1. خانه
  2. /
  3. کتاب رساله الغفران

کتاب رساله الغفران

3.5 از 1 رأی

کتاب رساله الغفران

کتاب بخشش : رساله ابن القارح
Al-Ghafran
انتشارات: شفیعی
ناموجود
400000
معرفی کتاب رساله الغفران
آنچه در نامه ابوالعلاء آمده، گفت و گوهایی است که نویسنده با شاعران روزگار جاهلی و دوره اسلامی و دیگر ادیبان داشته و با ایشان در باب آثار و قصایدشان به سخن پرداخته است. نیز این رساله متضمن سفری ذهنی به بهشت و دوزخ است که مشابه آن را در جهان غرب، در «کمدی الهی دانته» نویسنده نامدار ایتالیایی و نیز در «بهشت گمشده میلتون» سراغ داریم. همچنین اتفاقات این رساله در واقع شبیه یکی از آثار ایران باستان موسوم به «ارداویرافنامه» است که آن هم سفرنامه ای شگفت و خیالی است. وجه اشتراک این آثار آن است که راوی با سفری خیالی به جهان ، آخرت، از احوال بهشتیان و کیفیت پاداش های ایشان دیدن کرده و از وضعیت اهل دوزخ و عذاب هایشان مطلع می شود. روایتگر کتاب ارداویرافنامه، «ارداویراف» است که همچون ابوالعلاء با سفری خیالی به جهان آخرت، احوال بهشتیان و دوزخیان را به نظاره می نشیند.
شگفت کاری های علمی و زبانی ابوالعلاء در خلال متن رساله الغفران وجوه متعددی دارد .
درباره ابوالعلاء معری
درباره ابوالعلاء معری
ابوالعَلاء مَعَرّی (به عربی: أبو العلاء المعری) یا ابوالعلی معری با نام کامل أحمد بن عبدالله بن سلیمان القضاعی التنوخی المعری (۳۶۳ — ۴۴۹ هجری)، شاعر و فیلسوف نابینای عرب، در روز جمعه ۲۷ ربیع‌الاول سال ۳۶۳ هجری (۹۷۳ میلادی) در شهر معره نعمان در نزدیکی شهر حلب در سوریه به دنیا آمد و در سال ۴۴۹ هجری (۱۰۵۸ میلادی) در همین شهر درگذشت.
وی به رهین المحبسین (به معنای گروگان دو زندان) ملقب بود. با اینکه او در نه سالگی خیام درگذشته است، اما در بین ادیبان به خیام عرب شهرت دارد.
با وجود باورهای ضد دینی‌اش، امروزه از او به عنوان یکی از بزرگ‌ترین شاعران عرب یاد می‌شود.
دسته بندی های کتاب رساله الغفران
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب رساله الغفران" ثبت می‌کند