ران کوون در کتاب قرن گرانش، به زبانی جذاب و تا جای ممکن ساده، ما را به دنیای فضا – زمان و گرانش و سیاهچالهها میبرد و ماجراهای مربوط به گرانش را، از کشفیات اینشتین و ریشههای پیشینی این کشفیات تا دوران رصد سیاهچالهها و کشفیات اخیر در زمینۀ گرانش، روایت میکند.
کوون همچنین در کتاب قرن گرانش نشان میدهد که کشفیات اینشتین ریشه در کدام کشفیات پیش از او داشته است و اینشتین کدام یافتههای علمی را کاملتر کرده و بسط داده و از چه یافتههایی تأثیر گرفته است. اینگونه است که پای دانشمندانی قدیمیتر از اینشتین، نظیر گالیله و نیوتن، هم به کتاب قرن گرانش باز میشود.
در کتاب قرن گرانش با آلبرت اینشتین بزرگ، حین شرح و بسط و قوامبخشیدن به نظریهاش، همراه میشویم و تاریخ نظریۀ گرانش و فضا – زمان را درمینوردیم.
ران کوون در کتاب قرن گرانش میکوشد با بیانی ساده و ملموس، مباحث پیچیده و دشوار مربوط به فیزیک را تا جای ممکن برای مخاطبان غیرمتخصص اما علاقهمند به این مباحث، قابل درک کند و این یکی از نقاط قوت کتاب قرن گرانش، بهعنوان کتابی نوشتهشده برای مخاطبان غیرمتخصص علاقهمند به فیزیک و موضوعات علمی، است.
کتاب قرن گرانش ما را نهفقط با کشفیات و نظریههای اینشتین و دیگر کشفیات و نظریاتی که پیشزمینۀ نظریات و کشفیات او بودهاند، بلکه با یافتههای اخیر درباب گرانش و فضا – زمان و سیاهچالهها نیز آشنا میکند.
کتاب قرن گرانش از مقدمه و هشت فصل تشکیل شده است.
فصلهای هشتگانۀ کتاب قرن گرانش عبارتند از: سفر پیدایش، از آشفتگی تا پیروزی، مأموریت ادینگتون، انبساط جهان، سیاهچالهها و آزمون نسبیت عام، گرانش کوانتومی، شنیدن سیاهچاله و تصویربرداری از سیاهچاله.
کتاب قرن گرانش