کازت دیدآموز علائم راهنمایی و رانندگی شامل ۳۰ فلش کارت با تصاویر متنوع است که هر کدام به معرفی یکی از علائم راهنمایی و رانندگی می پردازد. هدف این بازی فکری شناخت علائم راهنمایی و رانندگی، آشنایی با کاربرد علائم و تابلو های شهری، آشنایی با اهمیت مقررات و قوانین شهری می باشد.
تا زمانی کودک شما هنوز برای دیدن کارت ها علاقه مند است. اگر آموزش را از یکسال به بالا شروع می کنید ، به طور متوسط ۶۰ کارت در روز که حدودا یک دقیقه نشان دادن آنها به کودک طول می کشد. از این سری فلش کارت های دیدآموز آشنایی با میوه ها، جانوران، وسایل، شغلها، مفاهیم، فعلها، پوشاک، ماشین ها و … وجود دارند.
روش استفاده :
از کودک بخواهید نام هر یک از تابلوها و علائم را گفته و در مورد کاربرد آن صحبت کند.
از کودک بخواهید در مورد تابلوها و علائم و نقش آنها در رانندگی صحیح توضیح دهد.
با کودک خود در مورد رعایت قوانین و مقررات و اهمیت آن در زندگی صحبت کنید در تاکسی یا اتوبوس و یا خودروی شخصی، می توانید با کودک خود نام و کاربرد تابلوها و علائم را مرور کرده و در مورد آنها صحبت کنید.
هدف از نشان دادن کارت دیدآموز علائم راهنمایی و رانندگی چیست؟
۱- نیمکره راست مغز مانند یک کتابخانه است که شما می توانید از اطلاعات ذخیره شده در آن برای آینده استفاده کنید. دوران کودکی یک دوره زمانی است که می توان به آسانی اطلاعات را وارد این کتابخانه کرد . برای اطمینان از آن که اطلاعات در نیمکره راست مغز ذخیره می شود، لازم است کارت ها را به سرعت نمایش دهید. هنگامی که نیمکره چپ مغزکار می کند ،نیمکره راست مغز نمی تواند عمل کند. از آنجا که نیمکره چپ مغز آهسته تر عمل می کند، برای جذب اطلاعات جدید نیاز به زمان است. هنگامی که شما با سرعت بالا در حال نمایش دادن اطلاعات هستید نیمکره چپ مغز آنرا حس می کند ، اما اطلاعات از نیمکره چپ مغز عبور کرده و نیمکره راست مغز جذب آنرا بر عهده می گیرد.
۲- نشان دادن سریع فلش کارت ها همانند ورزشی برای نیمکره راست مغز است همانطور که کار کردن یک عضله آنرا قوی تر می کند، انجام این فعالیت ها نیز به ورزیده شدن مغز کمک می کند.
۳- نمایش فلش کارت های دید آموز به عملکرد تصویری نیمکره راست مغز نیزکمک می کند.
کارت های دیدآموز