1. خانه
  2. /
  3. کتاب نگرشی نو به تاریخ روابط بین الملل

کتاب نگرشی نو به تاریخ روابط بین الملل

3.5 از 1 رأی

کتاب نگرشی نو به تاریخ روابط بین الملل

تا پایان جنگ جهانی دوم
History of International Relations
ناموجود
12000
معرفی کتاب نگرشی نو به تاریخ روابط بین الملل
کتاب حاضر محصول تلاش برای پاسخ به پرسش از جوهره تاریخ است. نویسنده ضمن نقد پاسخ‌های موجود، به تفاسیر معتبر بخشی آیات قرآن، به‌ویژه تفسیر دو مفهوم نفس واحده و امت واحده متوسل می‌شود تا بگوید که جوهره تاریخ نوعی فرآیند وحدت در کثرت است. او با استناد به داده‌ها و شواهد بسیار پرشمار و گوناگون، تاریخ روابط بین‌الملل را به‌صورت به هم پیوستگی فزاینده ترسیم می‌کند که به هزینه تنش‌ها و کشمکش‌های کم‌وبیش خشونت‌بار تحقق می‌یابد.
درباره حسین سلیمی (1342)
درباره حسین سلیمی (1342)
حسین سلیمی (زاده ۱۳۴۲ شیراز) نویسنده، پژوهشگر، مدرس دانشگاه و مدیر ارشد اجرایی ایرانی است، که هم‌اکنون بعنوان رئیس دانشگاه علامه طباطبایی فعالیت می‌کند. حسین سلیمی پس از اتمام تحصیلات ابتدایی و متوسطه، دیپلم علوم انسانی را از دبیرستان منتظری اخذ کرد. مدتی به فراگیری دروس حوزوی و فلسفه مشغول بود. پس از بازگشایی دانشگاه‌ها در سال ۱۳۶۲ وارد رشته علوم سیاسی در دانشگاه تهران شده و بلافاصله در دوره کارشناسی ارشد روابط بین‌الملل در همان دانشگاه ادامه تحصیل داد. در سال ۱۳۷۲ در دوره دکتری روابط بین‌الملل دانشگاه تربیت مدرس پذیرفته شده و به اخذ درجه دکتری نائل آمد.
با آغاز کار دولت یازدهم جمهوری اسلامی ایران، و انتصاب جعفر توفیقی به عنوان سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، خیل عظیمی از درخواست‌های دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها به وزارت علوم ارسال گردید. یکی از عمده‌ترین مسائل مطرح شده در این نامه‌ها، درخواست برکناری صدرالدین شریعتی از ریاست دانشگاه علامه طباطبایی بود. منتقدان معتقد بودند در دوران ریاست وی تندروی‌های شدیدی صورت گرفته و تعداد زیادی از اساتید و دانشجویان از دانشگاه اخراج شده‌اند. نهایتاً در ۱۱ شهریور ۱۳۹۲، جعفر توفیقی، طی حکمی حسین سلیمی را به عنوان سرپرست جدید دانشگاه علامه طباطبایی تعیین نمود. انتصاب سلیمی موجی از خرسندی را در میان دانشجویان و اساتید ایجاد کرد و در مراسم معارفه سلیمی، تعداد زیادی از دانشجویان شعار "توفیقی توقیقی حمایت حمایت"، " توفیقی متشکریم"، " روحانی متشکریم" سردادند و پلاکاردهایی در دست داشتند که بر روی آنها نوشته شده بود: " دانشگاه زنده است"،"دانشجو ذلت نمی‌پذیرد". در حاشیه این مراسم، سرود معروف «یار دبستانی من» یکصدا توسط دانشجویان خوانده شد. شریعتی، رئیس پیشین دانشگاه علامه در این مراسم شرکت نکرد.
دسته بندی های کتاب نگرشی نو به تاریخ روابط بین الملل
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب نگرشی نو به تاریخ روابط بین الملل" ثبت می‌کند