1. خانه
  2. /
  3. کتاب جاده ای به گذشته

کتاب جاده ای به گذشته (رقعی)

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.8 از 1 رأی

کتاب جاده ای به گذشته (رقعی)

The Road to Yesterday
انتشارات: قدیانی
٪15
185000
157250
3 از 1 رأی

کتاب جاده ای به گذشته

The road to yesterday
انتشارات: قدیانی
٪15
180000
153000
معرفی کتاب جاده ای به گذشته

آنشرلی دختری با موهای قرمز، شخصیتی که خالق آن مونتگمری نویسنده ی کانادایی را به شهرتی جهانی رساند. جاده ای به گذشته مجموعه ی 14 داستان خواندنی و جذاب است با محوریت شخصیت های مجموعه ی آنشرلی. روستای کوچکی که آنه و گیلبرت بلایت در آن زندگی می کنند هرگز حوصله سربر و خسته کننده نیست چرا که همیشه شایعات و ماجراهای عجیب برای سرگرم کردن در آن وجود دارد. ماجرای به حقیقت پیوستن آرزوی دوقلوهایی بازیگوش بعد ازآشنایی با یک میلیونر، داستان زن ومردی که از زندگی توقعات متفاوتی دارند، پسری که بعد از مرگ عمویش باید با یک از عمه ها و عمو هایش زندگی کند، داستان مردی که خود را متخصص کودکان می داند تا جایی که مجبور می شود سرپرستی کودکی را به عهده بگیرد، ماجرای برادری که سعی می کند برادرش را از چنگال یک زن خطرناک در امان نگه دارد تا جایی که خود دلباخته ی زن می شود. جاده ای به گذشته کتابی است پر از شگفتی، شادی و غم، اشک وخنده که لحظات مفرح و زیبایی را برایتان رقم خواهد زد .
درباره ال ام مونتگمری
درباره ال ام مونتگمری
لوسی مود مونتگمری، زاده ی 30 نوامبر 1874 و درگذشته ی 24 آپریل 1942، نویسنده ی کانادایی بود.مونتگمری در کلیفتون به دنیا آمد و در بیست و یک ماهگی، مادرش را بر اثر بیماری از دست داد. پس از آن، پدربزرگ و مادربزرگش مسئول بزرگ کردن او شدند. مونتگمری پس از فارغ التحصیلی ، یک سال را در کنار پدر و نامادری اش گذراند و اولین اثر خود را که یک شعر بود، در روزنامه ی دیلی پاتریوت به انتشار رساند. او سپس یک دوره ی معلمی دو ساله را در یک سال گذراند و در سال های 1895 و 1896 به تحصیل در رشته ی ادبیات پرداخت.جسد بی جان لوسی مود مونتگمری در روز 24 آپریل 1942 در خانه اش پیدا شد. ابتدا دلیل مرگ وی، انسداد شریان های قلب عنوان شد اما مدتی بعد، صحبت از افسردگی و خودکشی او به میان آمد
قسمت هایی از کتاب جاده ای به گذشته

واقعیت میتونه خیلی خسته کننده باشه اما رویا هرگز.

آنه ما هم مثل خیلی های دیگه پسرمون رو از دست دادیم اما خاطراتش رو حفظ کردیم و روحش همشه زنده است. ما هنوزم در بهار باهاش قدم می زنیم.

مقالات مرتبط با کتاب جاده ای به گذشته
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
برترین رمان های نخست نویسندگان برجسته
برترین رمان های نخست نویسندگان برجسته

آثاری که شروع کننده ی مسیرهای حرفه ایِ درخشانی بودند و در برخی موارد، یک شَبه خالق خود را به شهرت رسانده اند.

تاریخ فراموش شده «آنی شرلی» و خالق آن
تاریخ فراموش شده «آنی شرلی» و خالق آن

داستان های «مونتگمری»، اکنون همانند گذشته، به دلیل به تصویر کشیدن خوشبینی و خوشحالی های کوچک و بزرگ، لذت بخش هستند

نگاهی به شخصیت های زن قدرتمند در آثار داستانی
نگاهی به شخصیت های زن قدرتمند در آثار داستانی

دو نیرو در دنیا وجود دارد؛ یکی شمشیر است و دیگری قلم. نیروی سومی نیز هست که از آن دو قدرتمندتر است: نیروی زنان.

نظر کاربران در مورد "کتاب جاده ای به گذشته"
8 نظر تا این لحظه ثبت شده است

یه مجموعه ١٣ داستانی (نمیدونم چرا توو اکثر منابع نوشته ١۴ داستان!) که در سال ١٩٧۴ و پس از مرگ نویسنده به چاپ رسیده. وقایع کتاب در همون جزیره‌ی پرنس ادوارد رخ میده و عمدتا در مورد شخصیت‌های مختلف و نا آشنا جزیره هست. البته هرازگاهی به صورت کوتاه هم گریزی به آنی شرلی و همسرش میزنه. ''پایان ِخوش، رسیدن عشاق به هم، ازدواج، خوبی کن تا خوبی ببینی'' عناصر مشترک نصف داستان‌ها هستند. که خب داستان‌ها رو قابل پیش‌بینی، تکراری و خسته‌کننده کردن (البته ممکنه خیلی‌ها این سبک رو دوست داشته باشن.). رو همین حساب من این کتاب رو بیشتر به اشخاصی که میخوان یه مطالعه‌ی معمولی در اوقات فراغت یا قبل از خواب داشته باشن، پیشنهاد می‌کنم. البته واسه افرادی هم که تازه داستان‌خوانی رو آغاز کردند، میتونه مفید و جذاب باشه. ترجمه خانم قدیانی، فونت نوشتاری، قطع کتاب و کیفیت برگه‌ها خوب هستن.

