1. خانه
  2. /
  3. کتاب دیالوگ

کتاب دیالوگ

نویسنده: رابرت مک کی
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.25 از 2 رأی

کتاب دیالوگ

(هنر کنش کلامی بر صفحه، صحنه و پرده)
Dialogue
انتشارات: افراز
٪10
480000
432000
3.5 از 1 رأی

کتاب دیالوگ

Dialogue
انتشارات: ساقی
ناموجود
300000
معرفی کتاب دیالوگ
کارگاه های محبوب داستان نویسی "رابرت مک کی" به او شهرت بین المللی داده است. سنگ بنای کتاب "دیالوگ" ، داستانی است که ما را با چگونگی روند هنر خلق داستان آشنا می کند. اکنون در کتاب "دیالوگ" ، "رابرت مک کی" همان تحلیل عمیق را برای نحوه ی صحبت شخصیت ها بر روی صحنه و صفحه، با روش های باورنکردنی و جذاب ارائه می دهد. از "مکبث" گرفته تا " بریکینگ بد" ، "رابرت مک کی" صحنه های کلیدی را برای نشان دادن استراتژی ها و تکنیک های گفتگو تجزیه می کند. "دیالوگ" چهارچوبی از تفکر تکان دهنده را برای آموزش نویسنده ی آینده نگر در مورد چگونگی ساختن مفاهیم گفتاری و تأثیر پذیر کردن استفاده می کند. از دانش جویان مشهور "رابرت مک کی" می توان به پیتر جکسون ، جین کمپیون، جفری راش ، پل هاگیس ، تیم نویسندگی پیکسار و بسیاری دیگر اشاره کرد. کتاب "دیالوگ" روی هنر نوشتن گفتگوی موثر در داستان ، سینما ، تلویزیون ، درام ، رادیو و شعر تمرکز دارد. تکنیک منحصر به فردی که با نشان دادن ،آموزش می دهد؛ او گفتگویی سقراطی را در قالب یک کتاب ایجاد می کند. نویسنده می گوید ، "افلاطون برای گفتن حقیقت ، دروغ می نوشت. این کاری است که یک نویسنده داستانی انجام می دهد و همیشه انجام داده است." این کتاب شامل موضوعات زیر است:
• نوشتن دیالوگ به عنوان مکالمه ی قابل باور که با دقت انتخاب شود و سازمان یافته باشد.
• گفتگوها را در مکان های استراتژیک با پاسخ ، صحنه سازی و سایر عناصر مهم برای گفتن داستان خود بشکنید.
• تعادل گفتگو و سایر عناصر داستان را حفظ کنید.
• درگیری ها را از طریق گفتگو دراماتیک کنید.
• از دیالوگ استفاده کنید تا زمینه را برای وقایع بعدی داستان فراهم کنید.
درباره رابرت مک کی
درباره رابرت مک کی
رابرت مک کی (متولد 30 ژانویه 1941) نویسنده، مدرس و مشاور داستان است که به واسطه کتاب محبوبش "سمینار داستان" معروف است، که او هنگامی که استاد دانشگاه کالیفرنیای جنوبی بود، آن را نوشته است. مک کی نویسنده داستان های  ماده، ساختار، سبک و اصول فیلمنامه نویسی، گفت و گو، هنر عمل کلامی برای صحنه، صفحه و Storynomics، بازاریابی مبتنی بر داستان در دنیای پس از تبلیغات است. مک کی همچنین دارای منبع وبلاگ و نویسندگان آنلاین "Storylogue" است.

نکوداشت های کتاب دیالوگ

کتابی اساسی که قرار است طی سالها جایگزین شود زیرا نسل نویسندگان مشتاق با مطالعه گسترده نسخه های آن را فرسوده می کنند.

Library Journal

من فکر می کردم یک گفتگوی عالی را نمی توان آموزش داد. یا به آن گوش می دادید یا نه. این قبل از این بود که من کتاب دیالوگ مک کی را بخوانم. او جادوگری در توضیح غیرقابل توضیح هاست.

Sarah Treem, writer/producer, co-creator and showrunner of Golden Globe-winning TV Series The Affair, winner of the Writers Guild of America Award and Emmy Award nominee
قسمت هایی از کتاب دیالوگ

