1. خانه
  2. /
  3. کتاب سفر به اعماق آمازون

کتاب رمز گشایی در آمازون

نویسنده: ژول ورن
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.1 از 1 رأی

کتاب رمز گشایی در آمازون

Eight Hundred Leagues on the Amazon
انتشارات: پنگوئن
٪15
170000
144500
3.6 از 1 رأی

کتاب سفر به اعماق آمازون

Eight Hundred Leagues on the Amazon
انتشارات: ترانه
ناموجود
62000
معرفی کتاب سفر به اعماق آمازون
کتاب سفر به اعماق آمازون، رمانی نوشته ی ژول ورن است که اولین بار در سال 1881 به چاپ رسید. ژول ورن در این کتاب مخاطبین را به همراه مردی برزیلی به نام ژوام گارال به سفری هیجان انگیز به اعماق آمازون می برد. گارال به همراه خانواده ی مهربان خود در مزرعه ای پررونق در پرو زندگی می کند. اما ازدواج قریب الوقوع دخترش با مردی برزیلی که جراح ارتش است، او را وادار می کند که به وطن خود بازگردد و با اسرار تاریک گذشته اش رو به رو شود. آیا عشق و سرسپردگی گارال به خانواده ی خود در تلاشش برای مقابله با بی عدالتی به او کمک خواهد کرد؟ آیا پیام عجیب و رمزنگاری شده ای که در داستان وجود دارد، به موقع رمزگشایی خواهد شد تا جان او را نجات دهد؟
درباره ژول ورن
درباره ژول ورن
ژول گابریل ورن، زاده ی 8 فوریه ی 1828 و درگذشته ی 24 مارس 1905، نویسنده، شاعر و نمایش نامه نویس فرانسوی بود که بیشتر شهرتش را مدیون نگارش کتاب های ماجرایی اش بود که دنیای داستان های علمی–تخیلی را دگرگون کرد.ژول ورن در خانواده ای مرفه در منطقهٔ بندری شهر نانت فرانسه متولد شد. به خواست پدرش تحصیلاتش را در رشتهٔ حقوق به پایان برد، اما ذوق نمایشنامه نویسی و رمان نویسی او را بر آن داشت که کم کم به سوی ادبیات کشیده شود. اگر چه در ابتدا در این کار موفق نبود و از دیدگاه مالی هم در مضیقه قرار گرفته بود، اما پس از آن به سرعت پیشرفت کرد.همکاری ورن با انتشارات پیر-ژول اتزل منجر به خلق مجموعهٔ سفرهای شگفت انگیز شد که مجموعه داستان هایی ماجراجویانه و محبوب بودند و مهم ترین آن ها عبارت بودند از سفر به مرکز زمین (۱۸۶۴)، بیست هزار فرسنگ زیر دریا (۱۸۷۰)، و دور دنیا در هشتاد روز (۱۸۷۳).او در مقام دومین نویسنده ای است که کتاب هایشان از سال ۱۹۷۹ تاکنون، بیشترین ترجمه را به زبان های گوناگون جهان داشته اند. پیش و پس از او به ترتیب آگاتا کریستی و شکسپیر جا دارند.ژول ورن که هفتاد و هفت سال زندگی کرد، نزدیک به هشتاد داستان بلند و کوتاه و رسالهٔ پژوهشی و مقاله نوشته است. شهرت او با سه داستان بلند مشهورش پنج هفته در بالن و رهنوردی به میان زمین و از ماه به زمین آغاز شد. در عصری که نویسندگان خوش قریحه و چیره دستی چون بالزاک، دیکنز، الکساندر دوما، تولستوی، داستایوفسکی، تورگنیف، فلوبر، استاندال، جورج الیوت و امیل زولا و ده ها نویسنده نامدار دیگر زندگی می کردند، ژول ورن موفق شد جایگاه خود را به عنوان نویسنده و گردآوری ورزیده در میان این مشاهیر تثبیت کند. وی با پیش بینی های ارزنده و روشن بینانهٔ خود، چراغ راهنمای نوآوران و دانشمندان در نیم و حتی یک سده پس از آن گردید. امروزه کشتی هسته ای ناتیلوس به افتخار کشتی افسانه ای به همین نام در اثر نامدار او بیست هزار فرسنگ زیر دریا نامگذاری گردیده است.
ویژگی های کتاب سفر به اعماق آمازون
  • ژول ورن از برترین و پرفروش ترین نویسندگان ادبیات فرانسه
نکوداشت های کتاب سفر به اعماق آمازون

سرشار از توصیفاتی پرجزئیات از سرزمین ها، حیوانات، گیاهان و آدم های عجیب.

سفری هیجان انگیز به اعماق آمازون.

LibriVox
قسمت هایی از کتاب سفر به اعماق آمازون

به نظر می رسید آن خطوط سال ها قبل نوشته شده بودند، زیرا گذر زمان کاغذ را علیرغم ضخامتش، قهوه ای و کهنه کرده بود. یعنی آن حروف بر چه اساسی سرهم شده بودند؟ جواب این سوال را فقط و فقط همان کسی می دانست که کاغذ را در دستش نگه داشته بود.

از چنین رمزگذاری سختی فقط برای گاوصندوق ها استفاده می شود. با این حساب احتمالا آن حروف هم مانند رمز یک گاوصندوق به منظور حفاظت و مخفی نگه داشتن پیام نهفته در آن طومار سرهم شده بودند.

مقالات مرتبط با کتاب سفر به اعماق آمازون
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
سفرهای شگفت انگیز آقای ژول ورن
سفرهای شگفت انگیز آقای ژول ورن

«ژول ورن» به نظر بسیاری از صاحب نظران، پدر «داستان علمی تخیلی» است؛ نویسنده ای که برخی از مشهورترین رمان های ماجرایی را نوشته و سال های سال است که مخاطبین با داستان هایش خاطره دارند

آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر
آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر

وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند

نظر کاربران در مورد "کتاب سفر به اعماق آمازون"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

هر وقت خبری از آمازون یا برزیل می‌شنوم، ناخودآگاه یاد این کتاب می‌افتم. کتاب خوبی بود با ترجمه عالی بانو بهگام. روابط انسانی آدم‌ها در کتاب‌های ژول ورن همیشه حس خوبی رو منتقل می‌کنه که در مورد این کتاب هم، همین طور بود.

1402/07/08 | توسطدانیال
0
|