کتاب فلسفه ی آلمانی

German Philosophy
1760-1860 ؛ میراث ایدئالیسم
کد کتاب : 27382
مترجم : ندا قطرویی
شابک : 978-6002781260
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 576
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 2002
نوع جلد : سلفونی
سری چاپ : 6
زودترین زمان ارسال : 31 اردیبهشت

معرفی کتاب فلسفه ی آلمانی اثر تری پینکارد


در نیمه ی دوم قرن هجدهم ، فلسفه ی آلمانی بر فلسفه ی اروپایی مسلط شد و به این شکل نحوه ی تصور و اندیشه ی اروپاییان و مردم جهان را در مورد طبیعت ، دین ، تاریخ بشر ، سیاست و ساختار ذهن انسان را تغییر داد. در کتاب فلسفه ی آلمانی، این کتاب غنی و گسترده ، تری پینکارد، نویسنده ی آن، داستان "آلمان" را در از نو تعریف می کند - در این دوره آلمان از مجموعه ی سستی از سلطنت ها به کشوری تازه پدیدار شده با فرهنگ متمایز تبدیل می شود. پینکارد همچنین با جزئیات جریانات و پیچیدگی های اندیشه ی فلسفی در حال توسعه ی آن را به دقت بررسی می کند. وی با تأکید انقلابی خود بر "تعیین سرنوشت" ، تأثیر غالب و گسترده ی فسلفه ی کانت را بررسی می کند و این تأثیر را از طریق توسعه ی رمانتیسم و آرمان گرایی در نقدهای متفکران پس از کانتی مانند شوپنهاور و کی یرکگارد جستجو می کند. کتاب فسلفه ی آلمانی را طیف وسیعی از خوانندگان در تاریخ فلسفه ، تاریخ فرهنگی و تاریخ عقاید دوست خواهند داشت. تری پینکارد استاد فلسفه در دانشگاه نورث وسترن و نویسنده ی کتاب تحسین برانگیز هگل: بیوگرافی است (کمبریج ، 2000) است. وی استاد افتخاری دانشکده ی فلسفه ی دانشگاه توبینگن آلمان است و در هیئت مشاور Zeitschrift fÜr Philosophique Forschung فعالیت می کند.
کتاب فلسفه ی آلمانی 1760-1860 میراث ایده آلیسم را ندا قطرویی ترجمه کرده است. این کتاب انتشارات ققنوس منتشر کرده است.

کتاب فلسفه ی آلمانی

تری پینکارد
تری پی. پینکارد متولد 1947 ، یک فیلسوف آمریکایی و استاد دانشگاه جرج تاون است که به دلیل فعالیت در فلسفه آلمانی قرن 18 و 19 و به ویژه در مورد هگل و دیالکتیک هگل شناخته شده است.وی دکترای خود را از دانشگاه استونی بروک در سال 1974/75 با پایان نامه ای تحت عنوان "مبانی ایدئالیسم متعالیه: کانت ، هگل ، هوسرل" بدست آورد.
دسته بندی های کتاب فلسفه ی آلمانی
نکوداشت های کتاب فلسفه ی آلمانی
[A]n important history of German idealism.... Recommended.
تاریخ مهمی از ایده آلیسم آلمان. خواندنش توصیه می شود.
Choice

Pinkard does an incredible job of explaining Hegel's strictly philosophical ideas and largely overcomes the barrier of Hegel's notoriously obscure style.
پینکارد در توضیح ایده های کاملا فلسفی هگل کاری باورنکردنی انجام می دهد و تا حد زیادی بر سد سبک مبهم مشهور هگل غلبه می کند.
New York Times Book Review New York Times Book Review

قسمت هایی از کتاب فلسفه ی آلمانی (لذت متن)
فرهنگ نوظهور انجمن های مطالعه اگرچه فرهنگی دولتی و درباری نبود، فرهنگی « مردمی » هم نبود. این فرهنگ از آن گروه نوظهوری بود که بیش از آن که خود را متعلق به بورژوازی بداند، خود را بافرهنگ، تحصیلکرده و، مهم تر از همه، خودرهبر می دانست. آرمان این گروه در اصطلاح آلمانی Bildungمجسم شده بود که اشاره به نوع خاصی از درک فرهنگی و روشنفکرانه از امور دارد، نوعی برخورد با جهان که شیوه انسان هایی است که درست تربیت شده اند و درست آموزش دیده اند. زن یا مرد برخوردار از Bildung نه تنها تحصیلکرده است، بلکه باذوق نیز هست و طوری آموزش دیده که در برخورد با جهان اطرافش همواره خودش « راهبر خود » باشد، و این ارزشی است که با فشارهای سنتی برای همسان سازی اجتماعی در تقابل قرار می گرفت. به دست آوردن Bildungچیزی بیش از صرف تحصیل کردن بود؛ هر کسی می توانست به دانشگاه برود و به شکلی منفعل تقلید از تفکرات متداول زمانه را بیاموزد.