1. خانه
  2. /
  3. کتاب ترکان در گذر تاریخ

کتاب ترکان در گذر تاریخ

3.4 از 1 رأی

کتاب ترکان در گذر تاریخ

Torkan Dar Gozare Tarikh
انتشارات: سبزان
٪15
127000
107950
معرفی کتاب ترکان در گذر تاریخ
اصطلاح ترک در بزرگ ترین مفهوم خویش به اکثریت افراد سکنی داشته در کشورهای ترکیه و جمهوری آذربایجان و جمهوری های آسیای میانه با نامهای قزاقستان و ازبکستان و قرقیزستان و ترکمنستان و بعضی جمهوری های خود مختار روسیه و استان های شمال غربی ایران و استان سین کیانگ چینو اقلیت های موود داخل اروپای شرقی و شمال عراق و افغانستان و سوریه اطلاق می گردد. تمامی جمعیت ترک زبانان در حدود دویست میلیون نفر بوده که از شرق سیبری تا حوزه بالکان داخل اروپا گسترش پیدا کرده ولی با دقت به وجود تفاوت های فرهنگی و ریخت شناختی که به موجب گذر سالهای زیاد و همچنان بعد جغرافیایی بین این گروه ها به وجود آمده است و صحبت گفتن از ترکان به عنوان یک گروه قومی ویژه را مشکل نموده است.
درباره بهنام محمدپناه
درباره بهنام محمدپناه
بهنام ‌محمدپناه نویسنده ایرانی متولد سال 1354 می باشد.
دسته بندی های کتاب ترکان در گذر تاریخ
نظر کاربران در مورد "کتاب ترکان در گذر تاریخ"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

آذری و آذربایجان هیچ ارتباط نژادی با ترک و ترکیه و تاتار و مغول ندارد، به هیچ وجه ، گواه آن تاریخ و اسناد و شواهد و مدارک تاریخی است ( البته منظورم کتابها و منابع درجه یک و دارای اعتبار علمی است نه اون کتابهایی که تبلیغاتی نوشته شده و هیچ اعتبار علمی ندارد). آذربایجان کانون زبان پهلوی بوده و در مراحل بعدی آذری زبان باستان آذربایجان بوده و آن هم یکی از زیر شاخه‌های زبان ایرانی و فارسی است. زبان فارسی هم زبان فکر و اندیشه و قلم و شعر و ادب و دربار و دیوان مردم آذربایجان و بطور کلی مردم ایران بوده. به همین خاطر شما هر چقدر به عقب‌تر می‌روید می‌بینید تمام بزرگان آذربایجان تمام اشعار و آثار و کتاب‌ها و نوشته‌های خودشان را به زبان فارسی نوشته اند. کسی نظامی گنجوی را مجبور نکرده بود تمام آثارش را به زبان فارسی بنویسه و یکی از بزرگترین شاهکار ادبی جهان را خلق کنه. او به زبان خودش نوشته به زبانی نوشته که به آن تسلط داشته به زبانی که با آن زندگی کرده ، برای شعر نوشتن فقط دانستن زبان کافی نیست بلکه باید با آن زبان زندگی کنی تا بتوانی شعر آن هم به این زیبایی بنویسی . کسی اولین بانوی رباعی سرای ایران را از شهر گنجه مجبور نکرده بود تنام آثارش را به زبان فارسی بنویسه ، کسی خاقانی شروانی و قطران تبریزی و . مجبور نکرده بود که هزار سال پیش ، نهصد سال پیش ، هشتصد سال پیش آثارشان را و اشعار و اندیشه شان را و شاهکار و میراث بشری را به زبات فارسی بنویسند. تبلیغات ترکیه و جمهوری باکو اخیرا ، برای بهره برداری خودشان است برای آنها تاریخ و حقیقت تاریخ اهمیت ندارد بلکه چگونه نوشتن تاریخ اهمیت دارد تا بهره برداری کنند. تفکر بیمار پانترکیسم دنبال دروغ پراکنی است تا هویت دروغین بسازد و برخی از روی نادانی و ناآگاهی و بیسوادی تحت تاثیر قرار می‌گیرند . داود از اردبیل

1403/03/14 | توسطداود اردبیل - کاربر سایت
3
|
پاسخ ها

بسیار عالی.درود بر شما.چه زیبا و کامل تحلیل کردید

1403/04/10|توسطمحمد مهدی
1

چیزی که اندیشمندان رو مجبور به نوشتن به زبان فارسی کرده بود اقتضای زمان و حکومت میبوده مثل نابغه‌ی شهر فارسی که اگر به درخواست دوستان شاهکار حیدربابایه سلام رو نمینوشت دویست سال دیگه امثال تو میگفتین شهریار متولد تهران بود نه تبریز. بو علی فارابی زکریای راضی ییرونی با اینکه اصالت تورک داستن ولی به عربی نوشتن بیشتر آثار رو یا به فارسی پی بگیم عرب بودن؟

1403/07/14|توسطکاربر سایت
1