کتاب "ف مثل فیل" با یک نوع بازی تصویری در برابر مخاطبان قرار میگیرد. در این اثر، حروف الفبا به تصویر کشیده شدهاند و با باز کردن تای کتاب، این حروف به شکل و تصویری تبدیل میشوند.
برای مخاطبان، کشف این ایده جذابیت بیشتری دارد و آنها مشتاقانه منتظر مشاهده حروف و تصویرهای بعدی هستند تا به درک و تجربهای عمیق از محتوای کتاب دست پیدا کنند.
در طول این بازی، مخاطبان به تمرکز بر تصاویر و شکلها پرداخته و چگونگی طراحی و اجرای این تصاویر را بررسی میکنند. آنها از تخیل خود استفاده میکنند تا حروف را در تصاویر تجسم کنند و از این تفاوت لذت ببرند.
طراحی منحصر به فرد تصاویر و شکلها، نه تنها تمایل مخاطبان به کشف و پیگیری این معماها را تقویت میکند، بلکه به تقویت تواناییهای تجسمی و تخیلی آنها نیز کمک میکند.
این کتاب تلاش مخاطبان را برای شرکت در بازیها و تجربههایی که تصاویر ایجاد کردهاند، فعال میکند و از آنها میخواهد که به صورت فعال در فهم و درک محتوای اثر شرکت کنند.
در قسمت اول کتاب، نمونهای از این تبدیل حروف به تصاویر ارائه میشود که با عنوان "آ مثل آهو" شناخته میشود.
علی خدایی، تصویرگر این اثر، از سال ۱۳۶۵ فعالیت حرفهای خود را آغاز کرده و تا به امروز بیش از ۸۰ کتاب را تصویرگری کرده است. او در زمینه طراحی و تصویرگری کتابهای متنوع فعالیت دارد که در اینجا به برخی از آنها اشاره شده است. همچنین او در داخل و خارج از ایران جوایز متعددی را به دست آورده است که نشان از توانایی و تأثیرگذاری اثرات او در جهان تصویرگری دارد.
کتاب ف مثل فیل