1. خانه
  2. /
  3. کتاب مذاهب در ایران

کتاب مذاهب در ایران

3.3 از 1 رأی

کتاب مذاهب در ایران

Denominations in Iran
٪15
350000
297500
معرفی کتاب مذاهب در ایران
در کنار شیعه اثنی عشری که اکثریت جمعیت کشور را تشکیل می دهد و خود پژوهش جداگانه ای می طلبد، شافعی ها و احناف با گرایش های اعتقادی اشعری، ماتریدی و دیوبندی، صوفیانی همچون قادریه، نقشبندیه و بریلویه و دیگر جریان هایی مانند جماعت دعوت و اصلاح، مکتب القرآن، مودودیه و فرقه هایی مثل ذکریه در میان اهل سنت ایران دیده می شوند.
نیز اسماعیلیه، شیخیه، اهل حق و طریقت های صوفی شیعه همچون شاه نعمت اللهیه، گنابادیه، ذهبیه و نوربخشیه در کنار عموم شیعیان اثنی عشری حضور دارند که در پژوهش حاضر به آنها پرداخته شده است.
درباره مهدی فرمانیان
درباره مهدی فرمانیان
مهدی فرمانیان (متولد 1352ش - کاشان)، روحانی، مدرس حوزه و دانشگاه، رئیس دانشکده مذاهب اسلامی، عضو هیئت‌ علمی دانشگاه ادیان و مذاهب، معاونت پژوهش دانشگاه ادیان و مذاهب، مسئول دانشنامه ویکی شیعه. ایشان بعد از اتمام دوره راهنمایی، وارد حوزه علمیّه قمصر و سپس کاشان شد و در سال 1372ش، به قم مهاجرت نمود و در آنجا مشغول به تحصیل گشت.
در سال 1376ش، به مرکز مطالعات و تحقیقات ادیان و مذاهب وارد شده و در رشته مذاهب اسلامی مشغول به تحصیل گردید و این تا سال 1380 ادامه یافت. وی در سال 1378ش، در کارشناسی ارشد تربیت مدرس دانشگاه قم رشته فلسفه و کلام شرکت کرده و در سال 1381ش، موفق شد از پایان‌نامه خود با عنوان «اندیشه‌های کلامی قاضی سعید قمی» دفاع کند. از این سال به بعد جزو هیئت ‌علمی مرکز ادیان و مذاهب گردید. چندی بعد و در سال 1388ش، موفق به اخذ مدرک دکتری در رشته کلام و گرایش فلسفه دین و مسائل جدید کلامی شد.
دکتر مهدی فرمانیان علاوه بر تدریس در حوزه و دانشگاه، در هیئت تحریریه برخی از مجلات همچون: سراج منیر، پژوهش‌نامه مذاهب اسلامی، سلفیه‌پژوهی، هفت آسمان و فصلنامه امت واحده عضو می‌باشند.
دسته بندی های کتاب مذاهب در ایران
نظر کاربران در مورد "کتاب مذاهب در ایران"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

یک تخلف از اصول و اخلاقِ پژوهشی در کتابی رسمی منبع این یک صفحه در باره شیخیه چیست؟ و چرا در پاورقی قید نشده؟ پاسخ شگفت‌انگیز است! پاسخ سبب می‌شود این ضَعف کتاب به یک رسواییِ محض در عرصه پژوهش بدل شود. منبع این یک‌صفحه بدون ارجاع، اینترنت است و کامنت‌های مجهول یک صفحه قدیمی از سایتی قدیمی! با مقایسه میان صفحه مذکور از این کتاب و آن سایت و آن کامنت‌های مجهول، می‌یابیم جمله‌به‌جمله در یک کتاب رسمی کپی شده و از ناحیه دانشگاه ادیان و مذاهب قم منتشر شده است!

1400/11/19 | توسطبنده خدا - کاربر سایت
2
|