این کتاب بلندپرواز، عالمانه و متقاعدکننده، اولین کتابی است که به طور سیستماتیک مبانی جامعه شناسی اقتصادی را در بر می گیرد. این یک نمای کلی قابل خواندن و آموخته منحصر به فرد را ارائه می دهد، در حالی که دستور کار این حوزه را نیز تنظیم می کند
جنبش حقوق و اقتصاد معروف به «حقوق و اقتصاد شیکاگو» است. به این معنی که پایه گذاران آن در دانشگاه شیکاگو فعال بودند. یکی از این بنیانگذاران بدون شک ریچارد پوسنر است که باعث شد حوزه حقوق و اقتصاد رهیافتی عمومی در علم حقوق محسوب شود. به عنوان مثال وی برای نخستین بار کتاب درسی را با عنوان تحلیل اقتصادی حقوق که هنوز موثر است، منتشر (1st ed. 1972, 5th ed. 1998) و تلاش کرد به طور منظم پژوهش هایی برای انسجام این حوزه مطالعاتی انجام دهد. طبق نظر پوسنر اندیشه اصلی در حقوق و اقتصاد این است که منطق علم اقتصاد می تواند و باید تحلیل حقوقی و قانونگذاری را آگاه سازد. هر کنشگری بر اساس منفعت شخصی اش هدایت می شود تا مجرم یا قانونگذار و یا وکیل باشد. آنچه قضات و نظام حقوقی را در کل اگاه می سازد «بیشینه سازی ثروت» است (posner, 1990: 356). پوسنر می گوید دغدغه عدالت تقریبا همان دغدغه ثروت است. اگر شما بتوانید موقعیتی را به وجود بیاورید که طبق آن ثروت اجتماعی بیشتری تولید شود، باید این کار را بکنید. البته قضات نیز باید از دکترین های حقوقی معمول پیروی کنند، اما این دکترین ها اغلب در سال های قرن نوزدهم که ایدئولوژی بازار باز377 در اندیشه حقوقی امریکا قوی بود، ایجاد شدند.
سلام من هردو کتاب را دارم ترجمه خانم کاطم پوریان که رشته تحصیلی شان نمیدانم چست بسیار روانتر از ترجمه دکتر سعیدی است ترجمه خانم کاطم پوریان فنون ترجمه خوب را بسیار بیشترو دقیقتر رعایت کرده است و با تجربه من که به این موضوع حساس هستم، مبنی بر ترجمه هایی که مترجم اگر تخصص پایه مترجمی داشته وب ه فیلد علمی هم تخصصی ترجمه هم اشراف داشته باشد ترجمه خوبی از آب در میآید،تطبیق دارد.