1. خانه
  2. /
  3. کتاب من زنی انگلیسی بوده ام

کتاب من زنی انگلیسی بوده ام

پیشنهاد ویژه
3.9 از 1 رأی

کتاب من زنی انگلیسی بوده ام

I have been an English woman
انتشارات: ققنوس
٪20
142000
113600
معرفی کتاب من زنی انگلیسی بوده ام
داستان اول این مجموعه با نام «‌من زنی انگلیسی بوده‌ام‌» روایت زندگی زن و شوهری است که از ایران مهاجرت کرده و در کشوری زندگی می‌کنند که خواننده نمی‌داند آن‌جا کجاست ولی این حس غریب را دارد که جایی در دوردست‌ها واقع شده ‌است . زن جوان راوی داستان احساس غریبی به زن همسایه خود پیدا کرده است که این احساس حاکی از انرژی مثبتی است که از او دریافت می‌کند و این احساس مثبت به بچه و شوهر او سرایت می‌کند . ماجرا از یک شب‌نشینی در آپارتمان طبقه اول محل سکونت آنها آغاز می‌شود و زن که گویی سال‌ها قبل مرده است ، برای آنها از واقعه‌ای خبر می‌دهد که «‌من یک زن انگلیسی بوده‌ام و در انگلیس با شوهر و دو بچه‌‌ام زندگی می‌کرده‌ام . شوهرم مرا در وان کشته است‌.‌» اتفاقی که درست در پایان داستان برای زن - لاله - رخ می‌دهد‌. آیا این توهمی است که در افکار این زن - راوی داستان - ریشه دوانیده است یا واقعیتی که لاله از آن پرده بر‌می‌دارد‌؟! داستان «‌من زنی انگلیسی بوده‌ام‌» مرز میان واقعیت و رویا را چنان درهم می‌آمیزد که خواننده تمام فلسفه‌های رنگارنگ درباره زندگی را به عینه پیش روی خود می‌بیند . «‌چشم‌هایم را بستم و او همین‌طور انگشتان بلندش را روی پیشانی‌ام می‌لغزاند و من به موهای ابریشم‌گونه لاله فکر می‌کردم که روی آب موج می‌زد و . . .‌» «‌بیست حلقه مو‌» ، «‌تکه‌ای از بهشت‌» ، «‌نزدیک‌، نزدیک‌‌تر‌»
درباره فریبا صدیقیم
درباره فریبا صدیقیم
در سال 1338 خورشیدی (1959 میلادی ) دریک خانواده متدین یهودی در شهر کوچک نهاوند پا به عرصه وجود نهاد . او فرزند آخر خانواده همراه با خواهر و دو برادرش در محله ی سنتی کلیمیان رشد کرد . پدرش "مهدی صدیقیم"در بازار به شغل خرازی مشغول بود و مادرش "راحل نصیری" خانه دار بود و کوشا در تربیت فرزندانش .
فریبا تحصیلات ابتدایی (تا کلاس چهارم دبستان) را در مدرسه آلیانس گذراند. گر چه در نهاوند امکانات دسترسی به کتاب بسیار اندک بود اما او علاقه ی خود را به ادبیات از همان دوران، با گوش سپردن به قصه ها و متل هایی که مادر می گفت نشان می داد. در سال 1348 خورشیدی به دلیل نیاز به ادامه ی تحصیل برادرانش در دانشگاه، با خانواده به تهران مهاجرت کردند.
او به امکانات کتاب و کتابخوانی در پایتخت پی برد و با علاقه، کمبودهای گذشته را با عضویت در کتابخانه ها واستفاده ی ممتد از کتاب جبران کرد. 
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب من زنی انگلیسی بوده ام" ثبت می‌کند