1. خانه
  2. /
  3. کتاب دولت و جنبش های اسلامی معاصر

کتاب دولت و جنبش های اسلامی معاصر

3 از 1 رأی

کتاب دولت و جنبش های اسلامی معاصر

Islam and Democracy after the Arab Spring
ناموجود
32000
معرفی کتاب دولت و جنبش های اسلامی معاصر
چشم انداز خاورمیانه از سال 2011 به طور چشمگیری تغییر کرده است ، همچنین عرصه سیاسی و گفتمان پیرامون دموکراسی نیز تغییر کرده است. با توجه به رابطه اسلام و دموکراسی پس از بهار عربی ، «جان ال اسپوزیتو» وضعیت دموکراسی در جوامع با اکثریت مسلمان امروز را بررسی می کنند. او در کتاب «دولت و جنبش های اسلامی معاصر» با استفاده از دیدگاه های رایج قرن بیست و یکم و نظریات گوناگون در خصوص دولت مدرن، به این سوال که آیا اسلام با دموکراسی "سازگار" است ، خواهد پرداخت و پژوهش خود را به سمت سیاست جدیدی از دموکراسی سوق می دهد که هم از اقتدارگرایی سکولار و هم از اسلام سیاسی فراتر رود.
همانطور که می دانیم جنبش های مختلف بهار عربی از کشوری به کشور دیگر متفاوت است ، اما هرکدام سوالاتی را در مورد برابری ، عدالت اقتصادی ، مشارکت دموکراتیک و رابطه اسلام و دموکراسی در کشورهای متبوع خود مطرح کرده اند. ازین قبیل که آیا دموکراسی به یک رژیم سیاسی سکولار نیاز دارد؟ آیا جنبش های مذهبی موثرترین مخالف رژیم های استبدادی سکولاریستی هستند؟ اسپوزیتو سوالات را بررسی کرده و روشن می کنند که چگونه این جنبش های مختلف واقعیت های جدید جهانی ارتباطات رسانه ای و منابع نفوذ و قدرت را منعکس می کنند. رابطه بین اسلام و دموکراسی پس از بهار عربی که برای خوانندگان گسترده ای از دانشمندان و دانشجویان ، سیاست گذاران و کارشناسان رسانه ای مطرح شده است ، به سرعت مورد پسند همه کسانی قرار می گیرد که مسائل خاورمیانه را در داخل و خارج از تحقیقات آکادمیک دنبال می کنند.
درباره جان اسپوزیتو
درباره جان اسپوزیتو
استاد امور بین الملل و مطالعات اسلامی در دانشگاه جرج تاون می باشد. او مدیر مرکز شاهزاده الولید بن طلال برای فهم متقابل مسلمانان و مسیحیان در دانشگاه جرج تاون می باشد. جان اسپوزیتو استاد دانشگاه جورج تاون آمریکا در زمینه دین و پژوهش های اسلامی و امور بین المللی و همچنین بنیانگذار و سرپرست مرکز شناخت متقابل اسلام و مسیحیت است. اسپوزیتو در زمینه اسلام، اسلام سیاسی و اثرات جریان های اسلامی از شمال آفریقا تا آسیای جنوب شرقی صاحب تخصص است و علاوه بر فعالیت های یاد شده در مراکز متعدد دیگر نیز فعالیت داشته و دارد از جمله مرکز مطالعات مربوط به اسلام و دموکراسی که نایب رئیس آن بوده است. اسپوزیتو سرپرست و سر ویراستار دائرةالمعارف چهار جلدی آکسفورد راجع به جهان اسلام مدرن (۱۹۹۵) تاریخ اسلام آکسفورد (۱۹۹۹)، فرهنگ نامه اسلام آکسفورد و دنیای اسلام گذشته و حال آکسفورد است. او صاحب بیش از ۳۰ کتاب است.
نکوداشت های کتاب دولت و جنبش های اسلامی معاصر

اسلام و دموکراسی پس از بهار عربی کتابی است با استثنایی.

Journal of Church and State

پیشینه تاریخی عالی: آنها بسیاری از جنبه های اسلام را با تعادل و بینش ارائه می دهند

Publishers Weekly

این کتاب بسیار به موقع است.

Oxford
قسمت هایی از کتاب دولت و جنبش های اسلامی معاصر

در عصر حاضر، اسلام گرایی به یکی از مهم ترین و تاثیرگذارترین ایدئولوژی های سیاسی و همچنین قدرتمندترین جنبش های تغییر مطالب در جهان بدل گردیده است. از این رو، فهم ریشه ها و انگیزه های برآمدن این گرایش فکری- سیاسی به خصوص در یک سده اخیر به مطالبه ای عمومی در بدنه دانش های اجتماعی مدرن تبدیل شده است...

در سراسر جهان اسلام، حکومت ها و رهبران سیاسی به احساسات عمومی برای مشارکت سیاسی وسیع تر و فعالیت های جنبش های اسلامی پاسخ می دهند. حاکمان و رژیم های سیاسی تحت فشارند تا میان سرکوب و مشارکت همگانی گسترده یکی را انتخاب کنند، با تذکر این نکته که اگر در انتخاب شان دچار اشتباه شوند ممکن است قدرت را از دست بدهند، سرنوشتی که شاه ایران و FLNدر الجزایر گرفتار آن شدند

صاحبان قدرت اگر نتوانند با سرعت کافی خود را با شرایط جدید انطباق دهند، ممکن است ناگزیر از ترک قدرت شوند؛ و اگر دست به ایجاد فضای باز سیاسی هم بزنند، با خطر شکست در انتخابات مواجه خواهند شد. جنبش های اسلامی و رهبران آن ها نیز با دو گزینه اصلی و سرنوشت ساز مواجه هستند: انطباق با حکومت مستقر، یا مخالفت خشونت بار. همه گروه های اسلامی و غیراسلامی که به دنبال توسعه فرایند دموکراتیک سازی هستند ناگزیرند درخصوص موثرترین ابزارهای نیل به اهداف شان تصمیم بگیرند.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب دولت و جنبش های اسلامی معاصر" ثبت می‌کند