیرا مسئله تولد فرزند برای بسیاری از افراد یک مسئله مهم و حساس است و من مشتاق هستم تا بدانم که چگونه جلال و سیمین با این مشکل مواجه شده‌اند و چه راه‌هایی را برای حل آن تلاش کرده‌اند.

شروع کتاب با جمله "هر آدمی سنگی است بر گور پدرش" بسیار جذاب است و فضای معنوی و احساسی را به خواننده القا می‌کند. این جمله نشان از ارتباط عمیق جلال با گذشته و خانواده‌اش دارد و نقطه شروعی استوار برای راوی برای شروع داستان خود است. من نمی‌توانم صبر کنم تا ببینم که این جمله چگونه به داستان اضافه خواهد شد و چطور رابطه جلال با پدرش در طول داستان تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.

باورهای خرافی قدیمی و روش‌های پزشکی، دو عامل مهم در تلاش جلال و سیمین برای فرزند دار شدن هستند. من همیشه به علاقه‌مند به فرصت های کتاب هستم که در مورد باورهای خرافی قدیمی و روش های درمانی سنتی صحبت کنند. من در خواندن درباره تجربیات جلال و سیمین در آزمودن این روش ها بسیار متحمس هستم. آیا آن‌ها به نتایج مطلوب دست پیدا کرده‌اند؟ آیا روش‌های خرافی قدیمی معتبر هستند یا نه؟

کتاب سنگی بر گوری

جلال آل احمد
جلال آل احمد (۲ آذر ۱۳۰۲ و براساس برخی روایت ها ۱۱ آذر، ۱۳۰۲، تهران - ۱۸ شهریور ۱۳۴۸، اسالم، گیلان) روشنفکر، نویسنده، منتقد ادبی و مترجم ایرانی و همسر سیمین دانشور بود. آل احمد در دههٔ ۱۳۴۰ به شهرت رسید و تأثیر بزرگی در جریان روشنفکری و نویسندگی ایران داشت. نویسندگانی چون نادر ابراهیمی و غلامحسین ساعدی از او تأثیر گرفتند.جلال آل احمد در ۱۱ آذر ۱۳۰۲ در خانواده ای مذهبی در محلهٔ سیدنصرالدین شهر تهران به دنیا آمد. وی پسر عموی آیت الله طالقانی بود. خانوادهٔ او اصالتا اهل شهرستان طالقان و روستای ا...