صحبت کردن بیش از هر ویژگی دیگری، خصوصیات انسانی ما را آشکار می سازد. در گوش عاشق نجوا میکنم، دشمن را دشنام می دهیم، با لوله کش جروبحث راه می اندازیم، کودک را تشویق میکنیم و به خاک مادر سوگند می خوریم. روابط انسانی بیش و پیش از هر چیز در ذات خود از گفت وگو شکل می گیرند؛ صحبت کردن با دیگری یا پیرامون موضوعی، برقراری پیوند یا پایان دادن به رابطه ای و هر آنچه ما را پریشان یا آسوده می سازد از دل سخنی برخاسته است صحبت های رودررو با اعضای خانواده یا دوستان ممکن است سال ها ادامه یابد اما گفت وگو با خویشتن را هرگز پایانی نیست. عذاب وجدان امیال غیر اخلاقی را سرکوب می سازد، جهل خرد را به استهزا می گیرد، امید تسلی بخش نومیدی می شود، انگیزه احتیاط را به تمسخر میگیرد و شوخ طبعی خنده را پدید می آورد؛ همه اینها آن هنگام رخ میدهند که صداهای درونی ما از سوی خویشتنی نیکو یا خویشتنی پلید لب به سخن می گشایند و این بگومگوها تا آخرین نفس ما ادامه خواهند داشت .در طول سالیان، این سیل بی امان سخن ممکن است معنای واژگان را بفرساید و هنگامی که معنا فرسوده گردد، از عمق زندگی کاسته می شود. اما آنچه را زمان می فرساید، داستان توان می بخشد. نویسندگان از طریق حذف عبارات پیش پا افتاده، جزئیات کم اهمیت و صحبت های روز مرہی تکراری و خسته کننده، به معنا عمق می بخشند.

مقالات مرتبط با کتاب دیالوگ
مسابقه ادبی ایران کتاب (اولین دوره)
مسابقه ادبی ایران کتاب (اولین دوره)
ادامه مقاله
آشنایی با فن روایی «پیش آگاهی»
آشنایی با فن روایی «پیش آگاهی»

این تکنیک که با نام «آینه داری» نیز شناخته می شود، در صورت استفاده ی درست و مناسب، روشی عالی برای خلق تعلیق و تنش دراماتیک در مخاطبین است.

چگونگی خلق داستان های جدید از قصه های قدیمی
چگونگی خلق داستان های جدید از قصه های قدیمی

«زاویه ی دید»، داستان ها را به آثاری جدید تبدیل می کند و نشان می دهد ما به جای نیاز داشتن به مجموعه ای جدید از رویدادها، فقط به شیوه ای جدید برای نگاه کردن به آن ها نیاز داریم.

«عناصر داستانی» را بهتر بشناسیم
«عناصر داستانی» را بهتر بشناسیم

نوشتن یک داستان، مانند ساختن یک خانه است: ممکن است تمام ابزار و ایده های مورد نیاز را در اختیار داشته باشید، اما اگر پِی و و بنیان اثر محکم نباشد، حتی زیباترین سازه ها نیز دوامی نخواهند داشت.

آشنایی با شخصیت «ضد قهرمان» در ادبیات
آشنایی با شخصیت «ضد قهرمان» در ادبیات

کاراکترهایی پیچیده که وجهی تاریک در وجود آن ها به چشم می خورد

آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها

در این مطلب به چهار نوع اصلی در سبک های نگارش می پردازیم و همچنین، شیوه ی استفاده از آن ها را مرور می کنیم.

آشنایی با نقطه نظرهای روایی در داستان ها
آشنایی با نقطه نظرهای روایی در داستان ها

وقتی در حال نوشتن یک داستان هستید، باید تصمیم بگیرید که راوی قصه چه کسی است و داستان را برای چه کسانی تعریف می کند

چهار عنصر مهم در داستان های پرطرفدار
چهار عنصر مهم در داستان های پرطرفدار

هدف اصلی برای اغلب داستان سرایان این است که کاری کنند مخاطبین، داستان آن ها را کامل بخوانند

نظر کاربران در مورد "کتاب دیالوگ"
6 نظر تا این لحظه ثبت شده است

عجب کتاب خوب و کاربردی هست، ترجمه اش هم خوبه

1403/07/13 | توسطسهیل ظهرابی
0
|

کامل، جامع و کاربردی برای شناخت دقیق دیالوگ...

1401/07/05 | توسطImfarza
0
|

عالی بود به نظرم👌🏻

1401/07/03 | توسطImfarza
1
|

ترجمه و ویراستاری بسیار بد

1401/06/17 | توسطکاربر سایت
0
|

البته به شرطیکه فیلمنامه نویسی خوب باشه دیالوگ‌ها مفهومی یاجذاب باشن مثلا فیلم هوش سیاه فیلم خوبی بود

1399/07/09 | توسطکاربر سایت
2
|

به نظرم سینمادرحوزه ساخت فیلمای سیاسی میتونه فوق العاده عمل کنه هرچند مطمعنا براش محدودیت‌های بسیاری میزارن امااینکه تودنیای سیاست قراردادهای جالبی هستن که ازتصمیمات آینده جلوگیری میکنه به نظرم چیز جالبیه براساختن خصوصا سینمای جاسوسی

1399/07/09 | توسطکاربر سایت
2
|