1. خانه
  2. /
  3. کتاب گناه نامدار

کتاب گناه نامدار

4.5 از 2 رأی

کتاب گناه نامدار

Gonah-e Namdar
انتشارات: آراسبان
٪15
360000
306000
معرفی کتاب گناه نامدار
نامدار خسروپناه، ماساژدرمانگر جوانی است که برای دسترسی به یک سری اطلاعات و رساندن آن مدارک به دست رئیس خود، خدیو هژبری، با برنامه‌ی قبلی به‌عنوان ماسور وارد پانسیون معروفی می‌شود.
خانه‌ی مرموزی که نامدار را درگیر اتفاقات هولناکی می‌کند.
زیرا به محض ورود، مالک این خانه که زنی بسیار خطرناک است، از نامدار می‌خواهد تنها شاه‌ماهی پانسیون شود...
و شاه‌ماهی به این معناست که آن مرد بعد از مالک، بالاترین فرد پانسیون شناخته می‌شود! که با وجود این لقب نامدار مجبور است برای آن زن کارهایی را برخلاف خط قرمزهایش انجام دهد، کارهایی که هیچ سنخیتی با هدف اصلیش یعنی درمانگری ندارد.
درباره فرشته تات شهدوست
درباره فرشته تات شهدوست
فرشته تات شهدوست، رمان‌نویس معاصر ایرانی، در دنیای ادبیات ایران با آثاری چون «گناهکار»، «ببار بارون»، و «حاکم» شناخته شده است. او که از هفده سالگی به خواندن رمان علاقه‌مند شد، نوشتن را به طور جدی در نوزده سالگی آغاز کرد و تاکنون به عنوان یکی از نویسندگان خوش‌فکر و خلاق در عرصه ادبیات داستانی معاصر ایران شناخته می‌شود. فرشته تات شهدوست از جوانی علاقه‌مند به مطالعه داستان‌هایی بود که به نوعی برشی از جامعه و تنش‌های درونی انسان را به نمایش می‌گذارند. این علاقه منجر به خلق آثاری شد که نه تنها در ایران بلکه در میان فارسی‌زبانان سراسر جهان مورد توجه قرار گرفت.
«گناهکار»، اولین رمان چاپی او که در سال ۱۳۹۶ منتشر شد، داستانی پرکشش و عمیق را روایت می‌کند که با استقبال گسترده‌ای روبرو شد. این رمان دربرگیرنده مضامینی چون عشق، خشم، گناه و رستگاری است و به خواننده امکان می‌دهد تا در عمق تناقض‌ها و درگیری‌های درونی شخصیت‌ها غوطه‌ور شود.
دیگر آثار او، از جمله «ببار بارون»، «حاکم»، «دستان»، «تباهکار»، «آتش جنون»، «معشوقه ماه» و «مه جبین»، نیز هرکدام به نوبه خود داستان‌هایی را بیان می‌کنند که با فرهنگ و تاریخ ایران عجین شده‌اند و به بررسی عمیق‌تر احساسات و درگیری‌های انسانی می‌پردازند.
نظر کاربران در مورد "کتاب گناه نامدار"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

چرت مطلق😒 کاش می‌فهمیدم انگیزه‌ی نویسنده از نوشتن همچین اثر آبکی و بی محتوایی چیه. حیف پول که بابت این کتاب دادم

1403/03/06 | توسطکاربر سایت
4
|
پاسخ ها

اسمای قلمبه سلمبه و شخصیتای تکراری که این نویسنده مینویسه دیگه بیشتر رو مخ آدم میره😐 مخصوصا شخصیت پسرا. همشونم قیافه هاشون بیست متن کتابم چنان قدیمی نوشته شده انگا داری شاهنامه میخونی 😐😐 اغراق تو هر چیزی دیگه درست نیست نویسنده محترم.. همچنین نویسنده میخواد بگه خیلی از معظل‌های جامعه و زندگی با خبره ولی متاسفانه همه اطلاعاتش دست دوم و نسل قبلیه خانم تات شهدوشت لطفا خیلی بیشتر مطالعه کن.

1403/05/04|توسطکاربر سایت
1