1. خانه
  2. /
  3. آلبوم موسیقی رنگ فرح

آلبوم موسیقی رنگ فرح

3.9 از 1 رأی

آلبوم موسیقی رنگ فرح

Reng-e Farah
٪10
130000
117000
معرفی آلبوم موسیقی رنگ فرح
گروه مرکز حفظ و اشاعه ی موسیقی ایرانی

خواننده: نورالدین رضوی سروستانی
تار: داریوش طلایی
کمانچه: داوود گنجه‌ای

این سی دی، که قبلا در سوئیس توسط موسسه‌ی آمری انتشار یافته بود. با همکاری این موسسه برای نخستین بار در ایران منتشر می شود. قطعات این مجموعه برای باله ای با طراحی موریس بژار، که در سال ۱۹۷۳ در تئاتر مونه‌ی بروکسل اجرا شد، نواخته شده اند. اعضای گروه مرکز حفظ و اشاعه ی موسیقی ایرانی عبارتند از: داوود گنجه ای، داریوش طلایی، جلال ذوالفنون، محمدعلی حدادیان، مارتا مانی زاده و مرتضی اعیان. این سی دی از معدود ضبط هایی است که از صدای زنده یاد رضوی سروستانی به جامانده است.
درباره داریوش طلایی
درباره داریوش طلایی
داریوش طلایی (زادهٔ ۲۶ بهمن ۱۳۳۱ در تهران) موسیقی‌دان، نوازندهٔ تار و سه‌تار و آهنگساز اهل ایران است. او به خاطر کتاب تحلیل ردیف برندهٔ جایزهٔ کتاب سال ایران در سال ۱۳۹۵ شد. طلایی این کتاب را نقطه عطفی در زندگی هنری و علمی خود نامیده‌است. داریوش طلایی در ۲۶ بهمن ۱۳۳۱ در خانواده‌ای علاقه‌مند به موسیقی متولد شد.
او از یازده سالگی به هنرستان موسیقی رفت و به تحصیل موسیقی کلاسیک غربی و موسیقی ایرانی با ساز تخصصی تار پرداخت. شروع آموختن تار در همان هنرستان نزد علی‌اکبر شهنازی باعث علاقه خاص او به ساز تار و موسیقی ایرانی شد. پس از گرفتن دیپلم هنرستان هم‌زمان به تحصیل در رشته موسیقی دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و کار در مرکز حفظ و اشاعه موسیقی پرداخت. در این مرکز با تشکیل و سرپرستی گروه موسیقی برنامه‌هایی از موسیقی اصیل ایرانی در چندین دوره جشن هنر شیراز اجرا کرد. داریوش طلایی طی این دوران نزد استادانی چون علی اکبر شهنازی، نور علی برومند، عبدالله دوامی، یوسف فروتن و سعید هرمزی به تکمیل آموخته‌های خود در سنت‌ها و مکاتب مختلف موسیقی دستگاهی ایرانی پرداخت.
پس از اتمام تحصیلات دانشگاه او از سال ۱۳۵۵ در دانشگاه تهران به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه، موسیقی ایرانی تدریس کرد. وی در سال ۱۳۵۸ با دریافت بورسیه از دولت فرانسه برای ادامه تحصیل عازم کشور فرانسه شد و ضمن تحصیل موسیقی‌شناسی تا مقطع دکتری در دانشگاه نانتر به شناساندن موسیقی ایرانی از طریق تدریس، اجرای کنسرت و انتشار موسیقی ایرانی در اروپا و آمریکا پرداخت.
داریوش طلایی از زمان بازگشت به ایران در سال ۱۳۷۱ تا کنون عضو هیئت علمی گروه موسیقی دانشگاه تهران است و طی این سال‌ها ضمن تدریس در دانشگاه به تألیف آثار موسیقی و اجرای کنسرت پرداخته‌است.
داریوش طلایی با تغییراتی در ساز «تار» با طرحی موسوم به «نوتار» ، در اسفند ۱۳۹۷ رتبهٔ نخست پژوهش‌های کاربردی در گروه تخصصی هنر سی و دومین جشنواره بین‌المللی خوارزمی را کسب نمود.
داریوش طلایی در فروردین ۱۳۹۸ جایزهٔ ویژهٔ بنیاد مستقل آقاخان در پرتغال را دریافت نمود.
دسته بندی های آلبوم موسیقی رنگ فرح
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "آلبوم موسیقی رنگ فرح" ثبت می‌کند