این کتاب، کتابی نادر در پیوند ایجاد کردن بین ایده و عمل است.
این کتاب منبعی جامع و خودخوان برای تئوری ها و مدل ها است و کتابی پایه ای برای مطالعه ی مشاغل مورد نیاز در برنامه ریزی ارتباطی است.
برنامه ریزی ارتباطات مفهومی کلی و چند وجهی است. هر روز هزاران نفر کارورزان روابط عمومی نویسندگان متخصص، پیکارگران، کارگزاران اطلاعات، تبلیغات کنندگان، مشاوران سازماندهی، مربیان، رابط های بهداشت و بسیاری کسان دیگر این اصلاح را به کار می برند. اصلاح برنامه ریزی ارتباطات احتمالا کمتر از فعالیتی که این اصلاح بیانگر آن است رواج دارد. دلیل این امر شاید این باشد که مفهوم ارتباطات را ظاهرا نمی توان با برنامه ریزی پیوند داد، زیرا چنین تصور می شود که ارتباط طبیعتا امری خودانگیخته است اما برنامه ریزی معمولا وابسته به مفاهمی مثل مدیریت، نظارت، راهبرد است. در این کتاب نشان خواهیم داد که به منظور رسیدن به نتایج خوب (برای مقاصد خوب) این دو ارتباطات و برنامه ریزی باید دوش به دوش هم حرکت کنند.
ما دو هدف را دنبال می کنیم اول اینکه می خواهیم کار و روانی را که در حیطه برنامه ریزی ارتباطات کار می کنند با نظریه هایی آشنا کنیم که دانشمندان ارتباطات و کارورزان در خلال دو دهه گذشته تدوین کرده اند. این آشنایی می تواند برای برنامه ریزان در طراحی، اجرا و ارزیابی طرحهایشان کاملا می افتد. هدف دوم ما این است که دانشجویان ارتباطات را به صورت مقدماتی با زمینه غالبا دشوار نظریه ارتباطات أثنا کی رویکرد ویژه این کتاب می تواند راه شناخت و جیرگی بر مشکلات روانی را که در باب نظریه، اغلب گریبانگیر دانشجویان مبتدی است. هموار کند، در واقع، ما انتظار داریم که غیر از افراد مبتدی، دانشجویان غرتباطات این کتاب با ارزشمند بیایند حال اصلا رویکرد ما چیست؟ کونش ما این است که نظریه های ارتباطات را به وضعیت های کار برنامه رپری ارتباطات پیوند زنیم. بنابراین، کار و رل یا نظریه ها به شیوهای أشنا خواهد شد که با تجربه و وضعیت کاری روزمره او نزدیگه باشد. در نتیجه دانشجوی ارتباطات در می یابد که «نظریه» می تواند کاربرد عملی فراوان داشته باشد و دارد.