1. خانه
  2. /
  3. کتاب شب به خیر آقای توفیق

کتاب شب به خیر آقای توفیق

3.9 از 1 رأی

کتاب شب به خیر آقای توفیق

چند سکانس از ماندگارترین لحظات تاریخ جام های جهانی
Goodnight Mr.Tofigh
٪15
110000
93500
معرفی کتاب شب به خیر آقای توفیق
کتاب "شب بخیر، آقای توفیق" توسط نشر چشمه منتشر شده‌است. در این کتاب، نویسنده تلاش کرده‌ است تا فوتبال را از منظر زیبایی‌شناسانه‌ برای مخاطبان به تصویر کشانده و این قاب را با آن‌ها به اشتراک گذاشته است.

قبل از هر چیز، باید توجه کنیم:
الف) من می‌توانستم از مهم‌ترین یا معنی‌دارترین بازی‌های جام جهانی انتخاب کنم، اما چرا که هدف اصلی من از این کتاب تجربه زیبایی فوتبال بود و بسیاری از بازی‌ها به تنهایی زیبا نبودند، انتخاب کردم که بازی‌هایی که جذاب‌تر بودند را برای بررسی انتخاب کنم. این تأکید بر زیبایی و جذابیت به تجربه شخصی من تعلق دارد و ممکن است با دیدگاه دیگران تفاوت داشته باشد. همچنین، این کتاب تنها به بازی‌های مختلف جام جهانی اختصاص دارد و سایر مسابقات نظیر جام ملت‌های اروپا یا آسیا، جام باشگاه‌ها و سایر بازی‌ها در این مقاله مورد بررسی قرار نمی‌گیرند.

ب) انتخاب‌ها و نگرش‌های ارائه شده در این کتاب متعلق به من است و به دیدگاه شخصی من پایبند است. اگر نویسنده دیگری این کتاب را می‌نوشت، انتخاب‌ها و تفسیرها ممکن است تغییر کند. این واقعیت که در کتاب‌های تک‌نگاری ورزشی، نویسنده تأثیر بسزایی در محتوا دارد و با توجه به دیدگاه و تجربیات شخصی خود، انتخاب‌های خاصی می‌کند. این کتاب در زمستان ۱۴۰۰ و بهار ۱۴۰۱ نوشته شده و نهایت تلاشم را کردم تا تجربه و نگرش من را به خوانندگان منتقل کنم
درباره علی میرمیرانی (ابراهیم رها)
درباره علی میرمیرانی (ابراهیم رها)
علی میرمیرانی نویسندهٔ ایرانی، متولد بیستم آبان‌ماه ۱۳۵۰ است. او با پنج اسم قلم زده، با سه اسم جایزه برده و با دو اسم کتاب می‌نویسد. هر کدام از این اسامی نثری مجزا، قلم، دیدگاه و اهداف مجزایی دارند. شاخص‌ترین نام مستعار او «ابراهیم رها» است که پس از 22 سال به واسطهٔ فضای مجازی مجبور به رونمایی از آن شد.
علی میرمیرانی در حوزه‌های داستان‌نویسی، طنزنویسی، فیلمنامه‌نویسی، مطبوعات و برنامه‌سازی تلویزیونی سابقهٔ درخشانی دارد.
با نام «علی میرمیرانی» دو اثر صوتی نیز منتشر شده‌است؛ "به لهجه‌ی سپیدار" که نوشتهٔ خود اوست و "داش آکل" صادق هدایت که هر دو اثر با استقبال بسیار گرمی رو به رو شده‌اند.

دسته بندی های کتاب شب به خیر آقای توفیق
قسمت هایی از کتاب شب به خیر آقای توفیق

حوالی دقیقه ی پنجاه مارادونا و شیلتون به هوا پریدند. توپ رفت توی دروازه. تصاویر بعدها نشان دادند داور تونسی اشتباه کرده. اما در جهان عده ی معترضین به این اشتباه تأثیرگذار خیلی کم تر از عده ی کسانی بود که از این بابت خاطری خوش داشتند! فوتبال ورزش عجایب است. از امریکای لاتین تا مستعمرات دیروز و هنوز انگلستان و حتی تا مردی در حوالی کوچه ی ملی که بعد از کودتای 28 مرداد دنبال مرهم برای کهنه زخمی بیات بود، همه از اشتباه داوری استقبال کردند. برای چشم های حسرت، برای دست هایی که تنها با پینه معاشقه کرده بود، چه تفاوت می کرد دیه گو با دست گل زده باشد یا با سر. چه تفاوت می کرد در کدام چندشنبه، در کدام استادیوم، به داوری مردی از تونس یا ژاپن یا چه می دانم لوکزامبورگ حتی، این گل ثبت شده باشد. مهم این بود که این مرد صد و شصت و پنج سانتی شیرین ترین تقلب تاریخ را پیش چشم یک جهان رقم زده بود. مثل یک شعبده باز کارکشته. مانند یک تردستی بی نقص!

نظر کاربران در مورد "کتاب شب به خیر آقای توفیق"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

کتابی هر چند کم حجم اما بسیار جذاب و خاطره انگیز و خواندنی . به همه علاقمندان فوتبال به ویژه مشتاقان قدیمی مطالعه کتاب رو توصیه می‌کنم . از آقای میرمیرانی هم بابت زحمتی که متقبل شدن نثر زیباشون، سپاسگزارم . فقط چند نکته جزیی هست که پیشنهاد می‌کنم در چاپ‌های بعدی اصلاح بشه . اولاً در بازی برزیل شوروی جام جهانی 1982 ادر توپ رو با پای چپ بلند کرد و با همون پای چپ هم ضربه نهایی رو زد . ضمناً سوپر گل زیبای مرحوم دکتر سوکراتس، توپ از سمت راست داسایف گذشت و گلر شوروی علیرغم شیرجه بلند و کشیده صرفاً نظاره گر ورود توپ به سقف دروازه شد . اما گل ادر از سمت چپ داسایف وارد دروازه شوروی شد و گلر روس کاملاً میخکوب شد . ثانیاً صفحه 42 نیاز به اصلاح دارد زیرا کامرون در جام جهانی 1986 اصلاً حضور نداشت و نمایندگان قاره افریقا در جام بسیار خاطره انگیز و زیبای 1986 مراکش و الجزایر بودند . که البته مراکش درخشش خوبی داشت و پس از صعود از گروه در مرحله یک هشتم با گل دقایق پایانی لوتهار ماتیوس از روی ضربه آزاد، مغلوب آلمان غربی شد .

1402/10/12 | توسطسید مهدی موسویون
4
|