1. خانه
  2. /
  3. کتاب گسل میان خود واقعی و خود آرمانی

کتاب گسل میان خود واقعی و خود آرمانی

نویسنده: کارن استور
5 از 1 رأی

کتاب گسل میان خود واقعی و خود آرمانی

Minding the Gap: Moral Ideals and Moral Improvement
٪15
325000
276250
معرفی کتاب گسل میان خود واقعی و خود آرمانی
کتاب «گسل میان خود واقعی و خود آرمانی» اثری فلسفی از کارن استور است که به مسائل فلسفه اخلاق در جهت تأثیرگذاری بر خوانندگان و افزایش اعمال اخلاقی آن‌ها می‌پردازد. نام کتاب بدین جهت است که، به عقیدۀ نویسنده، شکاف عمیقی میان آرمان‌های اخلاقی و واقعیت اخلاقی ناقصی و ناکارآمدی که در آن زندگی می‌کنیم وجود دارد. کارن استور کتابش را با تصدیق یک وضعیت انسانی در جهان شروع می‌کند: تشخیص شکاف بین اینکه چه کسی هستیم و چه کسی می‌خواهیم از نظر اخلاقی باشیم. این شکاف صرفا یک مفهوم انتزاعی نیست، بلکه بخشی ملموس از زندگی روزمره ما است که بر اعمال و تصمیمات ما تأثیر می گذارد. تز اصلی استور در این کتاب این است که بهبود وضعیت اخلاقی باید به عنوان پروژه پیشروی به سوی یک هویت اخلاقی درک شود، یعنی همان خود آرمانی. این هویت به هیچ وجه به صورت مستقل و جدای از جهان شکل نمی‌گیرد، بلکه از طریق هویت‌های عملی موجود پرورش می‌یابد که ذاتا اجتماعی هستند و اغلب درگیری‌های عملی در مورد چگونگی زندگی را ایجاد می‌کنند.
این کتاب حول چندین موضوع کلیدی می چرخد:
• شکاف: اختلاف بین آرمان های اخلاقی ما و واقعیتی که هستیم را مورد بحث قرار می‌دهد.
• کجا ایستاده ایم؟: موقعیت های اخلاقی کنونی ما و پیامدهای آنها را بررسی می‌کند.
• هویت‌های اخلاقی: به چگونگی تعریف اخلاقی ما از خود می‌پردازد، ما چه هویت اخلاقی‌ای برای خود متصور هستیم؟
• آرزوهای اخلاقی: هدف ما را در رشد اخلاقی در نظر می گیرد، ما چه انتظاراتی از اخلاقی عمل کردن داریم؟
• محله‌های اخلاقی: مفهوم همسایگی‌های اخلاقی را معرفی می‌کند. این مفهوم بدیع استور در این کتاب است که ذیل آن هنجارهای اجتماعی را معرفی می‌کند که افراد در آن‌ها می‌توانند به رشد اخلاقی خود بپردازند.
با این اوصاف می‌توان گفت که کتاب «گسل میان خود واقعی و خود آرمانی» اثر کارن استور، بیش از آنکه اخلاق و پرورش اخلاقی را امری فردی و روانی معرفی کند، آن را جمعی و حاصل مراودات اجتماعی معرفی می‌کند. همانطور که اخلاق در مقابل دیگری معنا پیدا می کند اساسا رشد و پروش اخلاقی نیز می بایست در تعامل با دیگران معنا پیدا کند. در پایان، این کتاب برای کسانی که به اخلاق، فلسفه و علوم اجتماعی علاقه‌مند هستند، می تواند مفید باشد، زیرا درک دقیقی از تأثیر متقابل بین اخلاق فردی و فضاهای اخلاقی جمعی ارائه می‌دهد. همچنین منبع ارزشمندی است برای کسانی که می‌خواهند آرمان‌های اخلاقی خود را تدقیق کرده و آن ها در جامعه به کار بگیرند.
درباره کارن استور
درباره کارن استور
کارن استور، استاد خانواده رایان متافیزیک و فلسفه اخلاق در دانشگاه جورج تاون است، جایی که او همچنین محقق ارشد پژوهشی در موسسه اخلاق کندی است. او در حوزه‌های اخلاق کانتی، اخلاق فضیلت ارسطویی، و نظریه اخلاقی معاصر، به ویژه بر رابطه بین هنجارهای اخلاقی و هنجارهای اجتماعی، انتشار می‌دهد. کتاب‌های قبلی او شامل آداب و رسوم (راتلج، 2011) و Minding the Gap: Moral Ideals and Moral Improvement (انتشارات دانشگاه آکسفورد، 2019) است. مقالات او در نیویورک تایمز و هیوستون کرونیکل منتشر شده است و او یک ستون اخلاقی برای واشنگتنیان می نویسد. او در NPRand Philosophy Talk مصاحبه کرده است.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب گسل میان خود واقعی و خود آرمانی" ثبت می‌کند