1. خانه
  2. /
  3. راهنمای خرید از ایران کتاب - شیوه پرداخت

  شیوه پرداخت 
در سایت ایران کتاب یکی از شیوه ی های پرداخت هزینه سفارشات، پرداخت آنلاین از طریق درگاه اینترنتی توسط کارت های بانکی عضو شبکه شتاب می باشد . 
کاربران می بایست در هنگام ثبت سفارش، از طریق درگاه اینترنتی بانک‌ سامان، ملت و یا بانک پارسیان در سایت ایران کتاب هزینه سفارش خود را به صورت آنلاین پرداخت کنند. پرداخت موفق مبلغ به منزله ثبت قطعی این پرداخت برای سفارش است و نیازی به اطلاع دادن آن نیست و سفارش به صورت خودکار وارد مراحل آماده سازی و ارسال می‏‌شود.

 

همچنین کاربرانی که از سرویس اعتباری «اسنپ‌پی» استفاده می‌کنند می‌توانند از طریق درگاه اسنپ‌پی هزینه سفارش خود را در چهار قسط پرداخت کنند.

 

توجه داشته باشید که تحویل گیرنده سفارش هنگام دریافت کالا، باید کارت شناسایی همراه داشته باشد.
لازم به ذکر است که پرداخت اینترنتی باعث تسریع در پردازش سفارش کاربران می‌شود.

 

امکان پرداخت در محل برای مشتریان ساکن تهران در روز هایی خاص ممکن است فعال گردد که این امکان در هنگام انتخاب روش پرداخت در صورت فعال بودن قابل انتخاب می باشد . لازم به ذکر است که اگر آدرس تحویل سفارش خارج از محدوده ی مشخص شده در نقشه زیر باشد ارسال سفارش با امکان پرداخت در محل برای ما مقدور نبوده و می بایست روش دیگری را برای سفارش انتخاب کنید .

لازم به ذکر است که حداکثر زمان ارسال سفارش در روش پرداخت در محل ممکن است تا دو روز کاری به طول انجامد 

 

محدوده ی تحت پوشش ارسال پیک و پرداخت در محل : 

 

 


چگونگی پرداخت اینترنتی
کاربران محترم سایت ایران کتاب می‌توانند مبلغ سفارش خود را با استفاده از همه کارت‌های بانکی عضو شبکه شتاب پرداخت کنند. هنگام پرداخت اینترنتی اطلاعات زیر از شما پرسیده می‌شود که پس از وارد کردن آنها و تایید پرداخت، از موفقیت عملیات پرداخت خود مطلع می‌شوید.
 1- شماره 16 رقمی کارت
این شماره در کارت همه بانک‏‌ها، بر روی کارت درج شده است.
 2- رمز خرید اینترنتی یا رمز دوم (+ رمز پویا)
برای پرداخت اینترنتی لازم است قبلاْ رمز دوم (رمز خرید اینترنتی) کارت بانکی خود را فعال کرده باشید.
رمز دوم (رمز خرید اینترنتی)، با رمزی که شما هنگام استفاده از دستگاه‌‏های خود پرداز وارد می‌کنید، تفاوت دارد. برخی از بانک‌ها مثل بانک سامان معمولاً رمز اینترنتی را هنگام صدور کارت تحویل می‌دهند، اما کارت بیشتر بانک‏‌ها در زمان تحویل، رمز خرید اینترنتی ندارند، برای فعال کردن رمز خرید اینترنتی، می‏‌توانید به دستگاه خودپرداز بانک صادر کننده کارت خود مراجعه و کارت خود را وارد کنید و بخش عملیات رمز را انتخاب کنید. سپس، در بخش رمز دوم یا رمز اینترنتی، رمز خود را انتخاب کنید.

با توجه به اجباری شدن استفاده از رمز دوم یکبار مصرف (رمز پویا)  می توانید از طریق لینک زیر با نحوه ی فعالسازی رمز پویا آشنا گردید 

 

راهنمای فعال سازی رمز دوم یکبار مصرف (رمز پویا)

 

 

 3- کد CVV2
 این کد یک عدد ۳ یا ۴ رقمی است که پشت یا روی کارت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های بانکی درج می‌شود و به‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌عنوان یک کد امنیتی در پرداخت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های اینترنتی کاربرد دارد. این کد روی کارت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بانک‏‌های ملت، صادرات، پاسارگاد، سامان، پارسیان و... به صورت یک عدد 3 رقمی حک شده است یا در برخی کارت ها مانند بانک ملی 4 رقمی است.
 4- تاریخ انقضا
تاریخ انقضا هم روی بیشتر کارت‌های بانکی حک شده است. اگر روی کارت شما تاریخ انقضاء وجود ندارد، می‏‌توانید از عدد 12 به جای ماه و از 99 به جای سال انقضای کارت استفاده کنید.