1. خانه
  2. /
  3. کتاب مشخصات اختصاصی واکنشگرها در فارماکوپه بین المللی

کتاب مشخصات اختصاصی واکنشگرها در فارماکوپه بین المللی

3.6 از 1 رأی

کتاب مشخصات اختصاصی واکنشگرها در فارماکوپه بین المللی

Specification for reagents mentioned in the international pharmacopoeia‭‭.
10500
معرفی کتاب مشخصات اختصاصی واکنشگرها در فارماکوپه بین المللی
فارماکوپه یا دارونامه که تحت عنوان کتاب دستور دارویی نیز از آن یاد می‌شود عبارت از کتابی است که لیست کاملی از داروهای موجود در بازار مشتمل بر اطلاعات دارویی موارد مصرف ،‌عوارض جانبی ،‌نحوه نگهداری داروها و مواد اولیه ، روش آنالیز مواد اولیه و جانبی مشتمل بر روش‌های فیزیکی و شیمیایی و … در آن بطور کاملا‌مفیدی قید شده است. همچنین استانداردهایی که در صنایع داروسازی و غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرند در این کتب مرجع موجود می‌باشند. از آنجایی‌که یکی از مهمترین وظایف واحد کنترل کیفی در کارخانجات داروسازی آنالیز مواد اولیه ، ترکیبات و مواد بینابینی و محصولات ساخته شده می‌باشد ،‌لذا استفاده از کتب مرجع فارماکوپه به منظور انجام تست‌های شیمیایی ،‌فیزیکی و در برخی موارد میکروبیولوژی کاملا ضروری و اساسی می‌باشد. برای بررسی محصولات و فرآورده‌های دارویی و برحسب مورد و ضرورت می‌بایست این فرآورده‌ها را بر طبق روش‌های پذیرفته شده در فارماکوپه‌های معتبر مورد آزمایش قرار داد و این گروه از محصولات می‌بایست تابع مرزها و خواسته‌های فارماکوپه‌ها باشند.
درباره سازمان جهانی بهداشت
درباره سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت (World Health Organization) یا به اختصار، دابلیواچ‌او (WHO)؛ یکی از آژانس‌های تخصصی سازمان ملل متحد است که نقش یک مرجعیت سازمان دهنده را بر بهداشت جامعهٔ جهانی ایفا می‌کند. این آژانس در ۶ آوریل سال ۱۹۴۸ در ژنو (واقع در سوییس) تأسیس شد و حکم سرپرستی و منابعش را از سازمان بهداشت سابق، که خود آژانسی در جامعه ملل بود برگرفت. اساسنامهٔ سازمان جهانی بهداشت هدفش را دستیابی مردم به بیشترین سطح سلامت ممکن بیان می‌کند. وظیفهٔ اصلی این سازمان مبارزه با بیماری‌ها مخصوصاً بیماری‌های مسری شایع و ارتقاء سلامت عمومی مردم جهان است.
سازمان جهانی بهداشت یکی از نخستین آژانس‌های سازمان ملل متحد است و اساسنامهٔ آن رسماً در اولین روز بهداشت جهانی (۷ آوریل سال ۱۹۴۸)، زمانی که توسط ۲۶ کشور از اعضای سازمان ملل تصویب شد به کار بسته شد. پیش از این موضوع، فعالیت‌های مذکور و باقی فعالیت‌های سازمان بهداشتِ جامعه ملل، تحت کنترل کمیته‌ای موقتی بود. این کمیتهٔ موقتی حاصل کنفرانس بین‌المللی سلامت (در تابستان سال ۱۹۴۶) بود. عملیات واگذاری مسئولیت‌ها به تصویب مجمع عمومی رسید. سرویس بیماری‌های واگیر OIHP فرانسه نیز به کمیتهٔ موقتی سازمان بهداشت جهانی در ۱ ژانویه ۱۹۴۷ پیوست.
دسته بندی های کتاب مشخصات اختصاصی واکنشگرها در فارماکوپه بین المللی
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب مشخصات اختصاصی واکنشگرها در فارماکوپه بین المللی" ثبت می‌کند