1402/06/19 | توسطحامد گهروئی
5
|
پاسخ ها

دیدگاه متفاوت و درستی داشتید

1403/06/09|توسطکاربر سایت
0

از نویسنده هایی هستش که باید تموم کتاباشو خوند، پیشنهاد میکنم حتما تهیه اش کنین، امسال از نمایشگاه خواستم سفارشش بدم، اما قیمتو خیلی بالا گفته بودن. اما ایران کتاب خیلی خوب بود. ما شهرستانیم و پیدا کردن این کتابا توی شهرستان تقریبا بعضی مواقع غیرمممکنه، این سایت فوق العاده اس. تخفییفاش خوبه، ارسالشون خوبه، امسال بوکمارک برام فرستاده بودن، خیلی جالب بود. بسته بندیشونم عالیه. یکی از عادتهام هر ماه یا دو ماه یکبار خرید از این سایت شده ممنون از سایت خوبتون،

1402/03/03 | توسطفرشید
9
|

تقریبا تمام داستان‌هاش به طرز شگفت آوری غیر قابل پیش بینی و غیر منتظره بود. به سختی می‌شد پایان هر داستان رو حدس زد و این ویژگی ای بود که در بقیه‌ی کارهای مونتگمری هم دیده میشه ولی نه اینقدر پر رنگ. اگر با قلم نویسنده از قبل آشنا باشید ممکنه یکم این کتاب متعجبتون کنه، انگار بعضی جاها یه هاله‌ی تلخ و کمرنگِ کینه توزانه روی قلمش نشسته... فانتزی و وحشت هم دیده می‌شد. اما اگر از طرفدارهای لوسی و شیوه‌ی نگارش روانش هستید و مجموعه‌ی آن شرلی رو خوندید حتما بهتون پیشنهاد می‌کنم بخونیدش. در تمام داستان‌ها به نحوی حرفِ بلایت‌ها پیش کشیده میشه. البته حین خوندنش گاهی با خودت میگی به نظر می‌رسه بیشتر از آوازه‌ی بلایت ها، شایعه پراکنی‌های خاله زنکیِ سوزان بیکر شهره‌ی خاص و عامه ! خودِ من واقعا دلتنگِ بلایت‌ها بودم، خصوصا والتر... و با خودم می‌گفتم ای کاش بیشتر ازشون بود. اما اواخر کتاب نشونه‌ی کوچیکی از نوه‌ی گیلبرت و آنی به چشمم خورد که همون برام کافی بود. داستان آخر از همه‌ی داستان‌ها برام جالب توجه‌تر بود. - کاغذ کتاب بالکیه و سبکه. - پیشنهاد می‌کنم قطع رقعی رو سفارش بدین چون بزرگتر از جیبیه و خوندن و باز نگه داشتن کتاب راحت تره. - سالم به دستم رسید و مشکلی نداشت. - یه بوکمارک قشنگ هم هدیه‌ی ایران کتاب بود. مرسی!

1401/10/23 | توسطهلیا پارسانژاد
14
|

تک جلد هست؟

1400/03/20 | توسطمهگل - کاربر سایت
3
|
پاسخ ها

بله فقط یک جلد هست

1401/10/03|توسطهلیا پارسانژاد
0

تمام کتاب‌های ال ام مونتگمری واقعا فوق العاده است

1399/12/03 | توسطمریم احمدی - کاربر سایت
8
|

لطفا کتاب قصر ابی از آل ام منتگمری رو هم قرار بدید با تشکر

1399/11/26 | توسطفاطمه قلی نیا
5
|

سلام. میشه لطفا قطع رقعی را هم موجود کنید. با سپاس

1399/08/24 | توسطکاربر سایت
2
|

همه‌ی داستاناش عاشقانه بود...به نظرم یه جورایی قلمش تلخ شده بوده...به سن چهارده ب پایین توصیه نمیکنم

1399/04/10 | توسطکاربر سایت
5
|
پاسخ ها

خداروشکر من 14 سالمه

1399/07/07|توسطکاربر سایت
4

نگید من وقتی ۱۱ سالم بود خوندمش 😱😱😱😱😱😱 الانم ۱۳ سالمه

1400/12/12|توسطصبا - کاربر سایت
1

🤧 الان همه زیر چهارده‌ها میخوننش

1401/04/17|توسطمصطفی عرب
1