1. خانه
  2. /
  3. کتاب سیصد و شصت و پنج روز با ادبیات انگلیسی

کتاب سیصد و شصت و پنج روز با ادبیات انگلیسی

4.67 از 3 رأی

کتاب سیصد و شصت و پنج روز با ادبیات انگلیسی

در قلمرو زرین
365 Days With English Literature
انتشارات: سخن
٪15
850000
722500
معرفی کتاب سیصد و شصت و پنج روز با ادبیات انگلیسی
اثری فاخر از مجموعه ی در قلمروی زرین، جوانان و فرهنگ جهانی با نام سیصد و شصت و پنج روز با ادبیات انگلیسی که توسط انتشارات سخن از مترجم و نویسنده ی شهیر کشور، دکتر حسین الهی قمشه ای به عرصه ی چاپ رسیده است. در دفاتر دیگر از این مجموعه ی ارزشمند ادبی، دکتر الهی قمشه ای به سراغ یک شاعر یا یک اثر بزرگ رفته و آن را در قالب تفسیر و روایت به زبانی ساده برای مخاطب تشریح کرده است. اما در این اثر، این پیر فرهیخته ای دانش و ادب به سراغ چندین و چند اثر بزرگ ادبی از مشهورترین مفاخر ادبیات انگلیسی رفته و نوشتارهایی از ویلیام شکسپیر، امیلی دیکنسون، برتراند راسل، ویلیام بلیک، رالف والدو امرسون، امیلی و آن برونته، جرج سانتایانا، رابرت هریک و دیگر بزرگان انگلیسی زبان را در این مجموعه گردآوری کرده است.
از جمله آثاری که الهی قمشه ای برای نوشتن این کتاب ارزشمند از آن بهره گرفته می توان به فلسفه ی پوچی و برای چه زیسته ام، گیاه عشق، بهترین ما و بدترین ما، خاک و سنگ، آخرین سخن، بلندای قامت ما، جای نومیدی نیست، بدیهه نوازی آسمانی، تبعید و چند اثر دیگر اشاره کرد. این آثار که به طور کلی به سه دسته ی نمایش نامه و شعر و رمان تقسیم می شوند، نوعی طبقه بندی از جانب نگارنده برای نحوه ی مطالعه ی هر یک را شامل شده و الهی قمشه ای با تطبیق دادن این آثار کلاسیک از ادبیات انگلیسی با آثار کهن و سنتی فارسی و ارائه ی توضیح و تحلیل و تبیین شیوه های نگارش متن در مکاتب ادبی، خواننده را هر چه بیشتر و بهتر با این شاهکارهای جهان ادب آشنا می کند.
درباره حسین الهی قمشه ای
درباره حسین الهی قمشه ای
حسین محی‌الدین الهی قمشه‌ای زاده ۱۴ دی ۱۳۱۸ خورشیدی ، عارف، فیلسوف، حکیم، مدرس دانشگاه، مترجم، نویسنده، مفسر قرآن و سخنران در زمینه عرفان، ادبیات، هنر، و فلسفه است. وی در نقاشی و خوش‌نویسی نیز آثاری دارد، و به زبان‌های عربی، انگلیسی و فرانسوی مسلط است.وی تحصیلات ابتدایی، متوسطه و دانشگاهی را به ترتیب در دبستان دانش، دبیرستان مروی و دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران تا درجه دکتری به پایان برد و نیز تحصیلات حوزوی را نزد پدر و استادان دیگر دنبال کرد. پدر وی فیلسوف، مجتهد، استاد دانشگاه، شاعر و مترجم معروف قرآن بود. تحصیلات حوزوی شامل دوره کامل دروس و مباحث اسلامی از جمله: اخلاق، منطق، فلسفه و کلام، فقه اسلامی، زبان و ادبیات عرب، ادبیات فارسی با تمرکز بر شعرای عرفانی همچون نظامی، مولانا، سعدی، حافظ و شیخ محمود شبستری است. قمشه‌ای پس از پایان تحصیلات دانشگاهی به کار تدریس در دانشگاه تهران و سایر مراکز آموزش عالی در داخل و بعدها خارج کشور پرداخت و در کنار آن به تألیف و ترجمه در زمینه عرفان و ادبیات و زیبایی‌شناسی مشغول شد. وی در سال ۱۳۵۸ قریب به یک‌سال نیز ریاست کتابخانه ملی ایران را عهده‌دار بود.
دسته بندی های کتاب سیصد و شصت و پنج روز با ادبیات انگلیسی
قسمت هایی از کتاب سیصد و شصت و پنج روز با ادبیات انگلیسی

طبیعت سراسر هنر است اما سر آن بر تو مکشوف نیست اتفاق وتصادف همه طرح و هدایت است که از دیده ها پنهان است و ناموزونی ها جمله هماهنگی هاست، که هنوز شناخته نشده است و شرو بدی های جزئی در نظام کل همه خیر محض است و به رغم غروری که آدمی ر فرا گرفته است و به رغم این عقل خطاکار پر چون وچرا یک حقیقت، چون آفتاب روشن است و آن این است که هر چه هست همه در جای خود نیکوست

معانی در کلمات نیست در سکوتی است که بین آن ها است کلمات دانسته ها را در برمی گیرند اما کیست، جز سکوت که سهم ما از اسرار نادانسته ادا کند؟

مقالات مرتبط با کتاب سیصد و شصت و پنج روز با ادبیات انگلیسی
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب سیصد و شصت و پنج روز با ادبیات انگلیسی"
3 نظر تا این لحظه ثبت شده است

سلام بنده این کتاب رو از یک سایت دیگه خریدم کتاب ترجمه سخنان بزرگان انگلیسی زبان هس و اصل متن انگلیسی و ترجمه جناب دکتر و اشعار فارسی مرتبط هم داره اما شاید این کتاب بیشتر بدرد دانشحویان رشته ادبیات انگلیسی بخوره که دوستدارن با سخنان بزرگان انگلیسی زبان آشنا بشن چون اساسا ترجمه اشعار کار درستی نیست مثل اینکه شما اشعار حافظ و سعدی و مولاناو... رو به متن تبدیل و ترجمه کنید اونوقت دیگه اون لذت کافی رو نمیبیرید این کتاب هم به نوعی همینطور هست برای کسانی که با ادبیات انگلیسی آشنایی ندارن البته نقدی به دکتر الهی قمشه ای نیست و این نظر بنده هست و قطعا ایشون میخواسن که ما با سخنان انگلیسی زبانان بیشتر آشنا بشیم

1402/09/22 | توسطسید محمد امین ناصحی
0
|

یادش به خیر هشت هزار و پانصد تومن خریدمش 😥

1401/08/24 | توسطمهدی - کاربر سایت
1
|
پاسخ ها

سلام چه سالی قیمتش 8500 بود؟😐

1402/01/22|توسطابوالفضل شریفی
0

برای من در حکم کتب مقدسه که هر روز باید قسمت هایی از آنرا بخوانم توصیه میکنم به همه علاقمندان ادبیات

1401/08/24 | توسطمهدی - کاربر سایت
8
|