1. خانه
  2. /
  3. کتاب زن زیادی

کتاب زن زیادی

نویسنده: جلال آل احمد
7 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.8 از 1 رأی

کتاب زن زیادی

Zan-e Ziyadi
انتشارات: مجید (به سخن)
٪10
115000
103500
5 از 1 رأی

کتاب زن زیادی

Zan-e Ziyadi
انتشارات: جامه دران
٪15
150000
127500
3.7 از 1 رأی

کتاب زن زیادی

Zan-e Ziyadi
انتشارات: جامی(مصدق)
٪15
140000
119000
پیشنهاد ویژه
3 از 1 رأی

کتاب زن زیادی

Zan-e Ziyadi
انتشارات: فردوس
٪30
170000
119000
پیشنهاد ویژه
3.9 از 1 رأی

کتاب زن زیادی

Zan-e Ziyadi
٪20
130000
104000
پیشنهاد ویژه
3.4 از 1 رأی

کتاب زن زیادی

Zan-e Ziyadi
انتشارات: معجزه علم
٪20
161000
128800
3.3 از 1 رأی

کتاب زن زیادی

Zan-e Ziyadi
انتشارات: ابر سفید
ناموجود
65000
معرفی کتاب زن زیادی
کتاب زن زیادی، مجموعه ای از داستان های کوتاه نوشته ی جلال آل احمد است که اولین بار در سال 1952 منتشر شد. آل احمد در این مجموعه داستان ارزشمند، مانند سایر آثار برجسته ی خود، به موضوعاتی ورای زمان و شرایطی خاص می پردازد و شخصیت ها و اتفاقاتی را به تصویر می کشد که همه ی ما، حداقل یک بار در زندگی با آن ها برخورد داشته ایم. داستان های این مجموعه بر زندگی و نوع تفکرات زنان و البته نقش خرافات و جهالت در جامعه ی ایران تمرکز دارند و با نثر ساده و گیرای آل احمد، مخاطب را به درون دنیای خود می کشانند و او را در کنار شخصیت هایی بسیار زنده و قابل همذات پنداری قرار می دهند. کتاب زن زیادی بدون تردید یکی از برترین آثار جلال آل احمد است و هنوز هم جذابیت های خود را حفظ کرده است.
درباره جلال آل احمد
درباره جلال آل احمد
جلال آل احمد (۲ آذر ۱۳۰۲ و براساس برخی روایت ها ۱۱ آذر، ۱۳۰۲، تهران - ۱۸ شهریور ۱۳۴۸، اسالم، گیلان) روشنفکر، نویسنده، منتقد ادبی و مترجم ایرانی و همسر سیمین دانشور بود. آل احمد در دههٔ ۱۳۴۰ به شهرت رسید و تأثیر بزرگی در جریان روشنفکری و نویسندگی ایران داشت. نویسندگانی چون نادر ابراهیمی و غلامحسین ساعدی از او تأثیر گرفتند.جلال آل احمد در ۱۱ آذر ۱۳۰۲ در خانواده ای مذهبی در محلهٔ سیدنصرالدین شهر تهران به دنیا آمد. وی پسر عموی آیت الله طالقانی بود. خانوادهٔ او اصالتا اهل شهرستان طالقان و روستای اورازان بود. دوران کودکی و نوجوانی جلال در نوعی رفاه اشرافی روحانیت گذشت. پس از اتمام دوران دبستان، پدر جلال، سید احمد طالقانی، به او اجازهٔ درس خواندن در دبیرستان را نداد؛ اما او تسلیم خواست پدر نشد.در سال ۱۳۲۲ وارد دانشسرای عالی تهران شد و در رشته زبان و ادبیات فارسی فارغ التحصیل گشت. او تحصیل را در دوره دکترای ادبیات فارسی نیز ادامه داد، اما در اواخر تحصیل از ادامه آن صرف نظر کرد. نخستین مجموعهٔ داستان خود به نام «دید و بازدید» را در همین دوران منتشر کرده بود. او که تأثیری گسترده بر جریان روشنفکری دوران خود داشت، به جز نوشتن داستان به نگارش مقالات اجتماعی، پژوهش های مردم شناسی، سفرنامه ها و ترجمه های متعددی نیز پرداخت. البته چون اطلاعات او از زبان فرانسه گسترده نبود، پیوسته در کار ترجمه از دوستانی مانند علی اصغر خبره زاده، پرویز داریوش و منوچهر هزارخانی کمک می گرفت. شاید مهم ترین ویژگی ادبی آل احمد نثر او بود. نثری فشرده و موجز و در عین حال عصبی و پرخاشگر، که نمونه های خوب آن را در سفرنامه های او مثل «خسی در میقات» یا داستان زندگی نامهٔ «سنگی بر گوری» می توان دید. در سال ۱۳۲۶ دومین کتاب خود به نام «از رنجی که می بریم» را همزمان با کناره گیری از حزب توده چاپ کرد که بیانگر داستان های شکست مبارزاتش در این حزب است. پس از این خروج بود که برای مدتی به قول خودش ناچار به سکوت شد که البته سکوت وی به معنای نپرداختن به سیاست و بیشتر قلم زدن بود.جلال آل احمد در ۱۸ شهریور ۱۳۴۸ در چهل و پنج سالگی در اسالم گیلان درگذشت. پس از مرگ نابهنگام آل احمد، پیکر وی به سرعت تشییع و به خاک سپرده شد، که باعث باوری دربارهٔ سربه نیست شدن او توسط ساواک شد. همسر وی، سیمین دانشور، این شایعات را تکذیب کرده است، ولی شمس آل احمد قویا معتقد است که ساواک او را به قتل رسانده و شرح مفصلی در این باره در کتاب از چشم برادر بیان کرده است.جلال آل احمد وصیت کرده بود که جسد او را در اختیار اولین سالن تشریح دانشجویان قرار دهند؛ ولی از آن جا که وصیت وی برابر شرع نبود، پیکر او در مسجد فیروزآبادی جنب بیمارستان فیروزآبادی شهر ری به امانت گذاشته شد تا بعدها آرامگاهی در شأن او ایجاد شود و این کار هیچ گاه صورت نگرفت.
ویژگی های کتاب زن زیادی
  • در فهرست برترین آثار داستانی ایران
قسمت هایی از کتاب زن زیادی

