1. خانه
  2. /
  3. کتاب مثنوی عصر ما

کتاب مثنوی عصر ما

پیشنهاد ویژه
3.1 از 1 رأی

کتاب مثنوی عصر ما

(اشعار محمد مهدی فولادوند (مهدا))
Masnavi Asr-e Ma
انتشارات: بهجت
٪25
100000
75000
معرفی کتاب مثنوی عصر ما
مثنوی عصر ما: شامل هفت هشت هزار بیت بر وزن بحر رمل، ولی بسیار ساده تر و امروزین تر از مثنوی مولوی نظیر بیت ذیل: نام الله است چار انگشت تو ترسم آخر بازگردد مشت تو ! ... است.
درباره محمدمهدی فولادوند
درباره محمدمهدی فولادوند
محمدمهدی فولادوند (۱ دی ۱۲۹۹ - ۱۵ مرداد ۱۳۸۷) استاد الهیات دانشگاه تهران و از مترجمان قرآن و نهج‌البلاغه و صحیفهٔ سجادیه به زبان فارسی بود. محمدمهدی فولادوند فرزند محمدحسن بختیاری در سال ۱۲۹۹ خورشیدی در الیگودرز روستای برناباد متولد شد. در شهریور ۱۳۲۹ عازم پاریس شد و مدت چهارده سال در آنجا تحصیل کرد. فولادوند در این مدت در دانشگاه سوربن به تحصیل در رشتهٔ ادبیات، هنر، فلسفه و زبان‌شناسی عرب پرداخت. رسالهٔ دکتری وی پیرامون «عمر خیام» بود که بعدها به چاپ رسانید.
وی در آبان ۱۹۶۴ به تهران بازگشت و در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، از جمله دانشکدهٔ الهیات دانشگاه تهران و دانشگاه امام صادق دروسی چون فلسفه، زیباشناسی، زبان فرانسه، تاریخ مذاهب و فرهنگ ایران را تدریس کرد. فولادوند نزدیک ۳۰ جلد کتاب به فارسی و فرانسه منتشر کرده‌است. وی در روز ۱۵ مرداد ۱۳۸۷ درگذشت.
شهرت فولادوند بیشتر به‌سبب ترجمهٔ او از قرآن بود. وی در سال ۱۳۴۵ جزوه‌ای به نام «گل‌هایی از قرآن» را در تهران منتشر کرد، در حالی که به‌جز ترجمهٔ مهدی الهی قمشه‌ای و ابوالقاسم پاینده ترجمه فارسی دیگری از قرآن در دسترس نبود. این جزوه مورد اقبال قرار گرفت و این استقبال تا آنجا بود که محمدعلی جمال‌زاده نامه‌ای در تجلیل مترجم نوشت و از وی خواست تا این کار را تا پایان قرآن ادامه دهد.
فولادوند به دو زبان فارسی و فرانسه شعر می‌گفت. دیوان اشعار فارسی وی به ۲۰ هزار بیت و اشعار فرانسهٔ او به ۷۰۰ صفحه بالغ می‌شود. تخلص او در اشعار فارسی‌اش «مهدا» بود.
دسته بندی های کتاب مثنوی عصر ما
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب مثنوی عصر ما" ثبت می‌کند