1. خانه
  2. /
  3. کتاب مبانی فناوری غلات (جلد دوم)

کتاب مبانی فناوری غلات (جلد دوم)

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.4 از 1 رأی

کتاب مبانی فناوری غلات (جلد دوم)

Fundamentals of Cereal Technology
٪10
130000
117000
3.8 از 1 رأی

کتاب مبانی فناوری غلات (جلد اول)

Fundamentals of Cereal Technology
٪10
98000
88200
معرفی کتاب مبانی فناوری غلات (جلد دوم)
مباحث کتاب شامل:
1- مواد اولیه و مورد مصرف در محصولات صنایع پخت
2- فناوری تهیه محصولات ظریف صنایع پخت
3- فناوری تهیه بیسکوییت
4- فناوری تهیه ویفر
5- فناوری تهیه کراکر
6- غذاهای لقمه ای
7- نگهداری و بسته بندی محصولات صنایع پخت
8- جو و فناوری تهیه مالت
9- فناوری پوست گیری و تهیه بلغور
10- فناوری تهیه پرک
11- فرایند پخت در غلات
12- غلات صبحانه ای و تنقلاتی
13- فناوری آماده سازی برنج و تهیه فراورده های مختلف آن
14- غلات به عنوان ماده اولیه در تغذیه کودکان
15- غلات و نقش آن در جلوگیری از سرطان
درباره ناصر رجب زاده
درباره ناصر رجب زاده
 ناصر رجب‌زاده اهل کرمانشاه و متولد سال ۱۳۲۰ بود. تا کلاس چهارم ابتدایی را در زادگاهش گذرانده و سپس در تهران ادامه تحصیل داد سال ۱۳۴۱ به آلمان غربی رفت و پس از دوره کالج به دانشکده پزشکی ماینس وارد شد که یک سال و نیم بعد به دلیل ناسازگاری روحی با وجود کسب موفقیت، به ناچار این رشته را ترک کرد و با توجه به علاقه‌ای که به کشاورزی داشت به دانشکده کشاورزی شهر گینسن راه یافت و پس از گذراندن دوره‌های کارشناسی و کارشناسی‌ارشد موفق به دریافت مهندسی کشاورزی شد و تحصیلات خود را پی گرفت و از دانشگاه یوستوس لیبیک شهر گینسن در رشته تکنولوژی غلات فارغ‌التحصیل گردید.
سال ۱۳۵۱ پس از بازگشت به ایران در مؤسسه اصلاح و تهیه بذر و نهال استخدام شد و برای سه سال با عنوان مسئول آزمایشگاه‌های غلات و همچنین دانه‌های روغنی مشغول خدمت بود که با تأسیس اداره کل نان ماشینی کشور به آنجا انتقال یافت و پس از آن که پژوهشکده غله و نان راه‌اندازی شد با سمت معاون پژوهشی فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی درباره غله و نان را پی گرفت و از سال ۵۹ تا ۱۳۶۷ نیز ریاست همین مرکز پژوهشی را پذیرفت، پس از یک درنگ سه ساله تا سال ۱۳۷۸ همین مسئولیت را داشت و سپس به معاونت آرد و نان سازمان غله رفت و به عنوان کارشناس محقق فعالیت نمود.
حاصل حدود سی‌سال خدمت صادقانه وی علاوه بر کارهای تحقیقاتی، تدریس در دانشگاه‌های تهران، شهیدبهشتی، تربیت مدرس، فردوسی مشهد، تبریز و آزاد در زمینه تکنولوژی غلات(صنایع غذایی) است. همچنین در سال ۱۳۶۰ موفق به تهیه ماده بهبود دهنده نان «ماده پارس ۳درصد» شد که به دلیل ارزش و اهمیت آن از سوی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری در جشنواره خوارزمی به عنوان محقق مبتکر با دریافت لوح و جایزه تقدیر گردید.
این تحقیق ارزشمند، پایه دستیابی وی به ماده بهبود دهنده دیگری شد که در ماکارونی کاربرد داشت و گره کور بسیاری از مشکلات این صنعت را گشود.
دسته بندی های کتاب مبانی فناوری غلات (جلد دوم)
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب مبانی فناوری غلات (جلد دوم)" ثبت می‌کند