1. خانه
  2. /
  3. کتاب تفکر جامعه شناختی

کتاب تفکر جامعه شناختی

نویسنده: زیگمونت باومن
3.8 از 1 رأی

کتاب تفکر جامعه شناختی

thinking Sociologically
انتشارات: اندیشه احسان
٪15
329000
279650
معرفی کتاب تفکر جامعه شناختی
زیگمونت باومن و تیم می در این کتاب درخشان، مهیج و اصیل، به کشف پنداشت‌ها و انتظارات ضمنی که دیدگاه ما از جهان را شکل می‌دهند میپردازند. و مفاهیم کلیدی جامعه شناسی مانند فردگرایی در مقابل اجتماع، و مزیت در مقابل محرومیت را تشریح میکند آنها در عین تشریح جزئیات دغدغه های اصلی جامعه شناسی، کاربردپذیری جامعه شناسی در زندگی روزمره را نیز بررسی میکنند.
نسخه جدید کتاب مورد بازبینی کلی قرار گرفته و به نحوی بسط یافته است که موضوعات نوینی درباره بهداشت و سلامت، صمیمیت، زمان، فضا و بی نظمی، مخاطره، جهانی شدن، هویت، سازمان‌ها و تکنولوژی‌های جدید را شامل می‌شود. کتاب به نحوی بازنویسی شده که می‌تواند مورد بهره مندی و لذت بردن دانشجویان، جامعه شناسان حرفه ای و دانشمندان اجتماعی و هر کس دیگری که به پویایی‌ها و مسائل بنیادی زندگی روزمره علاقمند است قرار گیرد.
درباره زیگمونت باومن
درباره زیگمونت باومن
زیگمونت باومن متولد 19 نوامبر ۱۹۲۵ و درگذشته ۹ ژانویه ۲۰۱۷، جامعه‌شناس و فیلسوف لهستانی الاصل بود. وی از سال ۱۹۷۱ به عنوان استاد جامعه‌شناسی در دانشگاه لیدز انگستان مشغول به کار شد. باومن یکی از برجسته‌ترین نظریه پردازان اجتماعی جهان بود که در زمینه موضوعاتی چون مدرنیته و هولوکاست، پست‌مدرنیته و هنر پسانوگرا کتاب نوشت. خانواده او یک خانواده نه چندان مذهبی یهودی بودند.هنوز ۱۴ ساله نشده بودکه با حمله آلمان به لهستان در ۱۹۳۹ مجبور شد به همراه خانواده اش به روسیه پناه ببرد. باومن در روسیه به ارتش لهستانی‌های مهاجر پیوست و علیه آلمان وارد جنگ شد. در سال ۱۹۴۵ او در دو جنگ بزرگ در منطقه پامرینیا و همین‌طور برلین شرکت داشت و در پایان این جنگ مدال شجاعت گرفت. پس از جنگ به شغل نظامی خود ادامه داد و تا سال ۱۹۴۸ افسر اطلاعاتی و سپس افسر نظامی بود. در سال ۱۹۵۳ پدر او که یک صهیونیست بود به سفارت اسراییل مراجعه کرد و این مسئله باعث اختلاف شدید او با پسرش که یک چپگرای ضدصهیونیست بود، شد. با این حال، خود باومن در همان سال به خاطر یهودی بودن از ارتش اخراج شد. باومن تحصیل را ادامه داد و موفق به اخذ دکتری و تدریس در دانشگاه شد اما در جریان حوادث سال ۱۹۶۸، او هم مثل اکثر یهودیان لهستان از این کشور اخراج و مجبور شد به اسراییل برود. مدت کوتاهی بیشتر نتوانست در اسراییل بماند و به خاطر اعتراضاتی که به اقدامات اسراییل علیه فلسطینیان داشت مجبور به ترک اسراییل شد و به لیدز در انگلستان رفت. او در ابتدای دهه ۱۹۹۰ بازنشسته شد اما هم‌چنان به عنوان استاد ممتاز در این دانشگاه به تدریس و تحقیق ادامه داد و در واقع مهم‌ترین آثار خود را پس از بازنشستگی نوشت.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب تفکر جامعه شناختی" ثبت می‌کند