شماری از ارتباطات موثر انسانی در کوچینگ عبارتند از:
توسعهٔ ارتباطات و افزایش بهرهوری، شناخت تیپهای شخصیتی گوناگون انسان، راستیآزمایی و دروغسنجی فرد مقابل، شناختن کامل زبان بدن، آشنا شدن با هوشهای جدید انسانی مخصوصا هوش معنوی، شناسایی تمایزهای ساختاری ذهن زنان و مردان، به کارگیری راهبردهای الگوهای جهانی موفق و در نهایت شناختن تواناییهایی نامحدود مغز که منجر به تفکرات بهتر و بهینهتر میشود.
آموزش کوچینگ مطابق استاندارد فدراسیون بینالمللی کوچینگ (ICF) از یازده صلاحیت تشکیل شده است که در سه سطح کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تعریف شدهاند. این صلاحیتها برای افراد گوناگون (از دانشجویان تا افراد حرفهای و بازنشستگان) در مراحل مختلف زندگی کارآمد هستند؛ زیرا این صلاحیتها منجر به افزایش آگاهی از خود، به دست آوردن اطلاعاتی در مورد ایجاد ارتباطی پایدار و داشتن گفتگویی اثرگذار جهت کمک به دیگران و مسئولیتپذیری در امور مهم خواهند شد.
کوچینگ یکی از روشهای آموزش نیروی انسانی است. کوچینگ منجر به سودآوری و مزایای کاربردی برای کارمندان و در نهایت خود سازمانها خواهد شد.
کتاب کوچینگ: مبانی، مولفهها و کاربردهای علمی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای صاحبان مشاغل و کارکنان سودمند است. همچنین به طور خاص مدیران منابع انسانی میتوانند از آموزشهای این کتاب بهره ببرند.
کتاب کوچینگ