در مملکت آدم های مفنگی، یکی دکترها کار و بارشان خوب است یکی هم مرده شورها.

وقتی در مملکتی قصاص قبل از جنایت می کنند، پس جنایت را هم پس از قصاص می شود مرتکب شد؛ و اگر قرار است به خاطر گناهی که آدم نکرده کیفری ببیند، ناچار خود گناه را هم پس از چشیدن کیفر باید بکند تا حسابش پاک باشد.

از آنچه به مردم می گوید بیش تر خودش دلگرم می شود. کم کم پی برده است که مهم، فهمیدن یا نفهمیدن طرف نیست. طرف می خواهد بفهمد، می خواهد نفهمد. مهم این است که گوینده، مطالب را برای خودش می گوید. به خودش چیزی را تلقین می کند یا دست کم برای موقع سخنرانی تمرینی می کند.

مقالات مرتبط با کتاب زن زیادی
مسیر شکل‌گیری ادبیات مدرن ایران
مسیر شکل‌گیری ادبیات مدرن ایران
ادامه مقاله
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن

در این مطلب قصد داریم به تعدادی از کتاب های کلاسیک کوتاه بپردازیم که انتخاب هایی عالی برای ورود به جهان آثار کلاسیک به شمار می آیند.

توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»
توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»

در این مطلب، نکاتی ارزشمند را درباره ی چگونگی نوشتن داستان های کوتاه خوب با هم می خوانیم

آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر
آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر

وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند

نظر کاربران در مورد "کتاب زن زیادی"
4 نظر تا این لحظه ثبت شده است

کتاب شامل ۹ داستان کوتاه به‌علاوه رساله پولوس رسول به کاتبان است. اکثر داستان‌ها مربوط به زنان بود، حالا اگه یک زن هم نقش اول داستان نبود اما بازهم ماجرا به اون ختم می‌شد.

1401/07/07 | توسطزهرا
2
|
پاسخ ها

اطلاع دارید چرا اول کتاب رساله‌ی پولوس رسول رو آورده؟

1403/01/18|توسطکاربر سایت
0

به نظر من اوج قدرت قلم جلال تو زنِ زیادیه

1401/06/17 | توسطImfarza
1
|

این مجموعه در واقع جمع‌آوری همه‌ی داستان‌های درباره‌ی زنان و با محوریت آنان در یک کتاب است، حال آنکه این داستان‌ها از تمامی آثار آل احمد گردآمده‌اند. زبان این مجموعه و این داستان، طنز با ادبیاتی مختص به زمان‌های قدیم است.

1399/09/24 | توسطسجاد کریمی
1
|

داستان پردازی و شیوه‌ی نثر این کتاب با من کاری کرد که تا مدت‌ها نمیتونستم جز جلال آل احمد کتابی بخونم!

1399/04/16 | توسطنسترن برادران خاکسار
2
|