هنری جیمز (به انگلیسی: Henry James) (زاده ۱۵ آوریل ۱۸۴۳ - درگذشته ۲۸ فوریه ۱۹۱۶) نویسندهای آمریکایی - بریتانیایی بود. وی خالق آثاری همچون دیزی میلر، سفرای کبار و تصویر یک بانو است. وی یکی از چهرههای مهم ادبیات واقعگرایانه در قرن نوزدهم میلادی بهشمار میرود.
اولین داستان کوتاه و هنرمندانه جیمز به نام زائری مشتاق در مجله اتلانتیک مانتلی منتشر شد که نظر او را دربارهٔ مردم اروپا نشان میداد. این داستان مورد ستایش و تحسین قرار گرفت و با داستانهای دیگر در ۱۸۷۵ انتشار یافت. هنری پیوسته میان دو تمایل میزیست، از سویی عاطفه میهنپرستی او را به آمریکا پیوند میداد و از سوی دیگر روح و فکرش به جانب اروپا کشیده میشد. سرانجام تمایل به زندگی در اروپا بر او چیره شد و پس از تردیدی طولانی مصمم گشت که در انگلستان مقیم شود. پس در ۱۸۷۶ به لندن رفت، همانجا اقامت گزید و با انگلستان و مردم آن پیوندی عمیق برقرار کرد و از باروری فراوان در کار برخوردار شد.
این داستان درباره عشق و خیانت، همچنان با مخاطبین مدرن ارتباط برقرار می کند.
تراژدی درخشانی که به کاوش در فاصله میان پول و خوشبختی می پردازد.
اثری که به شکل گسترده به عنوان برجسته ترین شاهکار «هنری جیمز» در نظر گرفته می شود.
در بعضی مواقع، کمتر ساعاتی در زندگی مطبوع تر از ساعتی است که صرف تشریفات معروف به عصرانه می شود.
بساط این ضیافت کوچک، روی چمن یک خانه قدیمی روستایی انگلیسی، در موقعی که باید آن را نیمه ی یک عصر باشکوه تابستانی بنامم، چیده شده بود. مدتی از عصر گذشته بود، ولی زمان زیادی از آن باقی مانده بود و آنچه باقی مانده بود، در منتهای زیبایی و لطافت بود.
تاریکی واقعی تا چند ساعت دیگر هم فرا نمی رسید، ولی امواج روشنایی تابستانی رفته رفته فرو می نشست. هوا ملایم شده بود و سایه ها بر روی چمن نرم و انبوه، دراز و بلند بودند، اما به آهستگی قد می کشیدند و منظره ی اطراف، آن حس فراغتی را بیان می کرد که هنوز در پیش بود و شاید مایه ی اصلی لذت انسان در چنان منظره و چنان ساعتی باشد.
دوستی های ادبی، روابطی جالب توجه و تأثیرگذار هستند.
در این مطلب به شکل مختصر با برخی از برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکا» آشنا می شویم
در دست گرفتن جایزه نوبل ادبیات برای همه نویسندگان یک آرزو و رویا است. اما این رویا برای همه محقق نشد.
اگر همیشه با دیده ی شک و تردید به رمان های عاشقانه و طرفداران آن نگریسته اید و علت محبوب بودن این ژانر، کنجکاوی تان را برانگیخته است، با این مقاله همراه شوید
از اینکه انتهای داستان به صورت ابهام به پایان رسید و مخاطبی مثل من که لحظه به لحظه با ایزابل جلو رفتم و خیلی علاقه داشتم بفهمم ایزابل برای شرنوشت خودش و تصمیم اشتباهی که گرفت چه کاری میکند ولی یهو به صورت ناگهانی با ابهام به پایان میرسد خیلی توی ذوقم خورد.... از داستان هایی که آخرشان اینجوری با ابهام تمام میشود واقعا خوشم نمیاد هنوزم دوست دارم بدونم ایزابل چه کرد ؟.....
ایزابل رفته گُل بچینه 😂
در کتاب هیچکاک فلسفی، خواندن این کتاب توصیه شده برای فهم فیلم سرگیجه هیچکاک
رمان تصویر یک زن که اول بار به شکل پاورقی در مجلهی آتلانتیک و مکمیلان منتشر شد، هنری جیمز را به عنوان نویسندهای بزرگ به جهانیان معرفی کرد. این کتاب که شاهکار دوران ابتدایی کار نویسنده به شمار میآید، داستان «ایزابل آرچر» زنی جوان، معصوم، خیالباف، بیتجربه و کتابخوان را در 54 فصل روایت میکند. او به توصیهی خالهاش از آمریکا به بریتانیا نقلمکان میکند تا مالک مبلغ هنگفت به ارث رسیده شود، اما توسط دو آمریکایی حقهباز اغفال میشود. ایزابل که کیش و آیینش آزاداندیشی است، عشق و پیشنهاد ازدواج لرد انگلیسی و خواستار آمریکایی را رد میکند؛ چون معتقد است انتخاب شریک زندگی تنها در آزادی کامل امکانپذیر است.
انتشارات نیلوفر گیراست
تمام نشرها با یه ترجمه است . فرقی ندارن که😂
انتشارات نیلوفر فقط بخاطر جلد سخت چند برابر گرانتره در حالیکه همه ترجمهها یکی ست
کتاب تصویر یک زن، داستان ساده و سر راستی داره. آنچه این رمان رو جذاب میکنه نه فقط خط داستانی ساده اون، بلکه توصیفات زیبای نویسنده، تأملات عمیق او و ساختار حساب شدۀ این رمان حجیم و کلاسیک هست.قطعا پیشنهاد میدم خوندنش رو خودم نشر امیرکبیر رو انتخاب کردم چون هر سه نشر مترجمشون یکیه اما اختلاف قیمت زیاد..
ظاهرا رسم روزگار همیشه و همه جا همین بوده که کسایی رو که فکر میکنند میتونند دنیا رو زیر افسار خودشون بکشند و چرخ روزگار به میل اونها بچرخه و ادعای عقل کلی دارند رو حسابی غافلگیر کنه و بازی بده.
نشر علمی فرهنگی سایز کتاب از رقعی کوچیکتره
صادقانه قیمتها هم خوب ومنصفانه است تشکر
عالی بود سپاس فراوان لطفا ادامه دهید