کتاب پوستر ها و قصه های سینمای ایران 1

Cinema
آن روزها (1357-1309)
کد کتاب : 55439
شابک : 978-6007836019
قطع : خشتی
تعداد صفحه : 260
سال انتشار شمسی : 1397
سال انتشار میلادی : 2015
نوع جلد : زرکوب
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : ---

معرفی کتاب پوستر ها و قصه های سینمای ایران 1 اثر داود محمدی فرد

کتاب "پوستر ها و قصه های سینمای ایران 1" که تدوین و تالیف آن بر عهده‌ی "داود محمدی فرد" بوده، متعلق به مجموعه‌ی "آن روزها" از انتشارات لنجوان است که در نخستین جلد آن، "پوستر ها و قصه های سینمای ایران" در فاصله‌ی سال‌های 1309 تا 1357 گردآوری شده است. انتشارات لنجوان که در مجموعه‌ی "آن روزها"، گنجینه‌ای برای خاطره‎بازی ارائه می‌کند، این بار با همت "داود محمدی فرد"، تحفه‌ای برای علاقه‌مندان به سینما به ارمغان آورده و آن هم "پوستر ها و قصه های سینمای ایران 1" است.
تماشاگران قدیمی سینما می‌دانند که جمع‌آوری و نگهداری پوستر فیلم‌ها به اندازه تماشای خود فیلم دلپذیر‌ و مهم است، بنابراین با نگاهی اجمالی به پوسترهای فیلم‌های موردعلاقه‌مان، تنها در چند دقیقه می‌توانیم لذت‌بخش‌ترین لحظات خود را دوباره زنده کنیم. "داود محمدی فرد" در این کتاب سعی دارد تا با "پوستر ها و قصه های سینمای ایران 1"، برخی از محبوب‌ترین فیلم‌ها را در بازه‌ی زمانی 1309 تا 1357 به تصویر بکشد. در ارائه‌ی کتاب "پوستر ها و قصه های سینمای ایران 1" تلاش شده تا همگان بتوانند بر اساس سلیقه و علاقه خود از کتاب استفاده کنند و از هیچ ژانر و جریان و سبک و کارگردانی غفلت نشود.
کتاب پیش رو می‌تواند نظر تماشاگران سینما و علاقه‌مندان به آن را برای یادآوری خاطرات جذاب گذشته، جلب کند. همچنین طراحان گرافیک، متخصصین تایپوگرافی، ترکیب‌بندی و رنگ‌آمیزی پوستر، محققان علوم اجتماعی نیز می‌توانند از این کتاب به فراخور تخصص خود بهره ببرند و از موضوعات داستان‌ و همچنین ویژگی‌های زیبایی‌شناختی پوسترها، استفاده کنند تا مسیر تکامل اجتماعی ایران را مطالعه کنند و ژانرهای سینمای ایران را ارزیابی کنند.

کتاب پوستر ها و قصه های سینمای ایران 1

دسته بندی های کتاب پوستر ها و قصه های سینمای ایران 1
قسمت هایی از کتاب پوستر ها و قصه های سینمای ایران 1 (لذت متن)
سینمای ایران را می توان به سان درختی دید که شاخه های آن چرخه ها و ژانرهای مختلف است. فیلمهای دوره اولیه ، جریان فیلمفارسی و عامه پسند ، جریان نوگرا و آوانگارد ، جریان سینمای جنگ، جریان سینمای ایدئولوژیک، جریان رئالیسم و ... جریانهایی هستند با زیر شاخه های متعدد که درخت سینمای ایران را تشکیل می دهند. هیچ کدام از این جریانها حذف شدنی نیست چرا که از بطن نیاز جامعه و هنرمند برخواسته اند . شاید بدنام ترین و مظلوم ترین جریان ، جریان فیلمفارسی باشد که از بدو تولید تاکنون با مخالفان سرسخت صاحب نشریه و نفوذ روبرو بوده اما هنوز هم از بین نرفته نشان به آن نشان که هنوز پرفروش ترین فیلم های ایران از آن فیلمفارسی های روز است و بر این واقعیت هیچ اشکالی نیست زیرا یکی از وظایف سینما تفریح و رویا فروشی است.