کتاب آرت نوو (هنر نو)

Art Nouveau: Utopia : Reconciling the Irreconcilable
کد کتاب : 142896
مترجم :
شابک : 978-6229910481
قطع : رحلی
تعداد صفحه : 260
سال انتشار شمسی : 1397
سال انتشار میلادی : 1991
نوع جلد : زرکوب
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

معرفی کتاب آرت نوو (هنر نو) اثر کلاوس یورگن سمباخ

کتاب آرت نوو به قلم کلاوس یورگن سمباخ و با ترجمه شاهرخ باور و با پیش‌ گفتاری از دکتر سیروس باور نگاشته شده است. درمعرفی کتاب نیز آمده:
ازدیرباز می‌دانستم که مکتب (هنر نو) زمینه‌ساز پیدایی جنبش مدرن در جهان پیشرفته بوده است. نیز می‌دانستم این مکتب خود ثمره نگاه و آموزه ای روشنفکران بوده که از طریق آثار و بیانیه‌هایشان اذهان عمومی را روشنی بخشیده، در حوزه مسائل روزمرگی زندگی وارد شده و آن ها را به سوی روش زندگی زمانه نو، هدایت کرده‌اند، تا بدان‌جا که جامعه به جنبش مدرن پیوسته، به نوعی وقتی معماری مدرن و مکتب‌های آن، فعالیت‌های خود را در کشورهای اروپایی شروع کردند، همه با این نگره، این روند و این فرهنگ آشنا بودن.

کتاب آرت نوو (هنر نو)

کلاوس یورگن سمباخ
کلاوس-یورگن سمباخ (زاده ۱۵ آوریل ۱۹۳۳ در ماگدبورگ؛ † ۲۹ مارس ۲۰۲۰ در برلین) نویسنده، متصدی و مدیر سابق موزه فرهنگ صنعتی نورنبرگ است. او مقالات متعددی در زمینه معماری، طراحی، عکاسی و فیلم منتشر کرده است.
قسمت هایی از کتاب آرت نوو (هنر نو) (لذت متن)
نگاه به هنر نو به عنوان تلفیقی از ایده‌های متفاوت درباره هنر وراه‌های بهتر زیستن، چون پدیده ای دیرپا نیست،نگاهی بسیار محدود است. تمرکز بر این پدیده‌ی زودگار باید بسیار پیچیده باشد. اگر به تاریخ هنر از منظری بالاتر و از موقعیت طبیعی با توجه به اصل و ریشه و جزئیات آن بنگریم هیجان‌زده خواهیم شدوقتی مشاهده کنیم که نوآوری‌های جدید درکلان‌شهرها کم‌تر از ولایات بوده است. درهمان حال که در گلاسگو و دارمشتات و وایمار و هم‌چنین نانسی و بارسلون و هلسینکی این نوآوری در جریان بود و بدون شک در پاریس و برلین خبرهای بیشتری جریان داشت، در لندن و مادرید خبری نبود. حقیقت این است که گاهی با تسامح مونیخ را هم شهری فرهنگی قلمداد می‌کردند. بروکسل پایتخت بود اما زیر سایه پاریس قرار داشت و برای توجه‌اش به شگفتی ها شهره بود. در فاصله‌ای دور، خبرهایی ا زشیگاکو نیز می رسید اما درنیویورک علی‌رغم امتیازات ظاهری‌اش خبری نبود. بنابراین ولایات نه تنها درتحولات جدید مشارکت داشتند، بلکه سهمی اساسی هم ایفا می‌کردند.