1. خانه
  2. /
  3. کتاب کاربردهای برنامه ریزی خطی

کتاب کاربردهای برنامه ریزی خطی

3.2 از 1 رأی

کتاب کاربردهای برنامه ریزی خطی

Linear programming applications
٪10
98000
88200
معرفی کتاب کاربردهای برنامه ریزی خطی
برنامه‌ریزی خطی، یا همان بهینه‌سازی خطی، روشی در ریاضیات است که به پیدا کردن مقدار کمینه یا بیشینه از یک تابع خطی روی یک چندضلعی محدب می‌پردازد. این چندضلعی محدب در حقیقت نمایش نموداری تعدادی محدودیت از نوع نامعادله روی متغیرهای تابع است. به بیان ساده‌تر به وسیله برنامه‌سازی خطی می‌توان بهترین نتیجه (مثلا بیشترین سود یا کمترین هزینه) را در شرایط خاص و با محدودیت‌های خاص به دست آورد.
محل اصلی استفاده برنامه‌ریزی خطی در مدیریت و اقتصاد است، اما در مهندسی نیز کاربردهای فراوانی دارد. در واقع برنامه‌ریزی خطی بخشی از تحقیق در عملیات و موسوم به علم مدیریت است که اول بار توسط نیروی هوایی ارتش آمریکا بکار گرفته شد. می‌توان گفت حدود یک‌چهارم کل محاسبات علمی که بر روی رایانه انجام گرفته‌است، به برنامه‌ریزی خطی و مشتقات آن مربوط می‌شود.
درباره محمدجواد اصغرپور
درباره محمدجواد اصغرپور
دكتر محمد جواد اصغرپور در سال 1318 در شيراز زاده شد. وي داراي مدرك دكتري (تحقيق در عمليات) از دانشگاه نورتوسترن امريكا (1973) است. او پس از اينكه در سال 1356 به ايران بازگشت به تدريس در دانشكدة مديريت دانشگاه تهران پرداخت. اكنون 35 سال از تدريس ايشان به عنوان دانشيار در دانشگاه تهران و علم و صنعت ايران مي گذرد. 
دسته بندی های کتاب کاربردهای برنامه ریزی خطی
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب کاربردهای برنامه ریزی خطی" ثبت می‌کند