چاپ قدیمیش را خوندم که تکمله را نداره
چند ساله منتظر چاپ مجدد این کتابم، معلومه ناصر تقوایى را باید او پشت مشتا نگه دارید که تجدید چاپ نمى کنید.
خواندن نظرات و فیلمنامه هاى ناصر تقوایى در حد دانشگاههاى درجه اول دنیاست. فیلمنامه ى کوچک جنگلى یک شاهکار است که من چند بار آن را خواندم.
تقوایی حین صحبت از فیلمهای خودش اطلاعات و خاطرات جالبی نیز از کار کردن با تلویزیون ایران و رضا قطبی، غلامحسین ساعدی، کیمیایی و بسیاری از شخصیتهای معروف سینمای ایران نقل میکنه که برای علاقمندان به سینما بسیار جالب هست.
این کتاب هم بسیار جالب و آموزنده است از کوشش طاقت فرساى یک نابغه ى هنرى- اجتماعى- سیاسى. کسى که هرگز خطاى سیاسى نکرد، نه در انقلاب ٥٧ شرکت کرد، نه در انتخابات استصوابى این دوران
این کتاب در 11 فصل طراحی شده. فصلی جداگانه هم به نام تکمله اضافه شده که به فیلم دایی جان ناپلئون پرداخته شده. در آخر کتاب هم عکس هایی سیاه و سفید از فیلمهای تقوایی اضافه شده است. فصل اول کتاب درباره چگونگی ورود تقوایی به سینما و همکاری اش با ابراهیم گلستان اشاره میشه. در این فصل خواندن نظرات تقوایی درباره اوگانیانس و فرخ غفاری خالی از لطف نیست. هر فصل اختصاص به یکی از فیلمهای تقوایی داره و تقوایی به مسائلی که حین ساختن هر کدام از این فیلمها با آن مواجه بوده میپردازه.