1. خانه
  2. /
  3. کتاب الگوی جنگ روانی غرب علیه جمهوری اسلامی ایران

کتاب الگوی جنگ روانی غرب علیه جمهوری اسلامی ایران

3.7 از 1 رأی

کتاب الگوی جنگ روانی غرب علیه جمهوری اسلامی ایران

رویکردی فرهنگی
Jange Ravani
ناموجود
90000
معرفی کتاب الگوی جنگ روانی غرب علیه جمهوری اسلامی ایران
نویسنده در کتاب حاضر با استفاده از روش تحلیل گفتمانی، الگوی جنگ روانی غرب علیه جمهوری اسلامی ایران را از منظر فرهنگی بررسی کرده است. در این راستا ابتدا جنگ روانی در بستر مطالعات «جنگ» مورد بررسی تبارشناسانه قرار گرفته است و سپس ضمن معرفی رویکردهای مختلف «سخت» و «نرم» به جنگ روانی به نقد آن‌ها پرداخته و در نهایت رویکرد نظری جامع پیشنهادی خود را ارائه نموده است. آن‌گاه با شناسایی و تحلیل فرهنگ، رویکردی تحلیلی از آن را معرفی کرده است. که در آن فرهنگ نقش ابزاری صرف نداشته و به عاملی موثر در تکوین، تعریف و تحلیل پدیده‌ها تبدیل می‌شود. از همین منظر چیستی جنگ روانی مورد بحث قرار گرفته است. در ادامه به بررسی انتقادی تجارب موجود در حوزة جنگ روانی پرداخته و در این مسیر رویکردهای سنّتی و مدرن و الگوهای ایجابی و سلبی را در این رویکرد تحلیل کرده است. در پایان پس از بازخوانی جنگ روانی غرب بر ضد ایران، تحلیلی تاریخی از موضوع ارائه و توصیه‌های اجرایی مستند را پیشنهاد نموده است.
درباره اصغر افتخاری
درباره اصغر افتخاری
اصغر افتخاری (متولد نیشابور ۱۳۴۷)، جامعه‌شناس سیاسی و استاد دانشگاه امام صادق است. وی از نخستین کارشناسان حوزه مطالعات امنیتی در ایران است که نظریه امنیت ایجابی را ارائه داده و آثار متعددی منتشر و دانشجویان بسیاری را تربیت نموده‌است.افتخاری در سال ۱۳۷۳ مدرک کارشناسی ارشد خود را با دفاع از پایان‌نامه " عقلانیت و توسعه " با راهنمایی دکتر محمود سریع القلم دریافت نمود. او دوره دکتری خود را در سال ۱۳۸۲ با دفاع از پایان‌نامه "مصلحت و سیاست در اسلام با تأکید بر فقه سیاسی شیعه"(به راهنمایی محمدرضا مهدوی کنی) به پایان رسانید. افتخاری از آن زمان به بعد به عنوان عضو هیئت علمی این دانشگاه به فعالیت‌های علمی خود ادامه داده است. معاونت پژوهشی دانشکده معارف اسلامی و علوم سیاسی، ریاست مرکز تحقیقات داشگاه، معاونت پژوهش دانشگاه از جمله مسئولیت‌های نامبرده در آن دانشگاه تا سال ۱۳۹۲ می‌باشد ایشان با سایر موسسات علمی و اجرایی همکاری‌هایی داشته که از آن جمله می‌توان به معاونت پژوهشی پژوهشکده مطالعات راهبردی و ریاست مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور اشاره داشت. افتخاری موفق به کسب افتخاراتی چون: پژوهشگر نمونه دانشگاه، پژوهشگر نمونه نیروی انتظامی، صاحب نقد برتر در حوزه علوم اجتماعی و سیاسی، اثر شایسته تقدیر درجشنواره بین‌المللی فارابی، کتاب فصل شده‌است.
حوزه تخصصی مطالعاتی ایشان «امنیت پژوهی» و «اندیشه اسلامی» است. در کارنامه علمی اوی بیش از ۶۰ عنوان کتاب (اعم از تألیف، ترجمه و مجموعه مقالات) و بیش از ۲۰۰ مقاله (اعم از مقالات علمی و پژوهشی، ترویجی، گزارش علمی، نقد و بررسی کتاب) در زمینه‌های امنیتی، اجتماعی، دینی و سیاسی است.نظریه امنیت ایجابی که افتخاری ارائه نموده با تأکید بر مؤلفه‌ها و ابعاد داخلی امنیت و ضرورت اجتماعی شدن امنیت، توانسته ایده، چشم‌انداز و الگوی عملیاتی تازه‌ای را در این حوزه مطرح سازد که مورد توجه عمده اندیشه گران داخل ایران بوده‌است و از آن به نظریه‌ای بومی یاد می‌شود که با اصول گفتمان اسلامی سازگاری دارد. این نظریه به شکل مبسوط و کامل در کتاب امنیت اجتماعی شده رویکرد اسلامی" منتشر شده‌است.

دسته بندی های کتاب الگوی جنگ روانی غرب علیه جمهوری اسلامی ایران
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب الگوی جنگ روانی غرب علیه جمهوری اسلامی ایران" ثبت می‌کند