1. خانه
  2. /
  3. کتاب گواهینامه های علمی-سنّتی در ایران و جهان اسلام

کتاب گواهینامه های علمی-سنّتی در ایران و جهان اسلام

نویسنده: حسن امین
3.5 از 1 رأی

کتاب گواهینامه های علمی-سنّتی در ایران و جهان اسلام

Traditional Scholarly and Professional Certificates
انتشارات: بعثت
ناموجود
225000
معرفی کتاب گواهینامه های علمی-سنّتی در ایران و جهان اسلام
تعلیم و تربیت در گسترۀ گستردۀ ایران بزرگ فرهنگی و جهان اسلام، پیشینه‌ای دیرینه دارد و از عهد باستان تا امروز، دانش‌آموختگان و ویژه‌کاران، در هر زمان به‌نوعی از استادان خود گواهی‌نامه‌های علمی و تجربی دریافت می‌کرده‌اند.
کتاب حاضر، به بررسی گواهی‌نامه‌های علمی و آموزشی سنتی در حوزۀ ایران بزرگ تاریخی و کشورهای مسلمان جهان از اندونزی تا مراکش اختصاص دارد و نمونه‌هایی از گواهی‌نامه‌های فارسی و عربی را در رشته‌های مختلف همچون پزشکی، علوم معقول و منقول، معارف دینی، شریعت و طریقت ارائه می‌دهد و به تجزیه و تحلیل آن‌ها می‌پردازد.
نویسندۀ کتاب، پروفسور سید حسن امین فیلسوف، حقوقدان و تاریخ‌دان ایرانی، نمونه‌هایی از اجازات علمی خود را که مربوط به حق افتاء در مذاهب اربعه اهل سنت و اجازۀ حدیث در مذهب شیعه است، در این کتاب معرفی کرده است.
درباره حسن امین
درباره حسن امین

پروفسور سید حسن امین، فیلسوف، حقوقدان و ادیب ایرانی، استاد اسبق صاحب کرسی دانشگاه گلاسکو کالیدونیان انگلیس در فلسفه از شاگردان علامه حسن‌زاده آملی، آیت‌الله سید‌ رضی شیرازی و آیت‌الله حاج آقا یحیی طالقانی و مترجم آثار نیچه است. وی در هفتم آذر سال ۱۳۲۷ خورشیدی در محلهٔ پامنار در شهر سبزوار به دنیا آمد. اولین کتاب خود را در سال ۱۳۴۳ با عنوان «ترانه فرشتگان» به چاپ رساند. دیپلم ادبی خود را در سال ۱۳۴۵ خورشیدی از دبیرستان دکتر غنی سبزوار با احراز رتبه اول کسب کرد و سپس در مهر ۱۳۴۵ در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در رشتهٔ حقوق قضایی به تحصیل پرداخت. امین در سال ۱۳۴۹ مقطع کارشناسی را به پایان رساند و در همین سال به انجام خدمت نظام وظیفه رفت. پس از اتمام دوره سربازی در سال ۱۳۵۱ در مقطع کارشناسی ارشد حقوق خصوصی در دانشگاه تهران پذیرفته و در سال ۱۳۵۳ نیز فارغ‌التحصیل شد. وی در خارج از دانشگاه به خواندن فلسفه نزد استادان حوزهٔ فلسفی تهران پرداخت. امین در این مقطع کار قضاوت را نیز انجام می‌داد و در ابتدا نیز کارآموزی خود را در وزارت دادگستری زیر نظر استادانی مانند: مسعود هدایت گذراند. عنوان پایان‌نامه کارشناسی ارشد وی «تعاقب ایادی غاصبه در فقه و حقوق مدنی» بود و استاد مشاور وی سیدحسین صفایی و استادان راهنمای او نیز ابوالحسن محمدی و ابوالقاسم گرجی بودند. از مهمترین اساتید فلسفه او می‌توان به حسن‌زاده آملی، مهدی حائری یزدی و سید رضی شیرازی و از اساتید حقوق به سید حسن امامی، احمد متین دفتری و محمود شهابی اشاره کرد.

دسته بندی های کتاب گواهینامه های علمی-سنّتی در ایران و جهان اسلام
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب گواهینامه های علمی-سنّتی در ایران و جهان اسلام" ثبت می‌کند