دکتر رامش سی. گوپتا، پروفسور و رئیس بخش سم شناسی در دانشگاه ایالتی موری، مشغول تحقیق در مورد سمیت آفت کش ها، بیماری های تخریب کننده عصبی، و کارایی و ایمنی مواد غذایی است. او در بریتانیا، استرالیا، ایتالیا، ژاپن، آلمان، فرانسه، سوئیس، اسپانیا، جمهوری چک، چین، کره جنوبی، سوئد و ترکیه سخنرانی کرده است. او در پانل های NIH، CDC، NIOSH و NAS خدمت کرد. او بیش از 450 مقاله منتشر کرده است، از جمله هفت کتاب اصلی با الزویر: (1) سم شناسی ترکیبات ارگانوفسفره و کاربامات، (2) سم شناسی دامپزشکی: اصول اولیه و بالینی، (3) کتاب راهنمای سم شناسی عوامل جنگ شیمیایی، (4) ) آفت کش های آنتی کولین استراز: متابولیسم، سمیت عصبی، و اپیدمیولوژی، (5) سم شناسی تولید مثل و رشد، (6) نشانگرهای زیستی در سم شناسی و (7) مواد غذایی: اثربخشی، ایمنی و سمیت. او جایزه پژوهشگر برجسته سال 2006 دانشگاه ایالتی موری و جایزه پژوهشی برجسته سال 2014 را دریافت کرد. در سال 2019، او مدالی را از آکادمی سلطنتی علوم دامپزشکی اسپانیا برای خدمات برجسته خود در دامپزشکی دریافت کرد. او دیپلمات هیئت سم شناسی آمریکا و عضو کالج سم شناسی آمریکا، کالج آمریکایی تغذیه و آکادمی علوم سم شناسی است. دکتر گوپتا عضو بسیاری از انجمن های حرفه ای، از جمله SOT، Eurotox، ASPET، کالج آمریکایی سم شناسی، و ISSX است.