نویسندگان کتاب نظریۀ واقعگرایی نوکلاسیک سیاست بینالملل در این کتاب به تشریح مبانی نظریۀ واقعگرایی نوکلاسیک میپردازند و کارآمدیهای آن و چگونگی استفاده از آن را برای تحلیل و تفسیر سیاست خارجی و مسائل و رویدادهای بینالمللی توضیح میدهند.
در نظریۀ واقعگرایی نوکلاسیک سیاست بینالملل همچنین مزیتهای این نظریه بر نظریۀ واقعگرایی ساختاری که آن نیز نظریهای مهم و مطرح در حوزۀ روابط خارجی و رویدادهای بینالمللی است، توضیح داده شده و به کاستیهای آن نظریه پرداخته شده است.
کتاب نظریۀ واقعگرایی نوکلاسیک سیاست بینالملل یک دریافت نو و بدیع و متناسب با مسائل روز جهانی از نظریۀ واقعگرایی که مهمترین نظریه در حوزۀ روابط بینالملل است، ارائه میدهد.
نظریۀ واقعگرایی نوکلاسیک سیاست بینالملل از دیباچۀ مولفان کتاب، مقدمه و هفت فصل تشکیل شده است. فصلهای هفتگانۀ این کتاب عبارتند از: «نظریۀ واقعگرایی نوکلاسیک و محدودیتهای واقعگرایی ساختاری»، «پارادایم پژوهشی واقعگرایی نوکلاسیک و متغیر مستقل آن»، «متغیرهای مداخلهگر واقعگرایی نوکلاسیک»، «دامنه و حوزۀ واقعگرایی نوکلاسیک (متغیرهای وابسته)»، «روششناسی واقعگرایی نوکلاسیک»، «حلوفصل مناظرات تئوریک کلیدی با استفاده از واقعگرایی نوکلاسیک» و «دستور کار پژوهشی آتی واقعگرایی نوکلاسیک».
نورین ام ریپسمن، اندیشمند علوم سیاسی کانادایی است که تحقیقاتش عمدتاً امنیت، صلح منطقهای و رئالیسم نئوکلاسیک را بررسی میکند. او قبل از سال 2016 در دانشگاه کنکوردیا، کانادا تدریس میکرد.