1. خانه
  2. /
  3. معرفی «میشل بریدیل-جانسون»

میشل بریدیل-جانسون

Michelle Berriedale-Johnson
میشل نزدیک به 30 سال است که با حساسیت غذایی درگیر بوده است، از زمانی که پسر نوزادش و پدرش هر دو مبتلا به عدم تحمل شیر تشخیص داده شدند. از آن زمان، او غذای «بدون» تولید کرد، تعدادی کتاب در مورد حساسیت/عدم تحمل غذایی نوشت، بیش از 1000 دستور غذای «بدون» ابداع کرد و جوایز بسیار موفق FreeFrom Food، Skincare و FreeFrom Eating Out را آغاز کرد. او اکنون همچنین یک شرکت انتشاراتی به نام Curlew Books را اداره می‌کند که بر راهنمای مبتدیان برای برخی از شرایط پزشکی مبهم‌تر تمرکز دارد.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "میشل بریدیل-جانسون" ثبت می‌کند