جودی واسالو به عنوان یک اقتصاددان خانگی در کالج فنی شرق سیدنی آموزش دیده است و در 20 سال گذشته به عنوان نویسنده دستور غذا و سبک غذا کار کرده است. او با بسیاری از رهبران صنایع غذایی استرالیا از جمله جیمی الیور، بیل گرنجر و دونا هی همکاری داشته است. آثار او در سطح ملی و بین المللی در نیویورک تایمز، مجله Sainsbury، Vogue Entertaining، Good Living، Gourmet Traveller، Feast، Mind Food و مجله donna hay منتشر شده است.جودی در چهار سال اول زندگی حرفهای خود با دونا هی کار میکرد و به او در نوشتن دستور غذا، استایلسازی و نشان دادن کمک میکرد. وقتی دونا به مجله ماری کلر نقل مکان کرد، جودی سردبیر غذا در کتاب مرداک شد. ظرف یک سال او به سمت مدیر غذا ارتقاء یافت و در آنجا مدیریت تولید همه کتابهای آشپزی ماری کلر، کتابهای آشپزی Le Cordon Bleu، غذای سیدنی بیل گرنجر و حلقه خانواده گام به گام و کتابهای کوچک آشپزی را بر عهده گرفت. در طول این مدت جودی هفت کتاب آشپزی بسیار موفق به سبک ماری کلر نوشت، با عنوان نودل، پاستا، صبحانه، شام، غذاهای دریایی، نوشیدنی، شیرین، صبحانه، ناهار و شام. جودی پس از 6 سال حضور در این نقش، مرداک را ترک کرد و به عنوان نویسنده مستقل و طراح غذا مشغول به کار شد. او برای تحقیق در مورد دستور العمل های جدید و ایجاد کتاب برای ناشر فرانسوی Hachette Livre به دنیا سفر کرد.