کتاب تکنیک درمان در روانکاوی

Five writings
(پنج جستار)
کد کتاب : 15211
مترجم :
شابک : 978-9644487576
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 96
سال انتشار شمسی : 1399
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 2
زودترین زمان ارسال : 2 خرداد

معرفی کتاب تکنیک درمان در روانکاوی اثر زیگموند فروید

کتاب پنج نوشتار ( درباره ی تکنیک درمان روان کاوانه) شامل پنج مقاله از زیگموند فروید به نام های درمان روانی( 1890)، روش روان کاوانه ی فرویدی (1904)، درباره ی روان درمانی(1905)، امکان های آینده ی درمان روان کاوانه (1910) و درباره ی روان کاوی بی قاعده (1910) است.

زمینه ی حرفه ی درمانگری روان در سال های پایانی سده نوزدهم شکل گرفت و موسس و پدر این حرفه ی نو زیگموند فروید بود. روش درمانی فروید از روانشناسی نوینی برخاسته بود که آن را با نام روان کاوی می شناسیم و در مرحله ی نخستین شکل گیری این روش بر اساس تجربه های بالینی بوزف برویر و زیگموند فروید در مجموعه مقاله هایی با عنوان مطالعاتی درباره ی هیستری» در سال ۱۸۹۵ به جامعه ی پزشکی شد. سپس با انتشار «تعبیر رویا» به قلم فروید (۱۹۰۰) دانش روانکاوی پا گرفت و با شتابی شگفت انگیز در همه ی جوامع متمدن جهان منتشر شد چنان که تا نیمه ی قرن بیستم روانکاوی را مترادف روان درمانی می پنداشتند، حال آن که درمان روانکاوانه فقط بخشی از روانکاوی است و روان درمانی به معنای عام، در همه ی گونه های دیگر درمان نیز حضور داشته است. می دانیم که هم شیوه های درمانی سنتی عامیانه و غیر علمی، هم درمان های علمی پزشکی همواره با نوعی روان درمانی همراه است. اما روان درمانی روشمند و حرفه ای بی تردید بر اساس روان کاوی فروید به وجود آمد و در جهت های مختلف شکل گرفت و به مکتب های گوناگون منشعب شد. در این کتاب آرا و نظرات زیگموند فروید در باب روان درمانی در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است.

کتاب تکنیک درمان در روانکاوی

زیگموند فروید
زیگموند فروید، زاده ی 6 می 1856 و درگذشته ی 23 سپتامبر 1939، متخصص مغز و اعصاب اتریشی و خالق روانکاوی بود. فروید در خانواده ای یهودی در شهر فرایبرگ واقع در امپراتوری اتریش چشم به جهان گشود. او در سال 1881 موفق به اخذ مدرک پزشکی از دانشگاه وین شد و در سال 1902 به درجه ی استادی رسید. پس از فارغ التحصیلی، فروید در بیمارستان عمومی وین مشغول به کار شد و در درمان هیستری به وسیله ی یادآوری تجارب دردناک گذشته از طریق هیپنوتیزم، با دکتر جوزف بروئر همکاری داشت. او در سال 1885 با مارتا برنیز ازدواج کرد ...
دسته بندی های کتاب تکنیک درمان در روانکاوی
قسمت هایی از کتاب تکنیک درمان در روانکاوی (لذت متن)
"اگرچه شرایط زندگیمان محدود بود، پدرم اصرار داشت حرفه ای را انتخاب کنم که با علایقم سازگار باشد. نه در آن سالهای جوانی گرایش خاصی به مقام پزشک و فعالیت پزشکی در خود سراغ داشتم، نه در سالهای بعد. انگیزه ی من نوعی عطش به دانستن بود که بیشتر به رابطه ی انسانها متمایل بود تا به موضوعات طبیعت. در آن سالها هنوز به اهمیت مشاهده که یکی از بهترین ابزارهای فرونشاندن این عطش است پی نبرده بودم ... با این همه، آموزشهای داروین، که در آن زمان موضوع روز بودند برای من جاذبه ی شدیدی داشتند، زیرا امیدی نیرومند را برای فهمیدن جهان در من تداوم می بخشیدند. شنیدن نوشته ی زیبای گوته با عنوان طبیعت که آن را کمی پیش از به پایان رسانیدن دبیرستان در یک سخنرانی عمومی شنیده بودم، مرا مصمم کرد که در رشته ی پزشکی نام نویسی کنم."