1. خانه
  2. /
  3. کتابچه راهنمای مغز

کتابچه راهنمای مغز

نویسنده: حامد اختیاری
3.8 از 1 رأی

کتابچه راهنمای مغز

برای شناخت توانمندی ها،آسیب ها و شیوه های بهبود عملکرد
The Guidance manual for the brain
انتشارات: مهرسا
ناموجود
18000
معرفی کتابچه راهنمای مغز
حتما شما هم تاکنون تجربه ی یادگیری طرز کارکردن با یک وسیله ی برقی و یا الکترونیکی را از روی دفترچه ی راهنمای آن داشته اید و توانسته اید با مطالعه ی دستورالعمل راهنما، گام به گام با روش راه انداختن و درست کار کردن آن وسیله آشنا شوید. حتی زمانی که برای این وسایل مشکلی پیش می آید، اولین اقدام شما، مراجعه به این کتابچه های راهنما خواهد بود و قطعا هر چقدر پیچیدگی این وسایل بیشتر باشد، نیاز به دستورالعمل راهنمای مفصل تری نیز خواهد بود.

مغز ما یک موهبت الهی است که دنیای بسیار پیچیده ای دارد. شناخت این عضو شگفت انگیز نیاز به یک کتابچه ی راهنمایی دارد تا به زبانی ساده بتواند پیچیدگی های آن را توضیح دهد و به ما در مراقبت و رسیدگی به آن کمک کند. هر چقدر شناخت ما از مغز و عملکردهای آن بیشتر و کامل تر باشد، می توانیم به شیوه های بهتری از آن استفاده کنیم. کتاب پیش رو، در واقع همان کتابچه ی راهنمایی است که سعی می کند شناخت و آگاهی ما را نسبت به توانمندی ها و مشکلات مغزی مان افزایش دهد و ما را در مسیر نگهداری و مراقبت موثر از آن یاری کند. پس اگر شما هم مشتاق این هستید تا از دنیای پر رمز و راز مغزتان آگاه شوید، با ما در «کتابچه ی راهنمای مغز» همراه شوید...
درباره حامد اختیاری
درباره حامد اختیاری
دکتر حامد اختیاری، در سال 1375 با کسب رتبه 11 وارد دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران شد؛ رویارویی روزمره با افراد دچار اختلالات SUD ، علاقه‌مندی وی را نسبت به «نوروساینس و اختلالات شناختی مرتبط» برانگیخت به‌طوری‌که توانست با دریافت اولین کمک‌هزینه پژوهشی این حوزه در سال 2000، نخستین مقاله‌ی علمی خود را در سال 2001 با عنوان «نقش کورتکس پره فرونتال در تصمیم‌گیری‌های خطرناک» به چاپ برساند. فارغ‌التحصیلی ایشان در سال 2004 و پس از دفاع از پایان‌نامه‌اش در رابطه با تصمیم‌گیری خطرناک و رفتار بدون فکر، با اشتغال در «مرکز ملی مطالعات اعتیاد ایران» (INCAS) هم‌زمان شد که در نهایت به راه‌اندازی آزمایشگاه عصبی-شناختی ایشان در سال 2005 انجامید. دکتر اختیاری همچنین در سال 2010، یک برنامه تحقیقاتی را با نام «Translational Neuroscience Program» در پژوهشکده مطالعات علوم‌شناختی (ICSS) در تهران آغاز کرد. پذیرش در مقطع دکترای تصویربرداری عصبی در دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 2011 ، آغازگر شروع پروژه‌ی پایان‌نامه‌ای در مورد مبانی عصبی مهار پاسخ به وسیله‌ی fMRI شد که درنهایت به مهاجرت ایشان به آمریکا برای ادامه تحصیل در مقطع فوق دکترا و همکاری در مؤسسه‌ی تحقیقات مغزی لوریت LIBR با دکتر مارتین پاولوس، در همین زمینه منجر شد؛ ایشان از سال 2018 به بعد تاکنون، در جایگاه هیئت علمی در این مؤسسه به فعالیت مشغول‌اند.
مقالات مرتبط با کتابچه راهنمای مغز
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
ادامه مقاله
چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم
چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم

«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتابچه راهنمای مغز" ثبت می‌کند