معرفی کتاب راهنمای پیکره دانش مدیریت پروژه و استاندارد مدیریت پروژه PMBOK 7
در سالیان گذشته، فناوریهای نوظهور، رویکردهای جدید و تغییرات سریع بازار راههای انجام کار را دچار مشکل کرده و حرفه مدیریت پروژه را به سمت تکامل سوق داده است. صنایع، سازمانها، و پروژهها با چالشهای منحصربهفردی روبرو شدهاند و اعضای تیم باید رویکردهای خود را برای مدیریت موفق پروژهها و تحویل موفق دستاوردها تطبیق دهند.
با در نظر گرفتن این نکته، نسخه هفتم راهنمای پیکره دانش مدیریت پروژه (راهنمای پمباک) نگاه عمیقتری به مفاهیم و سازههای بنیادین این حرفه دارد.
این نسخه که شامل استاندارد مدیریت پروژه و راهنمای پمباک است، دوازده اصل برای مدیریت پروژه و هشت دامنه عملکردی برای پروژه ارائه میدهد که برای تحویلدهی موثر دستاوردهای پروژه حیاتی هستند.
این نسخه از راهنمای پمباک:
دامنه کاملی از رویکردهای توسعه (پیشگویانه، سنتی، تطبیقی، چابک، ترکیبی و غیره) را منعکس میکند؛ یک بخش کامل را به مناسبسازی رویکردهای توسعه و فرایندها اختصاص میدهد؛ فهرست ابزارها و فنون را در یک بخش جدید با نام «مدلها، روشها، و مصنوعات» به تفصیل شرح میدهد؛ علاوه بر تحویلدادنیها، بر دستاوردهای پروژه تمرکز میکند؛ با PMIstandards+ یکپارچه شده و به کاربران امکان دسترسی به محتوایی را میدهد که به آنها کمک میکند راهنمای پمباک را در شغل خود بهکار گیرند. نتیجه این موارد، یک راهنمای مدرن است که اعضای تیم پروژه را قادر میسازد در تحویل دستاوردهای پروژه فعالتر، نوآورتر و چالاکتر باشند.
درباره سید طه حسین مرتجی
سیدطه حسین مرتجی متولد سال 1368، دارای مدرک دکتری مهندسی صنایع- مدیریت سیستم و بهره وری و مولف می باشد.
دسته بندی های کتاب راهنمای پیکره دانش مدیریت پروژه و استاندارد مدیریت پروژه PMBOK 7