1. خانه
  2. /
  3. کتاب ابر قدرت های هوش مصنوعی

کتاب ابر قدرت های هوش مصنوعی

نویسنده: کای فو لی
5 از 1 رأی

کتاب ابر قدرت های هوش مصنوعی

(چین، سیلیکون ولی و نظم نوین جهانی)
AI Superpowers
٪15
350000
297500
معرفی کتاب ابر قدرت های هوش مصنوعی
پرفروش ترین کتاب نیویورک تایمز، usa today ، و wall street journal
دکتر کای فو لی - یکی از معتبرترین متخصصان در زمینه هوش مصنوعی و چین - فاش می کند که چگونه چین ناگهان با سرعتی شگفت آور و سریع و غیرمنتظره توانست به درجه ی رقابت با ایالات متحده برسد.
کای فو لی در کتاب ابرقدرت های هوش مصنوعی قدرتمندانه استدلال می کند که به دلیل این تحولات بی سابقه در هوش مصنوعی ، تغییرات چشمگیر خیلی زودتر از آنچه بسیاری از ما انتظار داشتیم رخ خواهد داد. در حقیقت ، همزمان با داغ شدن رقابت هوش مصنوعی ایالات متحده و چین ، لی ایالات متحده و چین را به قبول مسئولیت های بزرگی که قطعا همراه با شکل گرفتن قدرت قابل توجه تکنولوژیکی بوجود خواهد آمد ترغیب می کند. اکثر کارشناسان قبلا گفته اند که هوش مصنوعی تأثیر مخربی بر مشاغل یدی و مشاغلی که نیاز به مهارت دارند خواهد داشت. اما لی پیش بینی می کند هوش مصنوعی چینی و آمریکایی تأثیر زیادی بر مشاغل اداری و دفتری نیز بگذارد. آیا درآمد پایه جهانی راه حل است؟ از نظر لی ، احتمالا نه اما وی توصیف روشنی از اینکه چه مشاغلی تحت تأثیر قرار می گیرند و هر کدام چه زمانی ، کدام مشاغل را می توان با استفاده از هوش مصنوعی افزایش داد و مهمتر از همه ، چگونگی ارائه راهکارهایی برای اساسی ترین تغییرات در تاریخ بشر که به زودی بیان خواهند شد ، برای مخاطبانی که به این موضوع علاقه مند هستند ارائه می دهد.
درباره کای فو لی
درباره کای فو لی
کای-فو لی (Kai-Fu Lee؛ زادهٔ december ۳, ۱۹۶۱ ) دانشمند در زمینه مهندسی برق اهل تایوان است. لی اولین سیستم تشخیص مداوم گفتار مستقل از بلندگو جهان را به عنوان پایان نامه دکترای خود در کارنگی ملون توسعه داد. وی بعداً به عنوان اجرا کننده طرح، ابتدا در اپل، سپس SGI، مایکروسافت و گوگل فعالیت کرد. 

ویژگی های کتاب ابر قدرت های هوش مصنوعی
  • نامزد جایزه کتاب آرتور راس سال 2019
نکوداشت های کتاب ابر قدرت های هوش مصنوعی

کای فو لی ممکن است جامع ترین دیدگاه را درباره صحنه فناوری جهانی هر فرد زنده داشته باشد.

Alan Murray

کتابی بی نظیر که توسط یکی از پیشگامان برجسته حوزه هوش مصنوعی. کای فو لی یک محقق برجسته ، مدیر بازرگانی و سرمایه گذار نوشته شده است.

Sebastian Thrun
قسمت هایی از کتاب ابر قدرت های هوش مصنوعی

کار به جایی رسیده است که گداها در خیابان های چین قطعات کاغذی به گردن خود آویزان کرده اند که حاوی دو کد کیو.آر، یکی برای علی پی و یکی برای وی چت هستند. پول نقد چنان به سرعت از شهرهای چینی ناپدید شد که حتی ارتکاب به جرم را نیز «مختل» کرد. در مارس ۲۰۱۷، نام دو پسرعموی چینی به دلیل انجام یک رشته سرقت های بی رحمانه، تیتر اصلی روزنامه ها شد. آن ها به هانگ ژو، شهر ثروتمند و اصلی علی بابا سفر کرده بودند و هدفشان ارتکاب یکی دو دزدی سودآور و سپس فرار از شهر بود. آن ها که به چاقو مسلح بودند، سه بار از مغازه های محلی دزدی کردند و متوجه شدند که صاحبان آن ها تقریبا هیچ پول نقدی ندارند.

اکنون، هوش مصنوعی بسیاری از برنامه های موردعلاقه و وب سایت های ما را تقویت می کند و در سال های آتی، هوش مصنوعی کار راندن اتومبیل ها، مدیریت اسناد و اوراق، و تولید اکثر چیزهایی را که می خریم برعهده خواهد گرفت، و به طور بالقوه ما را بیکار خواهد کرد. این کاربردها به طور بالقوه، هم امیدبخش هستند و هم تهدیدکننده و ما باید خود را برای هر دو پیامد آن آماده کنی

نظر کاربران در مورد "کتاب ابر قدرت های هوش مصنوعی"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

نسبت به بقیه کتاب‌های هوش مصنوعی که برای عموم نوشته شدن این کتاب واقعا یک کتاب مناسب و خوندنی در این زمینه هستش و نویسنده روند پیشرفت هوش مصنوعی کشور چین با امریکا رو مقایسه میکنه و بنا به دلایلی هم این ادعا رو داره که در سال‌های آتی چین در زمینه هوش مصنوعی نسبت به همه کشور‌ها دست برتری رو پیش می‌گیره و حرف اول رو در این زمینه خواهد زد. فصل‌های اخر کتاب هم از نظر بنده خیلی جذاب و شیرین هستش چون نویسنده دچار مشکلی میشه و اون مشکل رو در قالب یک فصل بهش می‌پردازه و میگه که همه چیز کار نیست و سعی کنید که از اصل زندگی (عشق و محبت و خانواده و ...) غافل نشید. بنده اکثر کتاب‌های ترجمه شده هوش مصنوعی رو خوندم اما این کتاب یکی از بهتریناها بود و اگه به موضوع هوش مصنوعی علاقه مند هستید خوندن این کتاب رو حتما پیشنهاد می‌کنم. البته نباید انتظار بیان و یا اموزش مطالب تخصصی هوش مصنوعی رو داشته باشید بلکه این کتاب به صورت تاریخ وار تجربیات خود نویسنده و روند پیشرفت و شرکت‌های مطرح این حوزه رو در خودش گنجونده و برای مطالعه عموم هستش.

1402/05/11 | توسطامین شاکر
2
|