1. خانه
  2. /
  3. کتاب تکنولوژی چوب

کتاب تکنولوژی چوب

3.4 از 1 رأی

کتاب تکنولوژی چوب

Wood technology
٪10
98000
88200
معرفی کتاب تکنولوژی چوب
با آنکه چوب به طور کلی برای همه‌ افراد مأنوس و آشنا است ولی ناآگاهی از پایه‌های علمی و عمل نکردن براساس اصول و ضوابط فنی در ارتباط با این ماده، باعث هدر رفتن بیش از حد چوب و کم‌دوام‌تر شدن آن می‌شود. این مسأله در کشور ما که با کمبود منابع تولید چوب مواجه هستیم،‌ اهمیت بیشتری دارد و باید با پرورش هر چه بیشتر و بهتر متخصصان در رشته چوب‌ شناسی و صنایع چوب در هر یک از مقاطع تحصیلی از اتلاف این ماده گرانبها جلوگیری نمائیم.دانشجویان کاردانی تکنولوژی چوب ضمن آشنایی با خواص مختلف چوب و عواملی که در تغییرات این خواص تأثیر می گذارند با حفاظت، تبدیل، کاربردهای متفاوت چوب و مدیریت واحدهای تولید آشنا می‌شوند. به این ترتیب فارغ‌التحصیلان این دوره‌،‌ چوب را به طور اصولی‌تر و صحیح‌تر در واحدها تولیدی به کار می‌برند و از هنگام قطع درخت تا زمان تولید فرآورده‌های مصرفی بر آن نظارت دارند و می‌توانند در مراحل اجرائی روند تولیدات چوبی خدمت کنند.فارغ‌التحصیلان این دوره می‌توانند در مجتمع صنایع تبدیل مکانیکی و شیمیایی چوب بخش‌های دولتی، دفاتر صنایع چوب سازمان جنگل‌ها و مراتع، واحدهای تولیدی خصوصی و موسسات آموزشی و پژوهشی به عنوان همکاران اجرایی مشغول به کار شوند.
درباره داود پارساپژوه
درباره داود پارساپژوه
 دکتر داود پارساپژوه در سال ۱۳۲۰ در تهران متولد شد. ایشان پس از اتمام تحصیلات ابتدائی و متوسطه (دبیرستان هدف تهران) در سال ۱۳۴۴ لیسانس مهندسی جنگل و مراتع خود را از دانشگاه تهران دریافت کرد و در سال ۱۳۴۹ پس از اخذ فوق لیسانس و دکتری مهندسی در تکنولوژی چوب از کشور فرانسه (دانشگاه علوم نانسی)‏ در دانشگاه تهران با مرتبه استادیاری به خدمت مشغول شد.
وی دوره‌های متعدد تخصصی علوم چوب را در کشور‌های فرانسه و سوئیس طی نموده‌ و به زبان های فرانسه و انگلیسی آشنا و دارای سه کتاب تالیفی و ۳ کتاب ترجمه در زمینه‌های علوم چوب بودند که کتاب تکنولوژی چوب ایشان در سال ۱۳۶۷ به عنوان کتاب برگزیده ده ساله اخیر و کتاب حفاظت صنعتی ایشان به عنوان کتاب سال جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۷۵ انتخاب شد.
دکتر پارساپژوه در سال ۱۳۷۱ استاد برگزیده دانشگاه تهران و در ۱۳۷۲ به عنوان استاد نمونه دانشگاه های ایران شناخته شد.
ایشان عضو دو انجمن بین‌المللی آناتومی چوب (IAWA) و حفاظت چوب (IRG) بود و مقالات متعددی به زبان‌های فارسی و خارجی منتشر و در نشست‌های متعدد بین‌المللی شرکت داشت.
وی ۳ دوره مدیریت گروه علوم و صنایع چوب و کاغذ‏، ۴ دوره رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران (به مدت یازده سال) و معاون پژوهشی این دانشکده (به مدت ۵ سال) را به عهده داشته و به مدت ۱۷ ماه نیز معاون دانشگاه تهران بوده‌اند.
به علاوه در سال های بعد از انقلاب چندین دوره در هیئت‌های ممیزه دانشگاه تهران و وزارت علوم نمایندگی و عضویت داشته‌اند و در گروه برنامه‌ریزی آموزش عالی کشاورزی به عنوان سرپرست کمیسیون برنامه‌ریزی آموزشی چوبشناسی و جنگلداری شورای عالی برنامه‌ریزی انجام  وظیفه کرده‌اند. استاد دکتر پارساپژوه بیش از۲۰ سال در فرهنگستان علوم به عنوان عضو وابسته و رئیس شاخه چوبشناسی گروه علوم کشاورزی فعالیت داشته و مدت ۳ سال هم عضو شورای عالی پژوهش های علمی کشاورزی و منابع طبیعی کشور بوده‌اند و نیز در سمت سردبیر مجله منابع طبیعی ایران به مدت ۳ سال انجام وظیفه کردند که مجله مذکور به عنوان مجله قابل تقدیر از سوی دانشگاه تهران شناخته شد.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب تکنولوژی چوب" ثبت می‌کند