کای فو لی ممکن است جامع ترین دیدگاه را درباره صحنه فناوری جهانی هر فرد زنده داشته باشد.
کتابی بی نظیر که توسط یکی از پیشگامان برجسته حوزه هوش مصنوعی. کای فو لی یک محقق برجسته ، مدیر بازرگانی و سرمایه گذار نوشته شده است.
کار به جایی رسیده است که گداها در خیابان های چین قطعات کاغذی به گردن خود آویزان کرده اند که حاوی دو کد کیو.آر، یکی برای علی پی و یکی برای وی چت هستند. پول نقد چنان به سرعت از شهرهای چینی ناپدید شد که حتی ارتکاب به جرم را نیز «مختل» کرد. در مارس ۲۰۱۷، نام دو پسرعموی چینی به دلیل انجام یک رشته سرقت های بی رحمانه، تیتر اصلی روزنامه ها شد. آن ها به هانگ ژو، شهر ثروتمند و اصلی علی بابا سفر کرده بودند و هدفشان ارتکاب یکی دو دزدی سودآور و سپس فرار از شهر بود. آن ها که به چاقو مسلح بودند، سه بار از مغازه های محلی دزدی کردند و متوجه شدند که صاحبان آن ها تقریبا هیچ پول نقدی ندارند.
اکنون، هوش مصنوعی بسیاری از برنامه های موردعلاقه و وب سایت های ما را تقویت می کند و در سال های آتی، هوش مصنوعی کار راندن اتومبیل ها، مدیریت اسناد و اوراق، و تولید اکثر چیزهایی را که می خریم برعهده خواهد گرفت، و به طور بالقوه ما را بیکار خواهد کرد. این کاربردها به طور بالقوه، هم امیدبخش هستند و هم تهدیدکننده و ما باید خود را برای هر دو پیامد آن آماده کنی
نسبت به بقیه کتابهای هوش مصنوعی که برای عموم نوشته شدن این کتاب واقعا یک کتاب مناسب و خوندنی در این زمینه هستش و نویسنده روند پیشرفت هوش مصنوعی کشور چین با امریکا رو مقایسه میکنه و بنا به دلایلی هم این ادعا رو داره که در سالهای آتی چین در زمینه هوش مصنوعی نسبت به همه کشورها دست برتری رو پیش میگیره و حرف اول رو در این زمینه خواهد زد. فصلهای اخر کتاب هم از نظر بنده خیلی جذاب و شیرین هستش چون نویسنده دچار مشکلی میشه و اون مشکل رو در قالب یک فصل بهش میپردازه و میگه که همه چیز کار نیست و سعی کنید که از اصل زندگی (عشق و محبت و خانواده و ...) غافل نشید. بنده اکثر کتابهای ترجمه شده هوش مصنوعی رو خوندم اما این کتاب یکی از بهتریناها بود و اگه به موضوع هوش مصنوعی علاقه مند هستید خوندن این کتاب رو حتما پیشنهاد میکنم. البته نباید انتظار بیان و یا اموزش مطالب تخصصی هوش مصنوعی رو داشته باشید بلکه این کتاب به صورت تاریخ وار تجربیات خود نویسنده و روند پیشرفت و شرکتهای مطرح این حوزه رو در خودش گنجونده و برای مطالعه عموم هستش.