1. خانه
  2. /
  3. آلبوم موسیقی ردیف آوازی دستگاه شور

آلبوم موسیقی ردیف آوازی دستگاه شور

نوازنده: بهمن کاظمی
پیشنهاد ویژه
3.5 از 1 رأی

آلبوم موسیقی ردیف آوازی دستگاه شور

به روایت حاتم عسگری فراهانی
Dastagh-e Shur
٪25
130000
97500
معرفی آلبوم موسیقی ردیف آوازی دستگاه شور
ردیف آوازی دستگاه شور گزیده‌ای مختصر از دستگاه شور است. این نغمه‌ها از حنجره‌ی استاد ارجمندی بیرون می آید که ناملایمات عیان دوران ما و چشم بد روزگار تا این لحظه، که وی سال‌های پس از هشتادو یک سالگی‌اش را سپری می‌کند، شرایطی مهیا نکرد تا حاصل رنج همه‌ی سال‌های فراگیری اش را به نسل‌های پس از خود منتقل کند. آنچه می‌شنوید در اطاقی ساده و پر از خاطره و مملو از شعر و موسیقی ضبط شد و هیچ‌یک از قطعات هم دوبار تکرار نشدند. نوازنده‌ی ساز همراه نیز سعی کرده است فقط تتمه‌ی آوازها را در کوتاه ترین زمان ممکن اجرا کند تا پیوستگی کلام برای شنوندگان بیشتر نمایان شود. سی‌دی پیش رو، نکات مختصر و اشاره هایی از تنوع روایت گوشه ها در آواز شور را نمایان می‌سازد که با توجه به محدودیت زمان اجرا، سعی شده است در کوتاه ترین زمان ممکن به اجرای گوشه‌ها پرداخته شود. اکنون اجمالا به هریک از گوشه‌های اجرا شده در این مجموعه اشاره می‌شود.
درباره بهمن کاظمی
درباره بهمن کاظمی
بهمن کاظمی (زادهٔ ۱۳۴۵) موسیقی‌شناس اقوام و ملل، پژوهشگر موسیقی و نویسندهٔ اهل ایران است. بهمن کاظمی در سال ۱۳۴۵ در کرمانشاه متولد شد. از کودکی به آثار موسیقی دوران قاجار گرایش پیدا کرد. در ۱۲ سالگی مقدمات الکترونیک و فیزیک اصوات را آموخت و پس از سفرهایی به تفلیس، هند و لندن بخشی از صفحات نایاب موسیقی سده پیشین را گردآوری و به ایران بازگرداند. وی در زمینه ادبیات از «بهزاد کرمانشاهی» و «وفای کرمانشاهی» بهره برد. از استادان موسیقی او می‌توان به «حسن شیری»، «رحمت‌الله مرآتی»، «نعمت‌الله معتمدی»، «حشمت الله مسنن»، «محمود تاجبخش»، «علی البرزی» و «ابراهیم سپهری» اشاره نمود. در این میان «میرعلی مکرمی» از معاصرین اقبال آذر روایتی متفاوت از روایت‌های رایج موسیقی ردیفی ایران را در اختیار وی نهاد، او همچنین از «صدیف رامبد» و «حاتم عسگری فراهانی» بهره بسیار برده‌است.
او از سال ۱۳۷۵ به صورت متمرکز به عنوان پژوهشگر مستقل و با هزینه‌های شخصی به‌طور مستقل به فعالیت‌های پژوهشی در زمینه موسیقی اقوام ایرانی پرداخت. حاصل پژوهش‌های وی بیش از ۱۰۰۰ ساعت ضبط تصویری و ۴۰۰۰۰ قطعه عکس از زندگی موسیقایی اقوام ایرانی است. او علاوه بر پژوهش در جغرافیای سیاسی ایران، موسیقی ایرانی را در حوزه وسیع تری تحت عنوان جغرافیای فرهنگی مورد مطالعه قرار داد و در این زمینه پژوهش‌هایی میدانی در کشورهای آذربایجان، ترکمنستان، تاجیکستان، ارمنستان، گرجستان، عراق، افغانستان، پاکستان، چین، هند و مالزی انجام داده‌است. برخی کارشناسان پژوهش‌ها و کتاب‌های بهمن کاظمی را در حوزه پژوهش موسیقی، اتفاقی جدید در پژوهش فرهنگی ذکر کرده‌اند.
وی فارغ‌التحصیل کارشناسی و کارشناسی ارشد علوم سیاسی و دکتری در رشته سیاست و حکومت از دانشگاه UMP مالزی است.
دسته بندی های آلبوم موسیقی ردیف آوازی دستگاه شور
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "آلبوم موسیقی ردیف آوازی دستگاه شور" ثبت می‌کند