یک پرفروش درخشان . . . به طور شفاف اصول هندوئیسم، بودیسم و تائوئیسم را تجزیه و تحلیل می کند تا شباهت های چشمگیر آنها را با آخرین کشف در سیکلوترون ها نشان دهد.
کتابی پیشگام با ارزش واقعی و جذابیت گسترده.
در بعدازظهری تابستانی کنار اقیانوس به تماشای امواج غلتان نشسته بودم و ضرب آهنگ نفس هایم را حس می کردم، که ناگهان تمام محیط اطرافم را در رقصی عظیم و کیهانی یافتم. به عنوان فیزیک دان می دانستم که ماسه و صخره و آب و هوای اطرافم از مولکول ها و اتم هایی مرتعش ساخته شده اند و این مولکول ها و اتم ها شامل ذراتی هستند که از طریق آفرینش و تخریب ذرات دیگر با یکدیگر در تعامل اند. همچنین می دانستم اتمسفر زمین دائما با رگباری از (اشعه های کیهانی) بمباران می شود، یعنی ذرات انرژیباال که با نفوذ در هوا دستخوش برخوردهای متعدد می شود و...
ریشه های فیزیک، همچون دیگر علوم غربی، به دوره نخست فلسفه یونان در قرن ششم پیش از میلاد باز می گردد؛ به فرهنگی که در آن علم، فلسفه، و دین از هم جدا نبودند. حکیمان مکتب ملطی در یونیه دلمشغول چنین جداسازی هایی نبودند. هدف آنها کشف جوهر بنیادی، یا سرشت واقعی، چیزها بود که آن را «فیزیس" می نامیدند. اصطلاح «فیزیک» از همین واژه یونانی مشتق شده و بنابراین هدف آن، در اصل، کوشش در مشاهده جوهر بنیادین تمام چیزهاست.
مهشره ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
یه چرند دیگه در زمرهی آثار شبه علم . خط به خطش پُره از انواع مغالطه و سفسطه .